O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod danvavra 21. 9. 2014 21:14

Neví někdo, zda si mohu vzit na prodejne o2 telefon na splatky bez navyseni - pomoci sluzby O2 Mobil? V podminkach je uvedeno, ze musim mit pausal u o2. Plati to i pro cislo pod Bonerixem?
danvavra
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 21. 9. 2014 22:21

Neplati.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Slawall 22. 9. 2014 00:05

Musis byt zakaznikem O2, tedy konkretne musis mit na sebe nejakou SIM kartu od O2. Bonerix sice vlastni O2, ale je to jina firma. Da se to vyresi tak, ze si zridis tarif bez zavazku, treba Free O2, vezmes telefon a druhy den ten tarif zrusis. Splatky bezi dale a nicemu to nevadi. Lepsi varianta je koupit dobijeci kartu, tu prevest na pausal a pak ji zrusit do 5 dnu. Do 5 dnu ji rusi hned bez mesicni vypovedni lhuty.
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod GymmiCZ 22. 9. 2014 01:58

Díval jsem se na Bonerix a výhod moc nemají. Když skoro to samé může mít i pár virtuálů přes Quadruple škoda, že GoMobil nemá aspoň 3000 minut a 200 SMS za méně než 479,- Kč.
GymmiCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 22. 9. 2014 09:51

Standardni nabidka Bonerixu je nic moc.

Nicmene ja muzu mit neomezeny s 1,5GB internetem za 300Kc mesicne...
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zajDee 22. 9. 2014 10:42

Na zacatku zari zrejme bonerix zmigroval z velkoobchodniho zakaznika do role virtuala - v tom momentu prestalo fungovat LTE. I kdyz jsou jeho nabidky cenove zajimave, bez LTE se ta zajimavost castecne ztraci...
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod Roger73 23. 9. 2014 13:01

to zajdee:
No obávám se, že to úplně takhle nebude, že by de facto přístup k těm tarifům mohl mít nově každý. Ale moc by se mi to líbilo, kdyby to tak bylo, protože já třeba nemám žádné kontakty ani kódy a měl bych eminentní zájem o ten tarif Mini s balíčkem Spolu (VPN za 25 Kč).Kdyby se Bonerix stal virtuálem, tak doufám, že se to dozvíme.
Roger73
Junior

Odeslat příspěvekod Stan35 23. 9. 2014 20:44

Tak od 1.10. Bonerix uzamyka své stránky. Dale se na ne dostane jen pres nazev organizace a kod.
Stan35
Junior

Odeslat příspěvekod Millhaus 24. 9. 2014 21:16

kdyby mel byt BONERIX virtualem tak by vsem zakaznikum musel vymenit SIM karty,nesmel by používat O2 sim,a ještě tem firmam by se to nelíbilo,zmena podmínek,a ted ještě zamyká stranky takze je to jasny.jsem zvedav jak to bude s LTE
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod jokerit 25. 9. 2014 08:17

Tak se znovu ptám: Připadá Vám všem přístup Bonerixu normální? Taky by mě docela zajímala reakce přímo od někoho KOMPETENTNÍHO z Bonerixu ke všem výtkám které tu zazněly. ale toho se asi nikdy nedočkáme. :oboze
jokerit
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 25. 9. 2014 08:42

On má někdo z Bonerixu povinnost číst zdejší diskuze, či na ně dokonce rovnou odpovídat?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Junior

Odeslat příspěvekod jokerit 25. 9. 2014 14:16

Samozřejmě že nemá, ale to byl jen povzdech nad tím, že si lidi stěžují a Bonerix nic neřeší. A mimochodem když si přečteš ostatní diskuze, tak mnohde se zástupci společností ozývají. A nevěř tomu, že by v Bonerixu o téhle diskuzi nevěděli.
jokerit
Junior

Odeslat příspěvekod ice.man2 25. 9. 2014 15:43

Mě by teda spíš zajímalo, jestli má v současné době smysl k této firmě přecházet. Kvůli změnám podmínek u vodafone (a další hromadě věcí co už mi tam fakt dost vadila) jsem vypověděl smlouvu a momentálně mám v mobilu čvop. Chci pro sebe a pár příbuzných nějaké slušné volání a díky členovi rodiny mám i vstupní kód do bonerixu. Otázkou je, jestli to má smysl když to čtu. Já osobně potřebuji cca 120 minut volání a cca 1+GB dat a k tomu datovou sim s cca 7+GB dat s tím, že rozhodně nechci kvůli pokrytí zůstat v síti vodafone. Z toho co jsem viděl bonerix nevychází zle, ačkoliv jsem to čekal zajímavější než jsem viděl ceník....
ice.man2
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 27. 9. 2014 19:54

Zajimave je, ze i kdyz *444*# pritelkyni od 1.9. pise ze simka LTE nepodporuje, tak dnes v Brne ji na telefonu LTE jelo uplne v poho. Radim vsem vyzkouset pokud maji nekde moznost. Nenechat se zmast. :-D
No a ja mam ted ciste O2 a take mi to napise ze sim LTE nepodporuje. Pritom minuly tyden to psalo ze podporuje. Dobrej chaos... :-D
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod vasam 27. 9. 2014 20:10

V Brně v místech, kde by mělo být LTE, jsem byl naposled ve středu.
A nic ...
Naposledy upravil vasam dne 27. 9. 2014 22:52, celkově upraveno 1
vasam
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka