Mobil.cz v síti T-Mobile - dotazy pouze k hlasovým službám

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 28. 4. 2023 15:44

Pokud máš Premium, tak za každé dobití je jednou měsíčně bonus kilo.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod libol 2. 5. 2023 08:37

Neví někdo jak je to s vrácením kreditu, když přecházím jinam?
Ve FAQ jsem se dozvěděl, že mi ho vrátí snížený o poplatek z ceníku (v ceníku jsem žádný poplatek nenašel) a musím požádat (ale kde (stačí mail?) a jak (volnou formou s uvedením telefonního čísla a čísla účtu?) specifikováno není)
libol
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 2. 5. 2023 09:49

Podívej se na oddíl 6.6 pltaných Všeobecných podmínek na stránkách dokumentů operátora.

Dělal jsem to teďka nedávno, takže čerstvá zkušenost. Jak je uvedeno v podmínkách, bylo to zdarma. Vyřízení jim trvalo skoro celých 30 dnů, co si na to vyčleňují.

Na psal jsem dokument s informacemi o převedeném telefonním čísle, výrobním čísle SIM karty, kreditu, co chci vyplatit a mými kontaktními údaji s číslem bankovního účtu. Vytiskl, podepsal, naskenoval a poslal datovou schránkou nepodnikající fyzické osoby na T-Mobile.

-- 2. 5. 2023 10:59 --

(Druhá zpráva, ale MobilMania je nesmyslně sloučí do jedné.)

Mobil.cz přidal novou SIM kartu za 150 korun, objednat se dá normálně z webu. V porovnání se SIM za dvě stovky je tam jen 100 korunový kredit (a jen bonusový), zbylých 50 korun je nahrazeno balíčkem s 30 minutami a 1 GB dat. (Asi na měsíc, ale nevidím to specifikováno.)

Dle FAQ, při dobití do 60 dnů od aktivace má člověk dostat nějaký blíže neurčený kredit navíc.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 5. 5. 2023 13:18

libol píše:Neví někdo jak je to s vrácením kreditu, když přecházím jinam?
Ve FAQ jsem se dozvěděl, že mi ho vrátí snížený o poplatek z ceníku (v ceníku jsem žádný poplatek nenašel) a musím požádat (ale kde (stačí mail?) a jak (volnou formou s uvedením telefonního čísla a čísla účtu?) specifikováno není)

Vím, kdyz neni v ceniku, tak zadny poplatek aktualne neni :-) Logicke jak facka.

Pozadat nejlepe datovkou (ta je na tmobile pokud se nepletu) abys mel dukaz, uvest cislo sim a to cislo na simkarte (iccid?) a cislo uctu a do 30 dnu od prenosu cisla. Mailem by melo taky stacit pokud vis mail? Jaky maji mail? Ten je ale na mafru ne?

Dej vedet jak rychle to zprocesovali. Jestli si dali nacas - 30 dnu?

Mail, zkusil bych v den prenosu: https://www.mobil.cz/podpora?otazka=jak ... na-mobilcz

Datovka, pokud by nevratili do tech 30 dnu a zapirali mail, pak posledni den lhuty (presne za mesic) pouzit datovku: ygwch5i

-- 5. 5. 2023 14:29 --

polda píše:Se obávám,že letos slabota i s těmi 2MB/S neomezeně za 149,- ke kombi balíčku.......kdo by to chtěl. Loni to bylo lepší.

To je co presne za balicek? To je tech 559,20+149? Dost drahy …
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 17. 5. 2023 22:08

Jak vyčerpat 75 Kč bonusoveho kreditu v mobil cz, možnosti?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod Jim Beam 17. 6. 2023 11:15

Neví někdo jestli v případě vypršení kreditu stále fungují příchozí hovory/SMS?
V SMS s upozorněním teď píšou >>v opacnem pripade dojde k zablokovani vsech sluzeb<< což by mohlo vypadat jako že se zablokuje úplně (včetně možnosti reaktivace simkarty?)
Jim Beam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 17. 6. 2023 12:51

vpe píše:Jak vyčerpat 75 Kč bonusoveho kreditu v mobil cz, možnosti?

SMS, volání, datový balíček za ty peníze nepředpokládám. Jiné možnosti se u bonusového kreditu zkrátka nenabízejí.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 17. 6. 2023 13:05

Jim Beam píše:Neví někdo jestli v případě vypršení kreditu stále fungují příchozí hovory/SMS?
V SMS s upozorněním teď píšou >>v opacnem pripade dojde k zablokovani vsech sluzeb<< což by mohlo vypadat jako že se zablokuje úplně (včetně možnosti reaktivace simkarty?)

Při vyčerpání kreditu fungují, při časovém vypršení kreditu nefungují.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 17. 10. 2023 19:20

Vazeny zakazniku, od 26.7.2023 dojde k navyseni maximalni rychlosti nasi MOBIL.CZ LTE site na 300 Mb/s a ke zpristupneni datove site LTE i pro sluzbu volani pres tuto sit, tj. VoLTE. Spolu s ni bude zavedena i sluzba volani pres WiFi, tj. VoWifi. Zaroven menime zakladni sazbu volani z 2,20 Kc/min na 2,50 Kc/min a tarifikaci hovoru, kdy bude uctovano za kazdou zapocatou minutu hovoru. Cenik platny od 26. 7. 2023 je k dispozici na www.mobil.cz/op. Vice informaci o novych sluzbach naleznete na www.mobil.cz/ms/kvalitavolani . Na zaklade zmeny ceny volani a tarifikace muzete svoji smlouvu ukoncit k uvedenemu datu. Vice informaci naleznete na www.mobil.cz. Vas MOBIL.CZ
Tohle mi došlo z Mobil.CZ. Používal jsem teď jinou SIM a chtěl jsem se vrátit k mobil.cz kde mám své hlavní číslo ale tohle teda ne
MYCHAL S TVRDÝM
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 18. 10. 2023 18:51

Máš si dát Kaktusa a máš po starostech.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 10. 2023 18:52

A kolik pěněz, tvrdej Mychale, obvykle provoláš měsíčně?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Hany53 23. 3. 2024 09:49

Poridil jsem si sim zdarma na otestovani. Na druhy den po aktivaci se rozjely data i pres 5G, ale stale nejede VoWIFI. Na linku 3333 se zatim neda dovolat, pry az zitra, kdy bude dokoncena aktivace. Tak se chci zeptat, zda to VoWIFI jiz je funkcni a nebo cekat do zitrka, az bude dokoncena aktivace.
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 21. 10. 2024 19:27

SIM hned!
Žádné chození do trafik nebo čekání na dodávku poštou…
Stačí zadat email, zaplatit online a SIMka je obratem Vaše.
Má kredit 200, volání za hubičku a internet zdarma za každé dobití.
A nyní ještě super akční cena 99 Kč místo dvou stovek!

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 21. 10. 2024 20:18

To už tam je minimálně rok...
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 21. 10. 2024 20:20

Vsak maji i SIM zdarma ne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior