Huawei Nova 3 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rokane 13. 2. 2019 20:41

zdravím,co to má Nova 3 na displeji,folii,nebo nějaké sklo? a pokud folii,tak měnili jste ji za sklo,nebo ji tam máte a používáte?:)
rokane
Junior

Odeslat příspěvekod činpokomončák 13. 2. 2019 22:55

Z výroby je na displeji nalepená fólie. Resp. já měl 2 fólie - na jedné bylo vytisknuté nějaké číslo a když jsem jí sloupnul, byla pod ní další, samozřejmě už čirá.
Po 4 měsících je už docela jetá, ale žádná tragédie.
Vzhledem k tomu, že okraje displeje nejsou rovné, bude další na řadě opět nějaká fólie. Skla jsou buď s černými okraji nebo jsou po krajích odlepená nebo jsou naopak užší než displej.
činpokomončák
Junior

Odeslat příspěvekod s5230user 22. 2. 2019 23:28

Presne tak, odporúčam nechať orginál fóliu a vymeniť až to bude potrebné. Ja som na P20 zbytočne menil 2x sklo (nebol som spokojný) a potom som až na druhý krát našiel schopnejšiu fóliu, ktorá je ale oproti orginál menšia, ale OK kvalita.
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 4. 4. 2019 13:04

Huawei Nova 3 obdržel aktualizaci 9.0.0.182 (březnové bezpeč. záplaty)
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod arhok 29. 4. 2019 13:24

Zdravím, chci se zeptat, každý kdo tento telefon v antutu projel píše výsledek přes 200000 bodů. Já používám nejnovější antutu a moje nova 3 kterou jsem restartoval a otestoval mi vyplivla skóre pouhých 125000. Nevíte čím by to mohlo být? Telefon se mi již aktualizoval na android 9 s nejnovějšími aktualizacemi.
arhok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renny7046 29. 4. 2019 14:36

A nemáš náhodou novu 3i?
renny7046
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 29. 4. 2019 15:55

arhok píše:Zdravím, chci se zeptat, každý kdo tento telefon v antutu projel píše výsledek přes 200000 bodů. Já používám nejnovější antutu a moje nova 3 kterou jsem restartoval a otestoval mi vyplivla skóre pouhých 125000. Nevíte čím by to mohlo být? Telefon se mi již aktualizoval na android 9 s nejnovějšími aktualizacemi.

Zapni režim výkonu v položce baterie a bude 210000 :D
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 30. 4. 2019 09:22

Nová aktualizace dubnové bezpečnostní záplaty
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod zumzumzum 3. 5. 2019 11:11

Huawei Nova 3i obdržel Android 9.0 Pie
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod lrotrekl 1. 6. 2019 15:03

Jaké máte zkušenosti s výdrží?
Jaké máte zkušenosti s trackováním sportovních aktivit?
Případně navigace?

Poslední Huawei co jsem měl měl s tímto problémy - aplikace na pozadí padaly - resp. je ukončoval systém pro úsporu baterky ( to bylo snad na P20?) kvůli tomu skončila u manželky.
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód. :D
lrotrekl
Junior

Odeslat příspěvekod KevinTenSpravnej 14. 6. 2019 09:51

Huawei tajně vsouvá reklamu do uzamčené obrazovky!

Jde vidět, že Čína válí. Zrovna v době, kdy to modely od Huaweie nemají růžové.

https://www.talkandroid.com/341017-huaw ... er-phones/
KevinTenSpravnej
Junior

Odeslat příspěvekod Bacccardi 11. 7. 2019 14:17

Dobrý den,
mám Huawei Nova 3 s Bluetooth (BT) 4.2 a chci si koupit bezdrátová sluchátka, tak se ptám musí být s BT 4.2 nebo můžu mít i BT 5? Moc děkuji za odpověď
Bacccardi
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 7. 2019 14:30

Zeptej se když tak i tady na AVmanii
https://forum.avmania.zive.cz/forum-1712/Sluchatka.html
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod sir_kure 27. 7. 2019 10:53

Ahoj, dá se nastavit zkratka pro "režim výkonu"?
sir_kure
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zumzumzum 7. 8. 2019 12:49

Huawei Nova 3 dostává aktualizaci EMUI 9.1
zumzumzum
Místní informátor

Předchozí stránkaDalší stránka