Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod misakozlik 11. 3. 2013 16:51

já bych se chtěl zeptat: telefon má led, která se zapíná když se mobil nabíjí atd... Existuje nějaká aplikace která by uměla to aby ledky blikaly např když mi smska přijde? Zatím jsem zkoušel asi 3 aplikace a žádná nefungovala
misakozlik
Junior

Odeslat příspěvekod BigT 11. 3. 2013 17:40

To je dost divný dotaz, mě to bliká úplně normálně samo od sebe- SMS zeleně, zpráva na tweetdeck bíle, facebook modře...
PC: PC: Intel i5 8400, Asus ROG Strix B360‑G , 16GB Kingston HyperX, SSD Adata SP920+WD Blue 1TB, GIGABYTE GTX 1050 OC 2G, be quiet! Pure Power 10, CM Elite 333, LG IPS235P 1920x1080

NTB: HP 430 G5

Mobil: Samsung A52s 5G
BigT
Junior

Odeslat příspěvekod misakozlik 11. 3. 2013 18:18

mně samo od sebe nebliká.. nebo to jde někde nastavit?
misakozlik
Junior

Odeslat příspěvekod polda 11. 3. 2013 19:34

Přehrát soft či nejdřív zkusit tovární nastavení. Opravdu je to normální vlastnost tohoto telefonu.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod misakozlik 12. 3. 2013 19:44

jo obnovil jsem tovární nastavení a už to funguje, ještě jestli nevíte, zda nejde pomoci nějaké aplikace nastavit větší intenzitu blikání nebo jinou barvu?
misakozlik
Junior

Odeslat příspěvekod polda 12. 3. 2013 21:09

Zkus hledat v historii nebo googleplay nějaký existujú.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod misakozlik 12. 3. 2013 21:44

tam mi na to žádné nefungovaly (mohl jsem si nastavit barvu a všechno ale v závěru to nefungovalo) tak se asi spokojím s tím základním
misakozlik
Junior

Odeslat příspěvekod Wyst 13. 3. 2013 13:35

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit jak přesouvat aplikace na SD kartu? Hledal jsem na internetu a žádné užitečné informace jsem nenašel. Stáhnul jsem si aplikaci Super tool Box ale když dám Move2SD tak se mi pouze otevře informace o aplikaci. Předem děkuji za odpověď.
Wyst
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 13. 3. 2013 15:00

Fakt vás lidi nechápu třeba hledat tady. Úložiště tam si nastav SD a pak aplikace a SD Card a tam přesunout na kartu a ne všechny aplikace jdou přesunout.Tak příště používej hlavu protože čím dál více lidí je línejch hledat to radši napíše každý grrrr
A nebo si taky trošku pohrát s mobilem a taky je v krabičce návod na obsluhu. A ještě jedna věc stačí napsat v googlu HUAWEI G 300 přesun aplikaci na SD Card a najde to. Tak doufám že další příspěvek bude opět od někoho kdo je línej hledat.
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Wyst 13. 3. 2013 15:29

Ano jsem línej hledat. Proto taky píšu na fórum aby mi někdo poradil, od toho přeci jen fóra jsou ne? A když už ti to dělá takový problém a vadí ti to tak stačí jen můj příspěvek ignorovat...
Wyst
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 13. 3. 2013 15:36

A tady v tomhle vlákně je políčko hledat je tak těžké to tam napsat? Dík za upřímnost je vidět že jseš jeden ze lidí co koupí zajíce v pytli než aby si nejdříve i dotyčném produktu zjistil info a určitě nejsem jediný komu se tvé chování nelíbí
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Wyst 13. 3. 2013 18:15

Nekupuji zajíce v pytli. S mobilem jsem neměl žádný problém do té doby než se mi neaktualizoval android, po aktualizaci jsem trošku zmatený, ale to se muže stát každému. A to že se někomu mé chování nelíbí je mi vcelku jedno, když si všimneš tak jsem se snažil normálně slušně hledat a naráz mi všichni začali psát jaký jsem neschopná, ať se naučím hledat a ať si poradím sám. Tak jako promiň, ale to je takový problém člověku hezky slušně odpovědět na otázku? Já na počítači nesedím celý den a to je taky důvod proč na internetu neumím moc dobře hledat a je mi příjemnější se prostě někde zeptat a čekat než mi někdo neodpoví(teda pokud se jedná o nějakou blbost). Kdybych měl nějaký větší problém tak bych tomu hledání věnoval více času...
Wyst
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 13. 3. 2013 18:38

Já také nesedím na počítači pořád sem píšu z mobilu a aplikace SuperForum a i z mobilu se to dá najít lehce
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod freddy84 18. 3. 2013 06:27

Dobrý den, donedávna jsem měl 2.3.6. a vydržel mi na baterku s pár voláním bez hraní i 2-3dny. Jenže jsem se zlákal verzí jak tady píšete na GV od huawei, hodil na kartu nainstaloval, vše bez problémů. První den vydržel na baterku 2dny bez volaní, hraní- divné ale nepřikládal jsem tomu váhu. No a teď nabiju do 100% (nabíjí se např.2hodiny) a jen co ho odpojím a jdu se koukat do nastavení tak vidím jak baterka ubývá po procentech za necelou minutku rožnutého mobilu. A další "moje" krátké testy dobiju do 100% a přes noc (cca 7hod.) baterie klesla na 30% a ve výčtu je že 49% v pohototovosti, 48% v nečinnosti a 3% displej obrazovka. A v takových hodnotách to bylo už druhou noc po sobě(omlouvám se nestíhám hodit screen). Wifi a synchr. vypnuté, a i tak se mi zdá že je baterka teplá jak by se na mobilu něco dělalo, není to divné. Ráno opět nabiju, jen se pár krát podívám na mobil a večer už je zase téměř vybitý.
Promiňte že se ptám, ale myslíte že by pomohla ještě jedna přeinstalace té verze GV od huawei? Nebo jak to jinak vyřešit? Děkuji za rady.
freddy84
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 18. 3. 2013 08:45

Ahoj tak to je opravdu divný nikdo takovej problém s GV neměl aspoň to nikdo nepsal.Koukal si na moje screeny?Kolik vydržel mobil mě? Vypadá to spíše na vadnou baterii protože to je neskutečně moc šílený co tady píšeš. Tak ale já mobil používám jen na volání, filmy, hudba, twitter občas fotky a pořád Wi-Fi. Zkus reinstalaci a pak dej vědět a nebo koupit novou baterii.
Nagano80
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka