Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
5uch píše:Zrovna teď si jeden můj naivní známý pořídil v bazaru Huawei P30 lite za cca 3000 Kč jako náhradu za zrakvenou Motorolu E6 Play... cena P30 super, telefon před 4-5 lety velmi slušný... ale kupovat dnes něco s Andoroidem 9? Tipuji, že do dvou let mu na tom přestane fungovat banka... Ale polepšil si foťákem, dostal NFC, více paměti... na druhou stranu, má slabou baterku, navíc v kdoví jakém stavu. Já bych do něčeho takové nešel, a to jsem hodně velký škudlil.
Martin Ma píše:
Ano je to tak, za 4-5 by koupil velmi slušnou Motorolu která by P30 lite, hravě strčila do kapsy.
Chápu že v situaci jaké je, nemá peněz nazbyt a počítá každou korunu ale jak píšeš, brzy bude řešit novou baterii případně další (přítelkyni třeba odešla selfie kamera) a bude tak jako by si připlatit 1-2k a koupil nový modernější telefon s novější verzí aOS.
Ten P30 lite google služby samozřejmě má a jsou naprosto funkční, nedávno jsem přítelkyni telefon kompletně resetoval a vše znovu instaloval.
Na stávajících telefonech před zákazem ze strany USA vše od Google funguje, výrobce nesmí google služby a další používat u telefonů vyrobených nebo uvedených na trh po tomto zákazu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků