Blesk Mobil v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod suram 13. 11. 2019 04:27

Za 99 Kč jí mají i na webu (do 30.11.2019), je to možné aktivovat až do konce roku:
Pokud si zákazník aktivuje SIM kartu BLESKmobil v období 7.11.-31.12.2019 a zašle nejdéle
do 31. 12. 2019 do 23:59 hodin bezplatnou SMS ve tvaru MEGA SLEVA na číslo 999340, získá datový balíček INTERNET MEGA za 99 Kč! Balíček lze využít pouze jedenkrát.

https://bleskmobil.cz/internet/5-giga-za-99-kc/
suram
Junior

Odeslat příspěvekod marvy 2. 12. 2019 18:07

Akce prodlouzena do 31.12,maji ji stale za 99kc.Ovsem nevim jak na postach.
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod Izibia 4. 12. 2019 04:47

Ano, na poštách jí prodávají.
Je třeba být po odeslání MEGA SLEVA trpělivý, čekání na potvrzující sms může trvat desítky minut.
Izibia
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 26. 12. 2019 15:19

útěk Tak sim jsem sehnal jen v trafice za obvyklou cenu 150 na poště ani nevěděli co to je (víc pošt v Praze). Ovšem po aktivaci SIM jsem odeslal SMS na MEGA SLEVA a vzápětí přišla SMS že na slevu nemám nárok. Zkusil jsem i druhý den přeci jen pár hodin po aktivaci nemusí na všech SIM být hned všechno aktivní. Zítra zkusím pořešit přes chat.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 12. 2019 13:26

Nemohu se dovolat na infolinku, tak rychlý dotaz sem, jak postupovat když potřebuji novou kartu ve formátu nano do nového telefonu protože ta současná nemá potřebnou perforaci.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod radim 27. 12. 2019 13:49

To jsem taky řešil, neskutečný porod. Koupit novou simku a na ni převést stávající číslo. Je to dost složitý proces, je potřeba hlásit myslím PUKy a výrobní čísla obou simek, přesný postup už si nepamatuju, budou to mít na webu, já jsem to řešil přes jejich chat na bleskmobil.cz, tam je to hned, lepší než někam volat nebo hledat v textu. Pro mě byl už výkon sehnat novou simku, stálo mě to asi dvě hodiny času, než jsem natrefil na trafiku, kde měli poslední tři kousky. Otřesné.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod R1200 28. 12. 2019 01:27

Převáděl jsem dnes číslo od jiného operátora a úplně bez problémů žádný PUK ani výrobní čísla SIM jsem zadávat nemusel. V samoobsluze jsem jen vyplnil ČVOP a datum převodu,vše v naprostém pořádku.
R1200
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 28. 12. 2019 12:49

Převod od jiného opa je něco jiného a hlavně ses přihlásil na samoobsluhu na vlastní sim. Když převádíš služby mezi sim stejného tak na chatu nebo infolince musíš mít puk obou karet (nebo alespoň výrobní číslo).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 28. 12. 2019 14:39

Jistě, já ale potřebuju novou SIM protože ta stará není nano, to není přechod od jiného operátora. Tuhle situaci na webu nemají popsanou, ale v podstatě se asi dá postupovat i podle návodu v případě ztráty. Novou SIM nabízejí už jen objednat online a doručit poštou. A nutnost diktovat id karty někomu na lince je taky pakárna, proč to nejde přes sámošku?
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod marvy 30. 12. 2019 00:13

hauzz píše:útěk Tak sim jsem sehnal jen v trafice za obvyklou cenu 150 na poště ani nevěděli co to je (víc pošt v Praze). Ovšem po aktivaci SIM jsem odeslal SMS na MEGA SLEVA a vzápětí přišla SMS že na slevu nemám nárok. Zkusil jsem i druhý den přeci jen pár hodin po aktivaci nemusí na všech SIM být hned všechno aktivní. Zítra zkusím pořešit přes chat.

hauzz: to je divne, vzdit ja sem ji na poste uz jednou kupoval za 99..

-- 30. 12. 2019 16:56 --

lhari a podvodnici jsou to. Na poste sem ted byl a pani ma simkartu Bleskmobilu za 150kc, ma to byt do konce prosince tahle akc za,99kc.

-- 31. 12. 2019 10:35 --

Izibia píše:Ano, na poštách jí prodávají.
Je třeba být po odeslání MEGA SLEVA trpělivý, čekání na potvrzující sms může trvat desítky minut.

tak ale ne za 99kc,dle podpory se pry akce vztahuje pouze na,simkarty zakoupene online.
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod sonix 31. 12. 2019 13:49

Tak jsem dnes aktivoval SIMKARTU zakoupenou koncem listopadu 2019 na poště za 99 Kč. Hned mi tam zdarma naskočil balíček 50 MB na měsíc, který jsem v samoobsluze neměl možnost deaktivovat. Zkusil jsem tedy rovnou aktivovat 5 GB za 99 Kč a proběhlo to v pohodě během několika minut, takže teď vidím v samoobsluze 5 120 MB na měsíc. :-) Platnost balíčku je přesně 30 dní od okamžiku jeho aktivace.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 2. 2020 18:19

"akce" po dobití min. 300 Kč se fup u aktivního datového balíčku zvedne o 50 procent aneb nechci slevu zadarmo...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sonix 2. 3. 2020 11:20

Další pokračování akce 5 GB na měsíc za 99 Kč aneb chci slevu zadarmo...
Tentokrát až na 4 měsíce, pokud si zakoupíte 4 simkarty. A ještě vám pak zbyde kredit 51 Kč na každé kartě.

https://bleskmobil.cz/volani-a-sms/pridej-se-k-nam/
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Izibia 2. 3. 2020 12:19

já nic takového v tom odkazu nevidím ...
Izibia
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 2. 3. 2020 12:35

150 úvodní kredit + 300 bonus za aktivaci a SMS = 450 bonus celkem. Cena 5GB balíčku je 399. Co je na tom k nepochopení? Simky dávají teď za 99 nebo za 150?
Tak momentálně jsou za 150 takže náklady na 1 sim je 150. Ještě 51 bonus kreditu zbyde.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka