oli9: Zkusil bych se podívat jaký máte nastavený světový čas. Není to v menu nastavení telefonu. Je nutné na ploše otevřít přímo ten widget, který čas zobrazuje a jako město vybrat např. Praha.
Miromex: Nastavení/Zámek obrazovky a hesla - tam si vybrat jestli chcete nějaký způsob zabezpečení. Pokud nechcete zvolte Heslo vyskočí na Vás obrazovka se zadáním gesta(nebo aktuálně zvolený způsob zabezpečení), poté se odemkne nabídka kde si zvolíte nebo zrušíte způsob zabezpečení.
Aj tak sa mi to nezdá, skontroloval som, že telefón nie je šifrovaný, deaktivoval som ESET- Anthi-Theft, zrušil som Aktívnych správcov zariadení ( ESET Mobile Security, Správca zariadenia Android) Ale voľba Nastavenia->Zámok obrazovky a heslá->Uzamknutie obrazovky aj Heslo->Žiadne aktívne nie sú...
tak vcera se mi zadarilo a po mesici pouzivani telefonu mi upadl na hranu a diky kovovemu ramecku mam pavouka nevite nekdo kde sehnat displej levnejs nez z britexu za 3700kc
TELEKOM SK stále neaktualizoval P8 na Android 6. A to sa už vraví o ďalšej aktualizácii... Tak si starostlivosť o zákazníka nepredstavujem - asi to bol posledný mobil od nich.
Stačí si stáhnout oficiální verzi přímo na stránce huaweie, nahrát celu složku dload do paměťovky, nebo interního úložiště a v aktualizačním programu dát aktualizaci z místního zdroje, tam to vybrat a frčí to Od včera už jedu a je to krok dopředu.
Naposledy upravil opasino dne 10. 10. 2016 20:48, celkově upraveno 1 Důvod:Předchozí příspěvek se necituje.