Zdravim, nejak me unavuje posledni pul roku, ze se mi nejde dovolat na kaktus cislo - volajici maji ton obsazeno. pritom nelefon ani nehne brvou.
Nestava se to permanentne, tezko to kvantifikovat, jakou cast doby se jde dovolat nebo ne, rekneme 50%.
Pokud ale napriklad z telefonu neco udelam, staci i to nejmensi, dotaz na kredit-zustatek, tak zahadne telefon ozivne a jde se mi dovolat.
Dam priklad casu. naposledy mi nekdo volal v case nula. po 3 hodinach se mi neda dovolat. pak poslu sms nebo nekam zavolat a najednou se mi jde opet dovolat. (Co jsem nezkoumal, kdyz si necham zapnuta data, zda to bude mit vliv, tezko rict, uziva to oddeleny APN).
Mam VoLTE, rezim site pouze LTE.. Mate nejake napady nez zacnu testovat masinerii s vymenou simek, zkouseni jinych kaktus simek, zprovoznovani volte (coz u kaktus je na tyden, den, nevim jak ted) , proste dost unavne testovant, zda je problem v sim, telefonu nebo neco poumirava. Problem muze byt neznamo kde , jehla v kupce sitoveho IMS /LTE stacku...
Deje se to tak posledni pulrok. Vim, ze kdyz si "downgraduju" na 3G nebo prepinani 2G,zrusim paketove volani, problem nejspis zmizi, ale nechci se vracet do analogovych dob