Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 25. 3. 2013 20:24

Biker65: Zkus telefon restartovat třeba tam máš něco co dělá neplechu.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Biker65 26. 3. 2013 20:49

vaclavbarak: Dnes jsem telefon vyndal z nabíječky ráno před pátou. Asi pět minut prohlížení netu a poté jsem telefon zhasl. Pře šestou jsem se chtěl podívat na net ale telefon se nezapl. Myslel jsem, že se rychle vybil a nechal být. V deset jsem vyndal baterku, trochu očistil kontakty a telefon po zapnutí naběhl. Stav baterie 52% Ve dvě hodiny odpoledne baterie na 38% a tak vydržela asi dvě hodiny. Poté už jsem doma dal telefon do nabíječky.
Ve Vodafonu mi poradili abych s telefonem zašel do kladenského Britexu, že tam na počkání baterii proměří.
Biker65
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 27. 3. 2013 10:32

DOBRÁ ZPRÁVA:
Huawei G300 i s předplacenou SIM kartou Vodafone a 1000 kč kreditem za 3577 korun včetně pošty:
http://www.vodafone.cz/osobni/telefony- ... ene-karty/
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nagano80 27. 3. 2013 10:44

Tak si ho užij :D Já se ho po 8měsících zbavuju a jdu do jiného Android ve verzi ICS mě neuchvátil a hlavne zadna podpora do budoucna,líbí se mi v tabletu ale v mobilu vůbec.Proste mobil v teto kategorii muze zapomenout na nejake udaty v budoucnu :-\
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod polda 27. 3. 2013 12:27

Za 3500 i s 1000 kreditem proč hanit, spousta lidí si ráda androida poprvé užije teprv v 4kové verzi. ICS je v 90% stejný ve všech telefonech co naděláš. Ale i na mém LG-OB starém 3 roky udělal rychlostní zázraky.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagano80 27. 3. 2013 12:37

Jo v pohodě ale ICS přestal dělat podporu u nějakých aplikací a že nejsem gamer tak při GB mi šlo vše super po přechodu na ICS šlo vše dolů. A když si vezmeš jak mobil který je od operátora ořezaný a po přehrávání Vodafone softu na GV je vše jinak a lepší. Díky tomu už nebudu kupovat mobil od žádného operátora to je můj názor
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Advin1 28. 3. 2013 09:34

Dobrý den,mám Huawei Ascend G300.Dal jsem na něj root,a vše fungovalo.Zkusil jsem na něj nahrát Awesome Beats,a od té doby mi nefungoval zvuk.Zkoušel jsem obnovit tovární nastavení,ale AwesomeBeats tam zůstávaly.Dnes jsem na něj nahrál (snažil se nahrát) Gingerbread v domnění že by se mohlo Awesome Beats smazat.A když jsem tam flashnul software, zobrazí se úvodní nápis Huawei a nic víc.Nejhorší je,že se tam nemůžu dostat teď ani do SDkarty,abych tam nahrál nějaký software.Děkuji,budu vděčný za každou odpověď;-(
Advin1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 28. 3. 2013 12:09

Zkus konkurenční www. androidforum.cz tam jsem vždy s těmito problémy šel
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod metanas 28. 3. 2013 18:44

koupil sem si g300 od vodafonu ale nemam ho cesky, helpne nekdo s. navodem? v jazycich ji nemam :-(
metanas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 28. 3. 2013 18:47

Reklamace
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 28. 3. 2013 18:48

Rada je jednoducha, dojdi do Vodafonu tam, kde jsi koupil, at ti vymeni kus nebo prehraji firmware urceny pro cesky vodafone.
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 29. 3. 2013 12:53

metanas: Hezký den, Huawei G300 se automaticky nastaví podle vložené SIM karty. Doporučujeme mít v telefonu naší SIMku a provést obnovu továrního nastavení. Jen pozor, dojde tím ke smazání uživatelských dat v telefonu. Pak už budete mít telefon v pořádku v češtině.
Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod vat. 29. 3. 2013 14:44

No tak to snad tiskové oddělení Vodafonu nemyslí vážně. Ja bych to určitě reklamoval, přece telefon má byt v českém jazyce nezávisle na tom jaka je tam simka, jinak by na to měli upozornit. Nebo nahraj 4.0 GV, je to oficiálně ze stránek huawei a je o hodne plynulejsi a bez restartu proti ics od Vodafonu, ten je úplné na prd.
vat.
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 29. 3. 2013 17:03

Přesně má slova :tleskani
Myslite si ze by i Huawei G300 mohl dostat update na tohle prostredi co je ukazane na Y300?
http://mobilenet.cz/obrazek/huawei-ascend-y300-105905/718-718
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 29. 3. 2013 17:36

Oficiálně ne, ale na androidforu už je ROMka s tímto prostředím :)
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka