Huawei Ideos S7 Slim - výměna tabletu za telefon HTC HD2

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod angelina46 2. 7. 2012 14:11

dobry den,chcela by som sa spytat ci sa mi oplati vymenit tablet huawei ideos s7slim za mobil htc hd2 alebo co by ste mi poradily zaco to vymenit potrebujem mobil z androidom dakujem
Naposledy upravil Fíla dne 3. 9. 2012 21:58, celkově upraveno 2
Důvod: upraven název tématu
angelina46
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 2. 7. 2012 17:14

To bys měla sama vědět, do hlavy ti nevidíme, neznáme tvé požadavky. HD2 má v originále WM, ne Android. A nauč se trochu psát, tohle je šílenost.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod angelina46 2. 7. 2012 17:29

neviem co som napisala zle,som tu prvy krat a chcem aby mi niekto poradil iba som chcela vediet ake je to htc hd2 viem ze je tam wm ten co mi ho chce vymenit ma tam android chcem mobil z vacssim displayom,fotakom,atd
angelina46
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zelych 2. 7. 2012 17:57

To spatne napsane, bych videl na nadpis (podle ktereho bych cekal, ze dotaz bude smerovat na nejaky konkretni tablet teto znacky) a dalsi veci bude sekce, kde je dotaz polozen. Spise bych asi vybral "jaky mobil a kde" nez "ostatni znacky".
K tvemu dotazu: Osobne bych do HD2 s neofiko Androidem nesel. Tvuj postup by mel byt asi takovy, ze si zjistim o svem tabletu pribliznou prodejni cenu a v teto cenove relaci bych pak vybiral telefon, za ktery ho vymenit.
Jen takovy tip na levny telefon s Androidem - ZTE Skate (Orange ted nevim jestli Monte Carlo, nebo San francisco) ten ma 4.3" displej a priznivou cenu, byt HW je trozku slabsi, ale na bezne pouzivani staci.
Zelych
Pokročilý