O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anik 22. 6. 2023 09:54

Super, jsem ráda, že se povedlo :-)
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod chodec80 27. 6. 2023 19:33

Možná to tu padlo, možná ne, ale pokud chcete zajímavý tarif, najděte si ve svém okolí někoho, kdo k nim přešel od Plus4U a má volnou "kapacitu". Subjektivně se mi zdají ceny velice solidní (neomezenka + 1,5GB za 212Kč, neom+8GB za 319Kč atd). Co už není tak fajn je komunikace s infolinkou přes emaily. Z důvodů doporučení známých se část komunikace vedla po emailech (čísla SIM a OKU kódy) a když jsme potřebovali následně ještě přidat další čísla, tak 2 zaměstnanci na emaily vůbec nereagovali (přitom o pár dnů dříve vše jako po másle). Po urgenci po telefonu a přislíbení, že se daný zaměstnanec ozve se stejně nic nestalo, a tak jsme raději vše řešili po telefonu s prvním operátorem, který nám to zvedl (a zase jsme mu museli vysvětlit co chceme a za jakých podmínek chceme).

PS: informovanost na infolince je podivná. Jeden řekne, že eSim není možná, druhej že možná je (vím že je). Zatím se také neshodli s informací, jestli se na tyto akční nabídky vztahuje i akce Airbank na vratku 300Kč, takže si to budeme muset vyzkoušet sami.

Uvidíme, co bude za dva roky, až skončí smlouva.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 27. 6. 2023 20:18

O pár stránek zpět jsem psal, že mám k dispozici ještě 5 pozic a mohu uvolnit pro případné zájemce. Ceník mohu poslat přes soukromou zprávu. Nikdo se zatím neozval.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod adeeeee 27. 6. 2023 20:19

Prosím, pošlete mi přes SZ? Díky.
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chodec80 28. 6. 2023 13:54

davsopl píše:O pár stránek zpět jsem psal, že mám k dispozici ještě 5 pozic a mohu uvolnit pro případné zájemce. Ceník mohu poslat přes soukromou zprávu. Nikdo se zatím neozval.

Nějaké pozice mám volné taky, ale vzhledem k poslední zkušenosti, kdy jsem to zařizoval telefonicky já a kolegu jsem jim dal na ucho až na samotné vytvoření smlouvy, si neumím představit to řešit s někým na dálku. Můj "zvací kód" jsme zkoušeli, ale tam jsme měli jen klasické O2F ceny bez slevy a i operátor mi doporučil raději vše řešit po telefonu. Na 21. století krapet opruz.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod Tencovi 28. 6. 2023 14:02

Mám to stejně. Taky volné pozice a pár lidí mělo zájem. Předal jsem na ně kontakt,ale oni se pak ani už neozvali. Tak už to ani nikomu nenabizim.
Tencovi
Junior

Odeslat příspěvekod passé 28. 6. 2023 18:17

Vono neni ani o co stat.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chodec80 7. 7. 2023 15:13

Co myslíš? Nabídka akčních O2F tarifů anebo komunikace s infolinkou? :-)
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod xanderovitch_1 7. 7. 2023 16:32

Zdravim vsechny diskutujici, jsem u O2F uz 8let a stale jedu na zakladni tarify, existuje postup, jak se dostat k lepsim cenam nez ofiko? Diky
xanderovitch_1
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 7. 7. 2023 16:46

Podat výpověď a v rámci retence získat lepší tarif. Viz. třeba tato zkušenost viewtopic.php?p=13491989#p13491989
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 20. 7. 2023 19:57

Uživatel77 píše:Do zahraničí jezdím minimálně a nemám problém tam použít jinou sim.
Teď mám vodafone flat + 10mb/s neomezeně za 600,-

Místo Datamánie za 350Kč bych ti doporučil za 300Kč tarif O2 Family Neo Modrý v kombinaci s akcí Airbank, viz. viewtopic.php?p=13506588#p13506588 Získáš tak stejný tarif jako máš teď, ale za poloviční cenu :-) Případně si v retenci vyjednej cenu 418Kč na ten tvůj stávající tarif VF Super, viz. viewtopic.php?p=13517426#p13517426
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Uživatel77 20. 7. 2023 20:38

O2 family mame ve firme, ale napada me rovnou jeden dotaz. Kdyz dam vypoved, zustane mi cislo i tarif, nebo se cislo prevadi pod firmu a ja ho mam "zapujcene"?

Datamanie se mi zatim zamlouva taky kvuli tomu ze nema zpoplatnenou infolinku jako O2 family.
Uživatel77
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 20. 7. 2023 21:15

O2F ma infolajnu i na normalnim pevnem cisle (380 900 371), treba kvuli volani ze zahranici. Pri objednavce jsem dokonce volal na bezplatnou (800 *** ***).

dalich píše:potřebuji být 24/7 online v aplikacích v mobilu a na notebooku

Ty jo! A kdy spis?! :D
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 20. 7. 2023 21:40

Uživatel77 píše:O2 family mame ve firme, ale napada me rovnou jeden dotaz. Kdyz dam vypoved, zustane mi cislo i tarif, nebo se cislo prevadi pod firmu a ja ho mam "zapujcene"?

Jedná se o tvé soukromé číslo nebo pracovní číslo? Máš smlouvu s O2 Family ty nebo firma? Jestli firma, tak číslo i tarif patří firmě a v případě výpovědi ze zaměstnání záleží, jaké jsou zvyklosti u vás ve firmě.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Uživatel77 21. 7. 2023 05:29

Cislo je soukrome, ale firmou probehla nabidka O2 family. Dnes na to jeste kouknu. A je tedy mozne vyuzit O2 family s Airbank i kdyz je to samostatna jednotka a s O2 to nema nic moc spolecneho? Alespon tak mi to tvrdili na lince normalni O2 kdyz jsme spolu resili tarify a moznosti.
Uživatel77
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka