Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wheatley 2. 11. 2012 16:32

Já používám toto, k tomu mám screenshield na displeji a nelze si stěžovat.
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Hard-Ca ... 8673318%26
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 3. 11. 2012 19:56

Tak dneska sem začal parit nejnovější Need for Speed Most Wanted a je to luxus nářez
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 4. 11. 2012 21:22

Nagano80: nechtěl bys natočit na video jak jedou plynule některé hry co hraješ na tomto telefonu. (na youtube.com) a klidně k tomu něco říct. Něco jako taková herní recenze.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagano80 4. 11. 2012 22:14

Pokusim se az budu mit cas natocim to na moje staré HTC pokud bude dobrá kvalita a hodim sem linky ale neslibuju brzké datum ju ale udělám ;-)
Ale některé hry viz Need for speed Most Wanted se hraje jedině přes net jinak se nespusti ale jak už sem psal některé hry šlapaly super na GB než na ICS ale třeba teď nerozchodim super Shadow Gun jako na GB ale udělám videa z těch her co mám
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod chezzy 6. 11. 2012 12:48

G300 mam od nekdy od cervna a porad muzu rict, ze za tu cenu jsem z toho telefonu prakticky nadseny, ale az na jedinou vec a to je fotoaparat. Fotak v telefonu je pro me dulezite, ale musim rict ze muj G300 foti fakt blbe, vetsina fotek je rozmazana a bez dobrych svetelnych podminek skoro ani nema cenu fotit.
Existuje nejaka moznost jak to zlepsit? Nejak ten fotak lip nastavit, nebo stahnout jinou aplikaci? Kdyby treba byla nejaka se stabilizaci obrazu, tak by se to treba zlepsilo. Bohuzel s timto nemam moc zkusenosti, moje predchozi Nokie fotily vzdycky skvele... Diky za kazdou pomoc.
chezzy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JamesCZE 6. 11. 2012 21:20

rozmazání fotky je způsobeno tím, že s mobilem hýbeš ihned po stisku spouště, musíš počkat, než se ti opět zobrazí snímaná scéna. Stejný problém jsem měl u Nokie C5. S fotoaparátem jsem spokojený za danou cenu.
JamesCZE
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 7. 11. 2012 13:46

chezzy píše:Existuje nejaka moznost jak to zlepsit? Nokie fotily vzdycky skvele..

Zlepšení SW se nedočkáš (jedině od výrobce). Jó, Nokie řady N nebo E se Zeissem :)
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod Black_Arrow_CZE 7. 11. 2012 21:00

Dobrý den

Manželka má Ascend G300. Už asi půl roku. Krom nějakých malých chyb jinak OK telefon. Včera jsem se dozvěděl, že již je ICS pro tento telefon. provedl jsem teda aktualizaci přes wifi, včetně zálohy dat. vše proběhlo bez potíží, ale zjiš%tuji, že z obchodu PLAY se nestahují aplikace. Nějakou vyhledám, dám instalovat... probíhá čárka stahování ale nic se neděje. Zkoušel jsem telefon vypínat, připojovat se k jiné wifi, ale nic. Náhodou jsem zapl 3g data a aplikace se stahují, ale zpátky na wifi a vůbec nic. Přitom před aktualizací na ics bylo vše bez potíží. Druhý telefon doma, který má 2.3 GB se také připojuje ke stejné wifi a vše se stahuje bez potíží.

Víte někdo, kde může být problém? Trochu jsem pátral, ale nic konkrétního co by pomohlo jsem nenašel.

Díky za rady
mam auto // mam mobil s GPS // mam notebook // mam počítač a baví mě vařit ;). Proto si myslím, že můžu trochu důstojně operovat ve fórech na: živě,autorevue,mobilmania,navigovat a šéfkuchař. Děkuji ;)
Black_Arrow_CZE
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 7. 11. 2012 21:24

Odebrat ulozenou wifi a znovu se k ni pripojit?
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Black_Arrow_CZE 7. 11. 2012 21:44

nepomohlo...
mam auto // mam mobil s GPS // mam notebook // mam počítač a baví mě vařit ;). Proto si myslím, že můžu trochu důstojně operovat ve fórech na: živě,autorevue,mobilmania,navigovat a šéfkuchař. Děkuji ;)
Black_Arrow_CZE
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 7. 11. 2012 22:01

Hard reset, obnoveni tovarniho nastaveni.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Black_Arrow_CZE 7. 11. 2012 22:21

reset nepomůže. ale již jsem to vyřešil. připojil jsem se k wifi, ale místo DHCP adresy jsem zadal statickou, ručně ip adresu, bránu a DNS, ty jsou důležité.

DNS: 8.8.8.8
DNS2: 8.8.4.4

Uložit restart telefonu a aplikace se normálně stahují.
Ještě jsem to zkusil dát zpět (IP adresa a zbytek z DHCP serveru) a stahování přestalo. Poté jsem to opět zadal ručně a jelo to bez potíží, takže snad jsem toto tímto vyřešil.

Děkuji za snahu....
Black_Arrow_CZE
Junior

Odeslat příspěvekod Razlik 8. 11. 2012 20:37

Tak hezky zpátky na GB a myslím si, že zase budu spokojený :) . Poté co mi začaly jen tak padat hry a otáčení klávesnice trvalo 15 sekund jsem to už opravdu nevydržel...
Razlik
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 8. 11. 2012 20:48

A jak si to udělal jen stim instalacnim balíčkem GB od Huawei co je ofico na jejich webu nebo jinak?
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 8. 11. 2012 21:14

Já nyní používám customROM Infusion (B944) a je skvělá. Po resetu je telefon rychlý, jako nikdy (ani s GB) a prostředí je super. Na hry je ale beze sporu lepší GB, stejně už se mi na něj ale asi nepodaří vrátit, takže zůstanu na ICS. Celkově ale spokojenost, telefon mohu určitě doporučit.
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka