Nápodobně - sháním kód na modré volání (420Kč), případně mi jde hlavně o data (tj. tarif mini + internet 1,5GB), takže beru i prostě vstup do bonerixu....
No ještě asi pár měsíců počkám.... Jde mi o to, aby operátor měl LTE, protože jako to tak vypadá, tak hlavní trojka už na 3G kašle a pokryje území jen s LTE....
Tak uvidím, jestli to pustí i virtuálům... Mám ted ČD bonus od Vodafone a vypadá to, že má LTE bloknuté (i přes správnou LTE SIM)
Operátoři si zatím nechávají LTE jen pro sebe a virtuály do něj nepouštějí, ale zrovna u ČD tarifů které jsou jen speciální tarify Vodafone bych nečekal. Opravdu je to LTE sim a LTE telefon? Lze v menu telefonu zvolit režim sítě zahrnující LTE?
Já už s Bonerixem skončil. Po několika mailech na jejich podporu jsem se dozvěděl, že LTE nepodporují a asi ani nebudou, jak chtějí dosáhnout slibované rychlosti 75/38 to sami nevědí, ale přesně vědí, že je chyba u mě, že si musím najít "jiné stanoviště s lepším pokrytím" Má smysl s někým takto odborně vybaveným debatovat?
Bonerix býval zamestnanecký program, ošklivě nazváno hájená šedivka pod O2. Dnes je to virtuál a zákazníky postupně převáději pod virtuální Bonerix. A virtuálové mají u všech opů LTE zapovězené.