Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
J.Urban píše:Odpověď pro paolous: Huawei Mate (bez Pro) jsem si koupil v konfiguraci 64/4GB na Aliexpress.com . Včetně připlacení za DHL a vyměřeného DPH mě vyšel na něco přes 19 tis., což ve srovnání s verzí Pro zde prodávanou za 21 tis. se mi zdá dost, ale měl jsem telefon za 10 dní doma. Čtečka vepředu je prima věc a i formát displeje 16:9 se mi zdá výhodnější. Se čtečkou jsou ale v některých aplikacích (bankovních) , které ji využívají, problémy, protože při odhlášení aplikace není ukončena, ale je ve stavu čekajícím na přihlášení, bylo by potřeba použít tlačítko ve funkci zpět, ale aplikace se znovu přhlásí. Na displeji se dají zapnout virtuální tlačítka, ale to nepoužívám. Airbanka na moji žádost doplnila volbu přihlásit se pinem, po této volbě, čtečka už není aktivní a z aplikace se dá vyskočit. Obdobně to řeší i mBank. Také fotoaparát je výborný i když nějaký ten přeostřený snímek se také najde. Výdrž baterie by mohla být delší než 24 hod., ale to je asi dáno počátečním intenzivním "hraním" si s novým telefonem. Původně jsem uvažoval, že SD kartu přilepím na "záda“ druhé SIM, ale to zde nejde, protože kontakty SIM i SD karty ve čtečce telefonu jsou na jedné straně a ne proti sobě, jak to je u některých jiných telefonů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků