Blesk Mobil v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 16. 5. 2024 09:58

Mozna skoda, ze je treba ho aktivovat rucne. Kdyby se aktivoval automaticky misto toho denniho za 25, to by byly vyssi trzby :)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adolfino 25. 6. 2024 18:13

Moje čerstvá zkušenost s vrácením kreditu u Blesku, pokud Vás to zajímá, píšu to i sem jako reakci na dotaz z jiného vlákna:
Po přenosu čísla jinam (asi po dvou dnech) jsem se přihlásil na samoobsluhu Blesku na to samé číslo, ale musí se přes jednorázové SMS heslo. Zadáte tam pouze číslo bank. účtu, kam to chcete poslat a po cca 14 dnech jsou peníze na účtu, dlouho před koncem lhůty. Nemusíte zadávat žádná jména a ani ověřovat totožnost. Naprosto hladký průběh. Kredit samozřejmě nebyl bonusový ani úvodní. Tož tak. 8-)
adolfino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 4. 7. 2024 18:57

BLESKmobil láká na 30 GB FUP a neomezená data za 49 Kč, více zde: https://dotekomanie.cz/2024/07/bleskmobil-laka-na-limitovanou-sim-s-30-gb-fup/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod ze.us 21. 9. 2024 12:57

Na titulce SIMka za pulku, tedy 150Kc kreditu za 75Kc. Doprava zdarma.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 30. 9. 2024 23:50

BleskMobil by měl začít nabízet SIM kartu zadarmo (s dopravou taky za 0) na https://bleskmobil.cz/vyhrajte/.

(Maximálně 3 kusy na osobu. Bez informace, zda je možné kartu využívat be dobití, nebo je nutné nejprve dobít. Asi potřebují narychlo zvýšit počty.)

Zatím, v 00.50, objednat nejde. I když to mělo být možné od 1. října 2024 a počítadlo na stránkách je na nule...

bleskvyhernisim.png
Blesk Mobile SIM za 0Kč
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 10. 2024 04:21

K prdu, průměrná výhra je 150 Kč, takže když objednáš 3, tak s největší pravděpodobností na dvou sim po dobití získáš 100 Kč a na třetí 200 Kč. :D V oboutřech případech pak zjistíš, že je ti to vlastně k ničemu, pokud jsi blbej a objednáš si to a neumíš si to spočítat dopředu. 8-)

Těch 1 000 Kč bonusových bude baj vočko tak 20 kusů maks. :D (Tedy jedna ze 100)
Když to trochu přeženu, tak lze konstatovat, že takto operátor získá seznam nejjednodušších lidí v ČR (kteří aspoň zvládnou něco objednat přes internet).
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 10. 2024 06:49

Asi neni nejaky postup, nehlede na "vyhru", takhle ziskat zdarma tel. cisla a dobit treba kackou?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 1. 10. 2024 07:31

U Bleskmobilu lze minimálně dobít částka 200Kč, platnost kreditu je 6 měsíců.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 10. 2024 09:33

Operátor spustil loterii se SIM. Vyhrává každý, ale zúčastnit se není dobrý nápad

:D

https://mobilizujeme.cz/clanky/operator-spustil-loterii-se-sim-vyhrava-kazdy-ale-zucastnit-se-neni-dobry-napad

Co ti marketéři u Blesk mobilu hulí ? Nebo jsou taky jednoduší, jako ti na které cílí ?
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod ze.us 1. 10. 2024 09:34

Milos píše:U Bleskmobilu lze minimálně dobít částka 200Kč, platnost kreditu je 6 měsíců.

To sice ano, ale pro potreby souteze je treba dobit stovky tri.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 10. 2024 09:45

Souhlas. Ale @slavo963 nechtěl soutěžit ani vyhrát :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 1. 10. 2024 12:00

Nepsal jsem o té "soutěži", protože jsem předpokládal, že to tady pro nikoho nebude zajímavé. Psal jsem, že je to SIMka zadarmo i s dopravou. A to je to, co je pro mě zajímavé. Další tři karty pro doplnění šuplíkových zásob na různé testování. A co já vím, možná Blesk dá nějakou zajímavou akci na data v budoucnu. (Ostatně O2 jich v poslední době měl nejvíce.)

Celá "soutěž" je samozřejmě nesmyslná. A to i na poměry Českého rybníčku. Bonusový kredit 100 korun s platností jen 30 dnů? Si dělají srandu, ne? Pár (dobře, asi deset) let zpátky měl BleskMobil akci na bonusový kredit ve výši 300 korun jen za cenu jednoho výtisku bulvárního plátku na celých 180 dnů. Pro každou SIMku. Polský FakMobil zase má volání, zprávy a data za novinové kódy.

Pokud chce CZECH NEWS CENTER udělat nějakou zajímavou akci, tak tady má příklady. (Mrky mrky, ťuky ťuk, moderátoři/administrátoři fóra.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 1. 10. 2024 12:57

"SIM karta obsahuje 0 Kč počáteční kredit a aktivuje se prvním dobitím. Každá SIM karta vyhrává!"

Skutečně se SIM aktivuje až dobitím kreditu? V tom případě jsou 3 kusy k h*vnu. Jinak u ostatních předplacenek mám zkušenost, že pro aktivaci je stačí strčit do telefonu a hotovo, nic dalšího netřeba.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 1. 10. 2024 13:23

Pochybuji. Respektive počítám s opačným stavem. Nic v podmínkách akce na https://bleskmobil.cz/wp-content/uploads/2024/09/Pravidla_sout%C4%9B%C5%BEe_Bleskmobil_2024_09_24_final.pdf, respektive ve smluvních informacích na https://bleskmobil.cz/wp-content/uploads/2024/09/SIM-edice-Kazda-sim-vyhrava.pdf tomu nenasvědčuje, ba právě naopak se tam mluví o soutěži (dobití) jako aktu po aktivaci.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 1. 10. 2024 14:36

Objednáno, vyzkouším, podám hlášení. Bleskmobil simky ještě ve sbírce nemám :)
špecifickýtrh
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka