Výpadky operátorů v letech 2009-2011

O výpadcích a dalších síťových problémem mobilních operátorů

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Well-being 10. 3. 2011 18:35

Dělá mi to po té, co jsem při přihlášení nepotvrdil souhlas s novými podmínkami VF a v zobrazeném formuláři jsem onačil políčko "později"
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 10. 3. 2011 18:36

Jo tak to bohužel nezkusím, já je odsouhlasil :-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Well-being 10. 3. 2011 18:57

No, tak už se mohu podělit o zkušenost: v momentě kdy se objeví přihlašovací formulář je třeba načítání stránky stopnout tlačítkem "zastavit" (v IE8) a přihlásit se. Pak už to funguje.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod fvs1 11. 5. 2011 08:15

Mám následující zkušenost s T-mobile: na služebním telefonu mi (subjektivně) docela často nejde navázat odchozí hovor - asi přetížená síť T-mobile ve Velkém Meziříčí (po vytočení čísla se okamžitě ozve jakoby obsazený tón). Divné ale je, že se to děje jen mě na jednom telefonu. Kolegům se to moc nestává. Může mě síť nějak záměrně znevýhodňovat? Nyní mám tel od HTC, předtím Nokia a je to podobné (sim je stejná).
Díky za reakce.
fvs1
Junior

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 11. 5. 2011 15:22

Pokud nejde sestavit hovor z důvodu špatného pokrytí nebo přetížené sítě, rozhodně se neozve obsazovací tón...
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod fvs1 12. 5. 2011 06:37

Aha - v tom případě se zeptám, co to může být? Vadná sim? Ten jakoby obsazovací tón se ozve hned po vytočení čísla (tzn. není tam ta sekundová prodleva, jako když se hovor skutečně navazuje). Díky
fvs1
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 5. 2011 06:44

Dnes ráno jsme měli u nás v Kladně Kročehlavech všechny tři naše telefony se sim T-Mobile bez signálu. Kupodivu pomohlo nové hledání (to jsem udělal já na HTC Desire HD) nebo restart telefonu (to udělala žena na Nokii 5230 a syn na SE V640i) a síť se našla.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 12. 5. 2011 19:00

Celostátní restart sítě T-Mobile proběhl zřejmě v noci na dnešek 4:44 až 4:46 .. většině lidí ovšem asi telefony fungovaly okamžitě bez nutnosti manuální intervence.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 5. 2011 20:12

Aha, to mohlo být zrovna v tu dobu kdy jsem se na ty mobily díval. Žena vstává brzo, v 5 hodin odchází z domu.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod szantus 22. 8. 2011 10:27

22.8.2011 od 10:00 v Havlíčkově Brodě problémy s dovoláním / odesláním SMS z a na určitá čísla Vodafone - zkoušeno na 10 číslech ( 8 nefunguje / ani na infolinku ).
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada...
Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021),Motorola G54 Power E., Win 10 PC/Win 11 NTB.
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod Tenente 27. 8. 2011 15:16

nezaregistroval jste dnes nekdo vypadek datovych sluzeb u Vodafone v Brne? Mame doma dva telefony a ani jeden se nepripoji.
Tenente
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lordran.84 27. 8. 2011 15:44

V Brne mam taky problem s daty, ale pouze na 3G siti. Jakmile přepnu na 2G data tečou, bohužel neskutečně pomalu. :/
lordran.84
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sarka 27. 8. 2011 20:09

Tenente píše:nezaregistroval jste dnes nekdo vypadek datovych sluzeb u Vodafone v Brne?

Ano, dneska nejela data (3G) cca od 9 hodin rano, signal se ukazoval, ale modem se nebyl schopen prihlasit do site.
Trvalo to aspon do 12, pak jsem se tim prestala zabyvat.

No a ted sice jede, ale s vypadky, nicmene momentalni pricinou jsou mistni bourky.
Sarka
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 31. 8. 2011 22:13

Vodafone vypadek site uz delši dobu v obci Bublava.
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod legomaniak 1. 9. 2011 14:18

Dneska jsem byl při opravě Vodafone BTS! Byl tam rozbidy hardware!

Mam tu paar fotek koho to zajima: http://legomaniak.rajce.idnes.cz/Akce_o ... ne_Bublava

;-)
legomaniak
O2 fanatik

Předchozí stránkaDalší stránka