Huawei Mate 30/ Mate 30 Pro - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zumzumzum 20. 1. 2020 08:28

Huawei Mate 30 Pro obdržel novou aktualizaci: 10.0.0.181 má 608mb
Prosincové bezpečnostní záplaty.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod zumzumzum 20. 1. 2020 10:45

Huawei Mate 30 obdržel aktualizaci 10.0.0.195 má 562mb

- Zvyšuje stabilitu bluetooth
- Optimalizuje zážitek z provozu dotykové obrazovky pro některé herní scény. Díky tomu je ovládání dotykové obrazovky plynulejší.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod Denny09 25. 1. 2020 11:28

krokodeel píše:Hlavne je pry zalezitost par minut do toho ten google nacpat, alespon dle zkusenosti uzivatelu v Nemecku

Přesně tak, trvalo mi to cca 15min a tlf. byl jako každy jiný, prakticky bez omezení, můžu potvrdit, že to zvládne skoro každý.
Denny09
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 25. 1. 2020 17:55

Rajs: pokud lze doinstalovat Google služby a funguje to tak jak má, tak proč ne? Když k tomu dostaneš navíc sluchátka a ještě hodinky? Za 25000 Kč super cena.

Otázka na ostatní a hlavně na ty, co mají Huawei Mate 30 pro, Google služby jsou plně funkční? Je funkční také Google Play? Díky.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Denny09 26. 1. 2020 11:08

Proč se tady vyjadřují lidé kteří vlastně o ten telefon vůbec nemají zájem a zasírají vlákno pro ostatní, kteří by zájem měli a chtěli případně poradit, všude kde se píše o Mate 30 Pro je jen diskuze o ho.ně, jak je to špatné za ty peníze, že to nemá GMS a bůhví co, já si ho koupil a znovu opakuji pro ty co neumí číst, že Google jde lehce doinstalovat a vše funguje korektně.
Denny09
Junior

Odeslat příspěvekod MildaX 26. 1. 2020 11:22

A jaký je ten lehký a funkční způsob na instalování Google služeb?
Co jsem četl tak třeba zadní vrátka LZplay z podzimu už nefungují.
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod Denny09 26. 1. 2020 12:04

MildaX píše:A jaký je ten lehký a funkční způsob na instalování Google služeb?
Co jsem četl tak třeba zadní vrátka LZplay z podzimu už nefungují.

Na YouTube je spousta návodů, záměrně tady nebudu dávat odkaz na tyto návody, ale Google máme v počítači všichni a ten vás navede.
Denny09
Junior

Odeslat příspěvekod MildaX 26. 1. 2020 13:37

Je to nelegální nebo proti pravidlům fóra? Proto oblíbené poslání do Google?
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod Denny09 26. 1. 2020 16:47

MildaX píše:Je to nelegální nebo proti pravidlům fóra? Proto oblíbené poslání do Google?

https://buhnici.ro/cum-instalezi-google ... te-30-pro/
Denny09
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 26. 1. 2020 23:16

Je to v pohodě a odkaz na nějaké pochybné rumunské stránky :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 27. 1. 2020 01:09

Nejen pochybné stránky, ale instalace pochybneho souboru backup, který kdo ví co obsahuje, to se fakt vyplatí....
I pokud by byl čistý, nikdy nedojde žádná aktualizace ani bezpečnostní záplata. Za 25 tyček -"koupě" století.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod krokodeel 27. 1. 2020 20:35

Trochu mi vrta, proc diskuse jakehokoliv typu a zamereni svadeji "chytraky" k tomu, ze potrebuji komentovat i to, o cem vedi prd :)
krokodeel
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka