Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lomax 30. 11. 2024 23:33

Bonusový kredit s platností do 30.11. mi expiroval již dnes. Po 23:00 koukám, že je pryč. Zrovna, když jsem to šel řešit. Zapnul jsem mobil a přišla i SMS, že je fuč. V Online výpisu služeb není nic relevantního, poslední položka z 16.11.

Přitom podle FAQ měj platit až do po půlnoci (píšou: "Například bonus s platností do 6. 8. skončí krátce po půlnoci z 6. 8. na 7. 8.").

Screenshoty mám, v pondělí to budu reklamovat.
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 12. 2024 08:05

asi zapomeli prestavit letni cas
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Obyvatel 2. 12. 2024 11:34

Rozumím správně, že na nové tarify Neřešto nelze nijak využívat bonusový kredit z dobíjecích akcí? Pouze se převádí nespotřebovaná data do dalších měsiců. Nebo dokonce jen do následujícího měsíce?
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 11:53

Ano, na tarify Neřešto nelze využít Dobíječku, jelikož Neřešto se hradí platební kartou. Z kreditu (normálního či bonusového) lze případně hradit minuty a SMS nad rámec volných jednotek. Nespotřebovaná data a jednotky se převádí do "nekonečna".
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 2. 12. 2024 22:27

Zvýšením cen a zhoršením podmínek Kaktus Neřešto zabil úplně. O2family NEO modrý+vratka AirBank Flat+10Mbit neomezenka pár korun přes 300 mi dává smysl víc.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 2. 12. 2024 23:15

Tesco Mobile má 10 GB za 249 Kč. Používám jen data, voláni a SMS mě nezajímá. Emtéčko 15 GB za 370 Kč.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 23:41

Pokud potřebuješ jen 10GB dat (bez minut a SMS), tak to u Kaktusu můžeš mít za 175Kč (s limitkou dokonce za 125Kč) a nespotřebovaná data se převádí do dalších měsíců.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 3. 12. 2024 06:55

A není lepší 20+30GB taky TESCO za 199? Nakoupit SIMky a po projetí další...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 3. 12. 2024 08:35

A nejsou ty SIMky z Tesca omezeny expirací do konce tohoto kalendářního roku? Tomu by odpovídalo to, že je neustále vyprodávají. Takže na zmiňované použití je Kaktus, kde se dá dostat až na plus/mínus 90 korun za měsíc za 10 GB dat, funkčnější volba.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Obyvatel 3. 12. 2024 09:29

To Tesco 20+30 GB je jen do konce roku. Navíc preferuji síť T-Mobile, protože v Německu kde jsem často má daleko lepší pokrytí, než třeba Vodafone.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 3. 12. 2024 09:49

Možná by bylo dobré napsat i požadavky - průměrně proserfuji měsíčně x GB, provolám ... minut a pošlu ... SMS zpráv a lze z toho odvodit eventuálně nějaký tarif napříč operátory.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 3. 12. 2024 11:31

Obyvatel: Je možné, že se něco změnilo, ale v Německu (týdenní pobyt Berlín a okolí) s O2 a VF se mi VF připojil k VF i k Telekom DE. Tím chci říct, že by měla být možnost si síť vybrat.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 3. 12. 2024 12:35

mám kaktus a operátora si vždycky vybírám ručně. V DE na manuál o2de, v IT WIND. Jedou rychleji než T-mobile a TIM, co si kaktus vybere automaticky.
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 5. 12. 2024 11:37

Co se týče dat, tak lze mít nyní 83 GB měsíčně za 250 Kč od O2.

Z datových Datamanií zlevňuje pouze ta roční s objemem 1000 GB na 365 dní. Předplacený paušál klesl o pětistovku na 2999 Kč. Data je možná čerpat po celý rok rovnoměrně i nerovnoměrně podle vlastní potřeby. Pro přehlednost jsme udělali přepočet ročního paušálu na měsíční. Za 83 GB tak zaplatíte 250 Kč měsíčně. Celou částku bez koruny tří tisíc korun je ale nutné zaplatit najednou předem. A pozor, tato Datamanie 1000 GB neobsahuje vůbec žádné hlasové služby ani SMS, a to ani formou dodatečného zúčtování. Je to ryze datová karta, v níž běží data pouze na území ČR, naštěstí plnou rychlostí včetně 5G sítě.

Pořídit jakýkoli tarif Datamanie lze výhradně na webu O2, kde můžete objednat fyzickou kartu nebo eSIM. Po objednání eSIM ji zákazník obdrží během pár minut do e-mailu, odkud si ji může ihned přidat do svého telefonu. Fyzické SIM karty posílá operátor zdarma do poštovní schránky. Aktivaci provede zákazník v aplikaci Moje O2, kde nastaví pravidelnou platbu za tarif ze své platební karty. Díky tomu se Datamanie (s výjimkou roční Datamanie 1000 GB) mohou obnovovat každých 30 dní. SIM karty s akčními tarify je potřeba aktivovat nejpozději do 28. února 2025. Tím chce operátor odradit překupníky od hromadného skupování karet a jejich pozdějšího prodeje za navýšenou cenu.

zdroj tady
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 5. 12. 2024 16:06

DOBÍJEČKA dnes od 18 do 21 hodin.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka