od tomasnikl 20. 9. 2022 10:38
Ahoj,
obracim se na vas s dotazem. Mam Huawei P30 PRO (stari 2 roky a par mesicu) a behem noci se mi telefon vypnul a rano nesel zapnout. Nefunguje ani hard reset a zadne jine navody na internetu. Telefon pres noc nebyl na nabijecce a vecer mel jeste cca 80% baterie, takze rano by mel mit min. 60%. Byli jsme na dovolene v Egypte, takze data byla vypnuta a na WiFi take pripojen nebyl od odletu z CR aby se tam spustila nejaka aktualizace. Vodu v telefonu take vylucuji (mel uz pul roku popraskany display, tak jsem na jakoukoliv vodu byl velmi opatrny). Displayem to nejspis nebude, zkousel jsem na telefon rano volat/poslat whatsapp zpravu a zprava se tvari jako nedorucena a taktez hovor nevyzvani. Dalsi vec, ktere jsem si vsimnul je ta, ze pri pripojeni na nabijecku se nejspise telefon nenabiji (nezahriva se) a pri pripojeni na powerbanku dioda nabijeni na powerbance zhasne, coz moji domenku jen potvrzuje.
Telefon jsem dal do mistniho servisu v CR, zkusili vymenit baterii ale nepomohlo to (coz jsem si myslel). Napada nekoho cim by to mohlo byt/co zkusit vymenit? Pripadne doporucite nejaky servis, kde by to byli i schopni nejak premerit, zda neodeslo neco na desce a ne jen slepe vymenovat komponenty? Jde mi prevazne o nejake fotky z dovolene, ktere nejsou zalohovane a par dalsich dat z telefonu. takze je pro me i dulezite to, aby servis telefon slepe neresetoval do tovarniho nastaveni.
Dekuju za tipy, T.