Huawei Mate 20 Pro - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hurec 7. 1. 2020 18:07

Zkousi to a nic , tech lidi je vic. Pres hicare najdete forum.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Panac 8. 1. 2020 08:17

Takže teď ráno konečně je k dispozici verze 10.0.0.180, stahuji a jdu testovat :-)
Panac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hurec 8. 1. 2020 08:23

Pak hod poznatek , ale pocitam , ze to nepujde ani poznat. Jinak ja opet nic :-D
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Panac 8. 1. 2020 09:16

Tak momentální poznatky, trochu jiné prostředí v nastavení, výdrž baterie poznám později, ale výkon v antutu vzrostl o 25 tis. bodů na nějakých 340669 (tabulkově se uvádí 370tis.), to jen zajímavost jelikož hry v telefonu nemám a hráč nejsem.
Panac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krokodeel 8. 1. 2020 10:22

Diky za info k tomu antutu, to je pekny narust, to se musi nechat. Jinak zmeny na prvni pohled moc videt opravdu nejsou. Ale prijde mi prostredi celkove plynulejsi, jako bylo v 9.1 pred upgradem na 10
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod Panac 8. 1. 2020 11:38

No je tam to tmavé téma (motiv) víc zapracované, nastavení i lišta Googlu je při tmavém motivu černá, což dříve nebylo ...
Panac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod szoustal 8. 1. 2020 16:03

Pokud to je stejné jako u P30 Pro, tak tam je teď mnohem logičtější a přehlednější menu nastavení, mimo jiné.
szoustal
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 8. 1. 2020 16:12

Aha, tak to je u me stejne, zadnou zmenu nevidim. Mozna neco v nastaveni?
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod joe.hunter 20. 1. 2020 08:07

Jak Vám to prosím fotí v nočním režimu? Myslel jsem, že díky EIS a AI tak půjde fotit i z ruky, ale bez stativu se mi pořádně nedaří udělat fotka, která by nebyla mázlá. Sebemenší pohyb tomu vadí.. :-(
joe.hunter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 20. 1. 2020 12:50

Stabilizace na to nemá až takový vliv, stejně potřebuješ časy kolem 1/10s a víc pokusů, aby jedna fotka byla ostrá. Nebo možná tak 1/5s, pokud to někde opřeš. A třeba 1/30s na jistotu.

Musíš využít noční režim, pokud nemáš stativ. Ten funguje překvapivě dobře a třes rukou nevadí, dokáže si to složit dohromady.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod joe.hunter 20. 1. 2020 16:40

Vždyť právě o nočním režimu mluvím :-) Nevím jak to bylo u EMUI 9.1 (i když myslím, že focení včetně aplikace tam bylo lepší), ale mám 10ku a noční režim rozmaže i sebemenší pohyb rukou, tak nevím, jestli není něco špatně..
joe.hunter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 20. 1. 2020 23:28

To ne, ten noční režim pobere fakt hodně. Teď jsem si zkušebně udělal fotku, kdy jsem vyloženě úmyslně během focení pohyboval rukou s mobilem (plus mínus třeba tři centimetry na každou stranu) a fotka je v rámci možností v pohodě, pohybová neostrost tam není určitě.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod joe.hunter 21. 1. 2020 04:49

Tak v čem může být chyba? :hm Moc se mi to nechce posílat na reklamaci..
joe.hunter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 23. 1. 2020 02:01

A je to fakt pohybová neostrost, není to špatné zaostření? Jinak těžko říct, foťák nahodí vysoké ISO třeba 1000 a několik sekund nabírá světlo... i kdyby byla megatma, tak předpokládám, že ISO nahoru tlačit nebude a jen prodlouží čas v sekundách... nevím no, zkoušel jsem to včera a stalo se mi, že foťák blbě zaostřil, ale pohybová neostrost nebyla ani jednou.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod joe.hunter 24. 1. 2020 01:28

Myslím, že pohybová i špatné zaostření. Bez stativu se tím prostě nedá udělat nerozmazaná fotka.. Možná tak 1 z 10ti. Ve verzi OS 9.1, 10.0.0.154 i 10.0.0.180 žádný rozdíl. Čím to teda může být? Ono i za světla to mnohdy maže. Většinou zaostří až tak na 2. pokus, takže člověk aby fotil sérii fotek a pak vybíral ostrou.. frustrující :roll: Zlatá stará Nokie..
joe.hunter
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka