Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nagano80 21. 2. 2013 08:23

To jo je tam ale myslis ze sem ho nezkousel podle konkurencniho fora?Zkousel sem downgrade z Vodafonu ale proste to nejde a pise se to i tam
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod polda 21. 2. 2013 08:29

Já to zkoušet nebudu mě toto vyhovuje.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Johny. 21. 2. 2013 08:36

Ja chtel taky udelat downgrade na GB ale kdyz jsem narazil na GV tak uz na to kaslu a zustanu u ni, nemyslim si ze by GB bylo rychlejsi nez tohle ... mimochodem, pouziva tady nekdo Chrome? Zda se mi nejak zasekanej ...
Johny.
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 21. 2. 2013 08:42

Používám ho a sem spokojen nejde na něm flash ale na to používám Maxthon
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod polda 21. 2. 2013 08:46

Chrom jako takovej je pěknej sběrač, proto možná (aniž bych Huawei podezříval) GV existuje. Já jej nepoužívám.
Naposledy upravil polda dne 21. 2. 2013 14:17, celkově upraveno 1
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stepik1 21. 2. 2013 13:32

Tak jsem taktéž nainstaloval verzi ze stránek Huawei a mám pocit,že mám nyní doma druhý Nexus :-)
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 21. 2. 2013 13:49

Tak aspoň nějaký dobrý skutek sem udělal teda aspoň doufám.Ale byl bych rád kdybyste zde dávali i své poznatky viz ramka,baterie a celkovej dojem
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod BigT 21. 2. 2013 13:52

Chrome též nepoužívám, jsem navyklý na Operu jak Mini tak klasiku Mobile a nemůžu si stěžovat
PC: PC: Intel i5 8400, Asus ROG Strix B360‑G , 16GB Kingston HyperX, SSD Adata SP920+WD Blue 1TB, GIGABYTE GTX 1050 OC 2G, be quiet! Pure Power 10, CM Elite 333, LG IPS235P 1920x1080

NTB: HP 430 G5

Mobil: Samsung A52s 5G
BigT
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 21. 2. 2013 15:47

Tak sem taky presel po vasich zkusenostech na Operu mobile a flashplayer slape jak hodinky a opravdu je sviznejsi nez Chrome.

-- 21. 2. 2013 16:10 --

Tak sem fotak vyresil touto aplikaci a tak ciste video a fotky co dela CameraMX fakt nema chybu
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYWdpeC5jYW1lcmFfbXgiXQ..
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod mikemiky 21. 2. 2013 21:31

polda píše:Mildapm11: měls dát odkaz stejně jak to pak udělal Johny a sedělo to jak ***** na hrnec,takhle jsme tu debatovali jako s jinejma o Důkazu místo slipů (pokud si vypůjčím název z Garáže).

Mikemiky: původní DLOAD jsi z SD karty odstranil ? Mi přijde,že než v původním softu bude něco špatně v nově staženém souboru. Na SD kartu jsi nakopíroval nerozbalený soubor ,a pouze DLOAD bez přílohy ?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

.

Tak kartu jsem mel cistou naformatovanou, soubor jsem stahl do pc a pak ho rozbalil a na karte mam pouze nahranou slozku Dload, to je cele. Mam to spatny postup?
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod polda 21. 2. 2013 21:38

Takto popsané by to mělo stačit.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mikemiky 22. 2. 2013 09:32

ale kdyz to takhle staci,proc to pri instalaci spadne???
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod polda 22. 2. 2013 09:51

Asi je někde chyba,Kolik GB má karta ? Je naní ještě něco jiného ? Byla karta před tím v telefonu ? Původní Dload je smazán ? ... na dálku se blbě něco řeší.
Já jsem použil kartu co byla v telefonu 4GB volných asi 2 GB. V PC jsem rozbalil stažený soubor, z toho mi vyskočily 2 soubory. Pouze Dload jsem (nerozbalený) převedl na kartu ,kde jsem předtím odstranil původní Dload.Pak jsem telefon restartoval a aktualizaci provedl z menu telefonu.Je pravda ,že jsem si pletl kartu s pamětí telefonu oproti jiným značkám se karta v PC jevila pod divným názvem .
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagano80 22. 2. 2013 09:52

Já sem jen rozbalil Rar přesunul na pameťovku, vypnul mobil vyndal baterku, zandal. Zmáčkl současně zapnutí a hlasitost a hned naběhla instalace a vše proběhlo v pořádku
Já tam vůbec nedával Rar a žádnou složku Dload sem tam neměl ať to zkusí s čistě formatovanou kartou
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod mikemiky 22. 2. 2013 12:16

kartu mam 8gb,pred nakopirovanim jsem kartu naformatoval primo v telefonu, instalace nabehne v poradku,zadny problem jen v jednom miste to napise instalace selhala,to uz jsem to zkousel stahnout znova a znova nakopirovat a to same
mikemiky
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka