Carllos VoIP píše:Karl: děkuji za tvé postřehy, tak zřejmě vyzkouším, chtěl jsem jít do Note 9 ta ale moc inovací nepřináší, tak jsem hledal nějakou alternativu, ještě počkám na ohlasy a recenze.
Byl jsem na tom stejně... A S-Pen v podstatě k životu nepotřebuji.
-- 8. 9. 2018 19:47 --pelosek12 píše:Karl Kopfrkingl: prosim te karliku aspon zde nejlži

S9 nic nepada a nelaguje

a pokud jsi mel v mobilu balast tvůj problém. Jinak jak muzes srovnavat baterku na S9 a na huaheji? muzu se zeptata? kdyz kapacitne neodpovidaji?

ty me bavis neskutecne a porad

Kdyby jsi radeji sahl po S9+ co

Ale jinak prostredi v huaheji je desny oproti samsungu neskutecne desny tak to pls priznej. Co jsem si s tím hrál já tak to je fakt otres... ta jejich nadstavba to je teda neco

Ty mne taky bavíš. Že jsi Samsung ovečka ještě nemusíš troubit do světa.
Že se něco neděje tobě ještě neznamená, že to neexistuje. Na S9 se mi poslední dobou často stává, že apka od T-mobile pořád hlásí (100x za den), že se zastavila. Ta stejná apka na Huawei běží zcela bez problémů. To bude asi tou hroznou nadstavbou

A S9+ kapacitně odpovídá? Rozdíl 500 mAh bude ve výdrži totiž znát.
A ve finále si myslím, že výhodou P20 Pro nebude ani tak ta baterka, jako vcelku propracovaný battery management, který si lze podrobně nastavit pro každou apku a pak to funguje na 1*.
Srovnávám to, co mi přijde důležité. S9+ jsem neměl a nemám, protože už mi to přijde moc velké a těžké - tedy víc, než jsem ochoten akceptovat. Baterka je pro mne důležitá velmi a stabilita/prostředí taktéž.
Já ti dám také jednu radu - vrať se na základku, aby tvůj text dával smysl a nebylo utrpení to číst.
A také by sis ten tlf mohl koupit, abys tady nevařil z vody a neplácal blbosti.