Jak řešit absenci čtečky otisků prstů

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Da Gony 12. 4. 2024 23:16

Na mobilu mi přestala fungovat čtečka otisků prstů (upižlal se kabel). Jak se mám dostat do bankovnictví?
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Hotovyrado1423 13. 4. 2024 05:40

Přes heslo, které jsi musel zadat před povolením otisku prstu
Hotovyrado1423
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Da Gony 18. 4. 2024 13:38

Jak názorně to udělám? Když spustím aplikaci čsob, na začátku se mi ukáže "Potvrdťe biometrii". Nevidím tam nic jiného jako Přeskočit nebo Zvolit jinou metodu...
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 18. 4. 2024 13:57

Vlevo dole dáš zrušit. Pak přihlásit, opět zrušit a vyzve tě to k zadání kodu.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 18. 4. 2024 15:52

A to ti ta banka neumožňuje na svém webu přístup ke svému účtu?
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Da Gony 6. 5. 2024 11:38

Díky , to zrušit tam opravdu je a dělá, to co má.
Já osobně samozřejmě mám přístup ke svému účtu přes web a neměnil bych, ale slyšel, jsem, že když si někdo aktivuje různé smart aplikace nebo klíče, tak se pak přes web nedostane do bankovnictví.(abych to upřesnil, autentizovat se bude muset pořád přes aplikaci na smartphonu, i když samotné bankovnictví si otevře v webovém prohlížeči . + pravděpodobně i na jiném počítači, nevím, jak by si někdo prakticky reálně oskenoval tím chytrým telefonem qr kód zobrazený na displeji telefonu samotného... jedině nějakou soustavou zrcadel). To je moje představa, nemám to zkoumané.
Da Gony
Junior