Výpadky operátorů v letech 2009-2011

O výpadcích a dalších síťových problémem mobilních operátorů

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pucicek 19. 3. 2010 00:55

Dnes sleduji u Vodafone rapidní výpadky na Internetové samoobsluze, chybějí tam některé části pro nabité tarify, a nefunguje Chytrý přehled. A když se chce člověk zeptat na *077 tak tam čakáte 12-17minut a pak vám to zvedne automa a řekne že bohužel Operátoři řeší težký výpadek a hned jak to bude opraveno mohu se dovolat.

Ale spíše to vypadá že přejdou na nový vzhled stránek jako nedávno přešel Vodafone DE www.vodafone.de je to vzhled ve stylu Power to you. Takže to bude možno i tím. Má a nebo zaznamenal tyto potíže též? Někdo jiný?
Vodafone CZ (Ze zahraničních karet Vodafone Deutschland > CallYa) A telefon Nokia Lumia 820.
pucicek
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 3. 2010 13:45

Mám tady bohužel už asi prošlé info o výpadku T-Mobile..
Frtan píše:Přerov, Znojmo, Zlín a Brno jsou postiženy výpadkem hlasových hovorů. Hovory se mohou ukončovat nebo se může ozývat signál který je slyšet v případě, že je síť přetížena.

Předpokládaná doba opravy jsou asi dvě hodiny. Výpadek začal mirně před 11 hodinou
Může k tomu někdo něco říct jak je to teď?
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kajmanus 6. 4. 2010 15:02

kajmanus píše:Na tu BTS to tipuji, že se včera objevilo nové pojmenování místa na BZRNOV1. Ale zase jiným lidem se to nepřeruší a i můj starý telefon funguje.

Tak dnes už se dá volat. Dělalo to více SE s podporou 3G, ale O2 tvrdil, že chyba není na jejich straně. Ale prý tu nefungovaly ani trošku starší HTC, tak přeci jen museli dát opravený firmware nebo co a tím zmizely i výpadky se SE.
kajmanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 6. 4. 2010 15:17

pucicek: je to hruza, moje babička si nemuze dobyt kredit přes automat(nejdeto,momentalne neni k dispozici), já mám problém s internetem, do toho nejde samoobsluha a jeste k tomu nema cenu jim psat na facebook, protože tam nikdo ze strany operatora nereaguje
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod Komodorek 12. 5. 2010 21:50

Nasel by se tu nekdo s telefonem Alcatel pouzivaji sluzeb Vodafonu? Od konce dubna nejdou v okoli Prahy odesilat sms zpravy. Je to problem teto znacky. Mam overeno, ze z Pardubic odesilani funguje - z Kolina jeste ne. Operator zadnou poruchu hlasenou nema, vse ma v poradku. Bylo mi doporuceno si koupit jiny mobil (Alcatel dneska uz nikdo neopravi - navic je v poradku, kdyz jinde funguje).
Telefon je samozrejme nastaven dobre. Myslim si, ze to ma souvislost se zavadenim 3G.
Samsung Monte, fw: S5620BUJD2 ->> S5620BUJG1, Vodafone, karta Sandisk 8GB
Komodorek
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 8. 2010 13:46

Jde Vam normalne T-Mobile ? Me a ani nekolika lidem v mem okoli "Pardubice" dnes uz nekolik hodin nejde volat, psat sms a ni se nam nemuze nikdo dovolat. Nejde se ani dovolat na infolinku. Nevi nekdo jestli je nejaky vypadek ?
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Krevety 24. 8. 2010 13:48

T-Mobile má nejlepší síť tak jejich chyba to určitě nebude :D
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 8. 2010 13:51

No u nas chyba rozhodne neni ;-) Uz me to zacina **** Snad to brzy pujde.
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod superj 24. 8. 2010 13:56

Choceň, Vysoké Mýto taky T-Mobile nejde, signál plnej, ale to je asi tak všechno....
HTC WILDFIRE BROWN A3333 android 2.1-update1
superj
Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 24. 8. 2010 14:02

T-Mobile má výpadek, vypadla ústředna v Hradci Králové.

Více zde: http://mobil.idnes.cz/vypadek-t-mobilu-odrizl-vychodni-cechy-od-signalu-fvd-/mob_operatori.asp?c=A100824_143259_mob_operatori_apo
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod legomaniak 24. 8. 2010 19:40

Krevety píše:T-Mobile má nejlepší síť tak jejich chyba to určitě nebude :D

Sry za OT ale musel sem se zasmat kdo napsal ze T-mobile ma nejlepsi sit xD! A pritom ma kazdou chvily nejaky problemy :D! Staci kdys si prectes tenhle Topik .. skoro vsude jen T-mobile ;)!
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod Krevety 25. 8. 2010 07:46

Však proto ten smajlík na konci :D
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod goob 25. 8. 2010 13:12

legomaniak: Mně přijde, že tady za tu dobu, co tady je toto téma, moc výpadků není a to u všech tří. Je fakt, že větší výpadky měl nyní jen T-M.

P.S.: Co je to "chvíly"? :mrgreen:
//Myšpulín: to je podle vzoru víly, ne? :D
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod teplice 22. 9. 2010 20:23

ahoj
má někdo výpadek ADSL od O2? Teď na večer začal blbnout, vypadává a některé stránky (např. facebook, zive) nenačte vůbec. Má někdo podobný problém?
Nutno dodat, že Vodafone internet momentálně také blbne, vypadává, dlouho se načítá.
Lokalita Teplice a okolí.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Snekac 22. 9. 2010 20:33

Je toho plný Twitter ;-) Ano jedná se o výpadek, převážně u O2.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka