Ten pokrok...Kde se to zastaví? Ještě že je tu (zatím) aspoň Kaktus s účtováním 1+1. A nebo jsme se měli narodit na jiném kontinentě, ti dostávají při příchodu do EU komplet neomezenky zadarmo. Ale někdo to zaplatit musí hádejte kdo?
Pro nekoho treba zajimave. Oproti Datamanii sice jen 30 GB, ale i v zahranici (EU). A i nova SIM dostupna vsude za normalni cenu pro kazdeho na kazdem rohu nebo v eshopu.
FANTASTICKÉ LÉTO 30 GB za 300 Kč Sleva 50 % po celé léto až do 30.9.
Má platit těch 30. Já ji ted koupil za 89,- s kreditem 100... za 200 jsem dobil a za 14 dní letim na dovolenou po EU tak mě to přijde uplně ideální. Hodim ji do druhého telefonu udělám z toho hotspot pro děti a hotovo..
Jestli te zajima opravdu karta, pak trafiky, benzinky apod (viz. mapa na jejich webu). Jestli te zaujala cena, pak bazar, protoze to jsou zrejme karty z dubnove akce.
Nemáte někdo vyzkoušené, jak to funguje, když balíček spotřebuju dříve než za 30 dní? Musím čekat na obnovení a nová data anebo můžu znovu dobít a balíček se obnoví dříve než za 30 dní? Buď automaticky anebo ručně - vypnu ho a znovu zapnu.