Výpadky operátorů v letech 2009-2011

O výpadcích a dalších síťových problémem mobilních operátorů

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod teplice 22. 9. 2010 20:43

Twitter nemám, tak nevím...díky za info :-).

EDIT: http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016392
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod audiobullys 23. 9. 2010 04:00

no me volala pritelkyne a vubec jsem ji to neveril, rekla ze jiny porty ji jedou - qip ,ale web nejde.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 17. 11. 2010 11:52

O2 má výpadky v GSM síti. Zřejmě tak nějak po celé ČR.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 11. 2010 12:31

Praha 4 je ok
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod teplice 17. 11. 2010 12:32

Jde vám facebook, nebo je chyba straně na O2? :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod X-Brace 17. 11. 2010 12:32

Náchodsko jede stejně jako obvykle. Data běží, sms a volání taky.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 17. 11. 2010 12:36

Už o tom i píší na http://mobil.idnes.cz/o2-ochromil-vypadek-ustredny-lide-se-nemohou-dovolat-pcd-/mob_operatori.asp?c=A101117_115240_eko-doprava_taj
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod slivamichal 17. 11. 2010 12:49

Tam ale píší, že se nedá dovolat. Situace je ale daleko horší.
V Příbrami nejede signál vůbec - občas se na chvilku telefon připojí a po chvíli signál zase zmizí.
Už to zlobí od rána :-(.

Kamarád (má O2) mi volal z Prahy na záložní číslo Vodafonu a strašně se divil, že nemám signál, když on mi z O2 zrovna volá. :-D
slivamichal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MarSad 17. 11. 2010 14:03

Ano, situace je opravdu daleko horší, protože třeba v Kladně momentálně nemám já ani moje okolí žádný signál.

A to mi zrovna dneska běží "odměna" za dobití, 10 minut mezinárodních hovorů zdarma. To je ale smůla :-)
"Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl."

AUGUSTE RODIN
MarSad
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 11. 2010 14:26

Tak Kladno bez signálu potvrzuji, v práci poblíž Kladna je signál jen v budově venku nic (máme tam vnitřní antény).
Co je zvláštní tak data přes GPRS z asi 30 datových zařízení různě po republice nám chodí, asi jsou na místech kde problém není.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 11. 2010 14:45

I ve Slaném samozřejmně jako na Kladně nejde síť Telefonika O2. Nic jiného než čekat nám nezbývá.

Datové přenosy (internet v mobilu jde), ale POZOR nejde volat linka 112, která by jinak tísňové volání uskutečnila přes jinou síť.

Doporučuji pro tyto mimořádné případy mít doma ještě jednu záložní simkartu. Já mám jako hlavní sim - O2, ale rezervní záložní je Vodafone. Ta dnes běží v provozu celý den a asi nějakou dobu bude a hlavně z ní lze v případě problémů přivolat pomoc. ( když nejde linka 112)
Nejde o nic nákladného, jen dobít 200 Kč za 6 měsíců a je to pro takové případy jistota.
anonymni

Odeslat příspěvekod MarSad 17. 11. 2010 15:11

Kdyby byl případ nouze, tak máme doma ještě pevnou linku od O2, která normálně jde. Jiné SIMky od jiných operátorů si nevedu, možná ale začnu.

Ohledně datových přenosů, jede mi normálně 3G USB modem od O2, datové přesnosy v telefonu (bez 3G) GPRS a EDGE nic.

A ohledně té 112, ta by měla jít určitě zavolat, když vyndám SIMku úplně, nebo ne? Pokud by nešla ani 112, tak to je docela problém.
"Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl."

AUGUSTE RODIN
MarSad
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 17. 11. 2010 15:13

kamarad.michal: na 112 muzes snad volat i bez sim...
Naposledy upravil Fíla dne 17. 11. 2010 15:15, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod teplice 17. 11. 2010 15:23

K té 112 http://www.pozary.cz/clanek/35844-caste ... jmete-sim/
Linky jako 155, 158 a 150 by neměly být v provozu, aspoň z článku to vyplívá.
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod maxmaks 17. 11. 2010 15:45

Kladno 3G síť jede v pohodě hlas, data.... 2G je pořád K.O. :-D
maxmaks
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka