Výpadky operátorů v letech 2009-2011

O výpadcích a dalších síťových problémem mobilních operátorů

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 11. 2010 15:51

U Liberce vše ok.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Zekon 17. 11. 2010 15:56

teplice píše:Jde vám facebook, nebo je chyba straně na O2? :)

Na ADSL od O2 ne (Webové stránky na adrese http://www.facebook.com/ jsou možná dočasně nedostupné nebo mohly být přemístěny na novou webovou adresu)., v telefonu se SIM T-Mobile ano. Divné.
R.

edit: když jedu v ntb přes 3G od O2, FB funguje. Jen na tom ADSL nejde :hm
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod teplice 17. 11. 2010 16:52

Zkusil jsem nastavit jinou hodnotu DNS a ani to nepomohlo, holt s ADSL máme smůlu :-/
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Zekon 17. 11. 2010 17:18

Mě už jede FB i na ADSL. Jsem to asi nějak prošťouchl s tím 3G :) .
R.

edit: tak na ADSL už FB zase nejede :hm
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 17. 11. 2010 18:26

V Karlovych Varech a v Karlovarskym kraji jede vse suprove! ;-)
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod teplice 17. 11. 2010 19:19

To je divné, ten facebook mi na stolním počítači jde a na notebooku, který je připojen přes wifi, ne :-(
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod goob 17. 11. 2010 21:31

Už se ví i původce této havárie. Dnes se k tomu přiznal T-Mobile. Chuck Norris totiž měřil síly s ústřednou O2 :mrgreen:
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 7. 12. 2010 10:11

v Žatvi nefunguje síť O2. Nejde volat, smskovat, prostě nic...
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 9. 12. 2010 22:02

Přibližně celý dnešní večer nejde Vodafone internet (zkoušel jsem na telefonu a modemech); volal jsem na infolinku (kde jsem zřejmě díky návalu dotazů) čekal přes hodinu na spojení a operátor mi oznámil, že je postihl výpadek většího rázu a technici to již naplno řeší. Telefonovat jde, ale jednou mi to vypadlo.
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 10. 12. 2010 09:37

Tak to jsme na tom stejně. Včera asi před osmou hodinou vypadl internet a dobrou hodinu a půl jsem se nemohl připojit. Východní čechy, Ústeckoorlicko. Pořád mě to psalo, že síť je obsazená. A já tak nutně potřeboval přes noťase k netu, že jsem byl značně :grr: :grr: :grr:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod SKK1903 28. 2. 2011 19:52

Ahoj. Vím, že tohle vlákno bude mít nulovou informační hodnotu, protože mi s tímhle problémem neporadíte, protože není jak, ale chci zjistit, jestli se dnešní jev stal jen mně, nebo ještě někomu jinému. Dnes jsem poslal 5 SMS svým čtyřem kamarádům (mj. všichni v síti TM a všechny zprávy poslány kolem 13.hodiny odpoledne), ale odpověď mi ani na jednu nepřišla. Po 3 hodinách čekání jsem netrpělivě vzal telefon a zavolat kamrádům, od kterých čekám odpovědi. Dozvěděl jsem se, že mi všichni čtyři odeslali SMSku. Ale nepřišla mi ani jedna. Teprv před 20 minutami mi přišla jedna se zpožděním více než 6 hodin a v tomto momentě druhá. Stalo se to někdy někomu?

HTC Dream, Student na míru
Naposledy upravil Snekac dne 28. 2. 2011 23:19, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno
SKK1903
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod endiiik 28. 2. 2011 21:30

Pravidelne vypinej telefon (aspon 1x tydne), nech si vymenit simku pripadne prehrat soft v telefonu a budou ti chodit vcas ;)
endiiik
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 1. 3. 2011 22:37

SKK1903: přesně to, co popisuješ, jsem v pondělí taky zaznamenal. Mohlo se tedy jednat o částečný výpadek v SMS centru T-Mobilu.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Well-being 10. 3. 2011 18:17

Nemohu se přihlásit do registrované sms brány (VodafonePark). Formulář pro přihlášení se načte a hned zmizí a zůstane jen čistá (prázdná) stránka.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 10. 3. 2011 18:27

Funguje mi to v pořádku, buď chvilkové, nebo chyba u tebe.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka