Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Radek178 22. 10. 2012 20:23

Ahoj,

ja bych se pridal s par dotazy.

1. Na mobilmanii v popisu tel. je, ze ma 4000MB pamet, u Vodafonu ale pisou, ze ma jen 2000MB. Kolik teda ma ve skutecnosti pameti tel. od Vodafonu?

2. To slabe zvoneni tel. od VF je uz tedy u firmware B895 a B937 vyreseno a tel. je bez problemu slyset?

3. Mate ho nekdo uz delsi dobu? Jak je to s vrzanim?

dik
Radek178
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 22. 10. 2012 20:26

Paja32: Těch aplikací na foťák je víc. Mrkni třeba v google play na "ICS Camera". Je zdarma, můžeš si ji nainstalovat na GB a panorama máš také. ;) Měla by to být vylepšená aplikace přímo z ICS.

Radek178: Telefon má vnitřní paměť 2 GB. Já mám B895 a nezdá se mi, že by zvonil slabě. Ještě se mi nestalo, že bych to přeslechl. Zvonění je ale vzrůstající (nedá se to vypnout), tak to může být pro někoho problém. ICS (B937) zvoní hned naplno. Telefon mám sice krátce (necelé 2 měsíce), ale vrzání zatím žádné. :-)
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod paja32 22. 10. 2012 20:33

ok super,a ten zvuk je tedy jiz vyřešen i v GB? nemyslím tím vzrůstání,ale hlasitost jako takovou na kterou jiz bylo zmíněno několik negativních ohlasů,a poslední věc na kterou bych se ráda zeptala jak je to přehráváním videa na netu?tím myslím např.na prima play,nebo tak,jelikož tato videa často vyžaduji flash player,tak zda i ty jsou funkční nebo je nutno něco dostáhnout a nebo snad nejdou vůbec přehrávat?díky
paja32
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 22. 10. 2012 20:37

V marketu je uz aplikace Prima tj PrimaPlay a vyresene vyzvánění u GB není je tam vzrůstající a u ICS vzrůstající není.Jinak nevim jak jiné prohlížeče ale ja si přes uloz.to stahnul flashplayer jelikož některé prohlížeče ho neumějí.Ale říkám teď co je aplikace od Primy tak max spokojenost je tam vse jak na webu
Naposledy upravil Nagano80 dne 22. 10. 2012 20:39, celkově upraveno 1
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Radek178 22. 10. 2012 20:38

Ousteen

Diky za info. Mne vzrustajici nevadi, sam to tak mam nastaveno snad odjakziva. Sakra ta pamet me ale trosku stve, ja pocital se 4GB. Dnes jsem se na nej byl divat u VF a nemile me prave prekvapily ty 2GB. Ale oproti mym soucasnym 160MB, je to porad super, ale treba Xperia Miro ma 4GB a stoji o par korun vic. Tak nevim co koupim.
Radek178
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 22. 10. 2012 20:42

Jako vůbec bych neresil kolik paměti máš když vše ukládás na paměťovku a pokud zůstaneš u GB tak, tam toho místa budeš mit více než u ICS protože GB nepotřebuje tolik místa doufám že mě chápeš jak sem to, napsal :-D
Naposledy upravil Nagano80 dne 22. 10. 2012 20:43, celkově upraveno 1
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod paja32 22. 10. 2012 20:42

Nagano80 píše:V marketu je uz aplikace Prima tj PrimaPlay a vyresene vyzvánění u GB není je tam vzrůstající a u ICS vzrůstající není.Jinak nevim jak jiné prohlížeče ale ja si přes uloz.to stahnul flashplayer jelikož některé prohlížeče ho neumějí.Ale říkám teď co je aplikace od Primy tak max spokojenost je tam vse jak na webu

tak super,sice nevím jak z uložto.cz bych si ho stáhla,ale snad na to příjdu,díky zatím všem za info,zítra už ho mám v ruce tak budu moudřejší ale jak se říká štěstí přeje připravenému takže proto ty moje dotázečky,děkuju :lol:
paja32
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 22. 10. 2012 20:50

Nemáš zač ja si také cca, pár měsíců ověřuji vše podstatné a pak do toho jdu ale u tohodle mobilu sem nepřemýšlel dlouho jen 14dní :-D a teď už ho mám 2měsíce a od té doby sem vyřadil Tablet kterej je v šuplíku a mobil je teď náhrada na 300%
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 22. 10. 2012 21:12

Radku pamet v telefonu muzes snadno rozsirit pametovou kartou. Ceny karet jsou uz natolik nizke, ze bych to nevidel jako rozhodujici faktor. Ja jsem si kupoval zrovna minuly tyden v datartu kingston 4 gb za 100 kc. Pro moje potreby bohate staci. 8 gb stoji 150 kc atd. :)
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 22. 10. 2012 21:18

To ja tam mám 32gb protože tam mam tolik cdcek a filmů že možná koupím ještě větší :-D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Radek178 22. 10. 2012 21:33

ousteen

Vim, ze to jde rozsirit, ale vnitrni je lepsi mit vetsi vnitrni pamet. Bude urcite rychlejsi a hlavne ne vse jde na kartu presunout. Teda bez rootu apod.

Mas vyzkouseny root a treba CWM? Ja to ted na Samsungu pouzivam.
Radek178
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 23. 10. 2012 07:38

Root na G300 nemám, raději vše nechávám v původním stavu a tyto úpravy jen když není vyhnutí (např. kvůli downgradu, ale teď co je vydaný oficiální balík, tak už to ani není potřeba). :)
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod Radek178 23. 10. 2012 08:24

No ja root potrebuju kvuli par aplikacim. Tak se nekde zkusim podivat. Asi ten HUawei koupim. Jen jsem nekde cetl, ze ma vyjit pred Vanocema neco novy a tak si rikam, jestli uz tu chvilku nepockam.
Radek178
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 23. 10. 2012 08:30

Ma vyjít G330 4palcovej dvojadrac i s přední kamerkou kvůli videohovorum a ještě vyjde ale zatim v Číně s Win 8 také přemýšlím že G300 dám přítelkyni a koupim si ten G330
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Radek178 23. 10. 2012 08:32

Aha, tak na to prdim. Win 8 nechci. Mam koupenych plno aplikaci na Androida.
Radek178
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka