O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 11. 10. 2023 07:23

MaroH: díky za informaci, konečně něco přínosného. Takže oni chtějí O2 Family v podstatě zrušit a převést všechny na klasické O2 s jiným tarifem? Počkám tedy ještě do toho 17.10., pak se pokusím čísla převést na ten rychlejší tarif. Jestli mám “vyhodit” 40 kaček za podrobné vyúčtování, nebo 50 za rychlejší data, pak není o čem.

-- 11. 10. 2023 07:43 --

V aplikaci O2 Family mi v sekci “Moje radosti” svítí možnost O2 Pods za 1,- Kč. Nevidím tam ale žádné podmínky, jestli to není třeba k novému telefonu nebo tak něco. Nezkoušel jste někdo tuhle nabidku?
Přílohy
IMG_4493.jpeg
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod .357 11. 10. 2023 07:52

Ty seš ale opravdu analfabet, dyť tam máš podrobné podmínky popsané ve třech krocích! Proboha co bys ještě chtěl? Aby ti je přivezli až domů??
Když jsem si je minulý týden vyzvedával, tak mi dali čtvery, protože jsem ukázal čtyři kódy.
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 11. 10. 2023 07:55

Ne, nejsou tam uvedené podmínky akce. Tohle je jen návod, jak je získat, ale známe O2, které na místě řekne, že to třeba platí jen k novému telefonu. Ale v tomto případě skutečně jedny sluchátka = jedno rodné číslo (se službou u O2). A nech si laskavě ty poznámky, nejsem na to zvědavej. Děkuju.
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Honzal9 11. 10. 2023 07:56

Jo, zajedes si na prodejnu, ukazes kod das kacku a mas je.
Honzal9
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 11. 10. 2023 07:57

Honzal9: Děkuju, tahle odpověď mi stačí (bez potřeby urážet).
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod .357 11. 10. 2023 08:11

Já ale nikoho neurážím. Pouze nazývám věci pravými jmény. Analfabetismus neboli negramotnost je neschopnost číst a psát. Zatímco ta druhá schopnost ti jde dobře, s tou první máš očividně problém...

PS: O2 to píše tak, aby to pochopilo i malé dítě. I na prodejnách jsou kupodivu zpravidla celkem dobře informováni.
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 11. 10. 2023 08:17

Urážíš. Číst psaný text je jedna věc, ale o tom dnešní doba dávno není. Dnes je naprosto běžné napsat text, ale někde hluboko v podmínkách dopsat zbytek. Jen velmi naivní člověk si může myslet, že když jakákoli firma napíše nějaký text, tak že je to skutečně tak, jak píší od A do Z. Obvykle je k tomu přibaleno ještě dalších 10 podmínek mimo hlavní text. Proto jsem se ptal. Žádný posudek na svou osobu jsem nežádal ;-)
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 11. 10. 2023 08:21

.357 píše:Ty seš ale opravdu analfabet, dyť tam máš podrobné podmínky popsané ve třech krocích! Proboha co bys ještě chtěl? Aby ti je přivezli až domů??
Když jsem si je minulý týden vyzvedával, tak mi dali čtvery, protože jsem ukázal čtyři kódy.

Zdrž se, prosím, osobních útoků a narážek na inteligenci druhých, spíš se zaměř na to, aby tvé příspěvky měly informační hodnotu. Možná to pravidlo ještě neznáš, ale diskuzní fóra jsou od toho, aby se diskutovalo a radilo. A mělo by se diskutovat a radit, aby se z druhých nedělali pitomci. Já vím, ego je strašná swině, ale kdyby jsi ten svůj mnou citovaný příspěvek vůbec nenapsal, udělal bys líp. Protože informační hodnota téměř nula a minimálně 30 vteřin času bys ušetřil. Jo, a nezapomeň, co máš pod svým nickem.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod .357 11. 10. 2023 09:25

V tom příspěvku jsem sděloval, že mi po ukázání několika kódů na O2 prodejně vydali příslušný počet sluchátek. Tak je to i návodu, který zveřejnila osoba, na kterou jsem reagoval. Tím jsem se pokoušel sdělit, že to funguje přesně tak, jak je psáno.
Nechodím jsem proto, abych někoho urážel. Stejně se chovám i v normálním životě a nemám s tím žádný problém. Mé okolí mě vnímá jako upřímného člověka, který jedná přímočaře. Je to diskuse víceméně odborná, kde jsem nečekal, že narazím na problémy, které se dle mého názoru řeší spíš někde mezi qeer komunitou. Pokud jsem se někoho citlivějšího dotkl, tak se omlouvám.
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 12. 10. 2023 07:35

Jinak O2 sluchátka se řeší i ve vedlejším vlákně:
viewtopic.php?f=1&t=1329158&st=0&sk=t&sd=a&start=370
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod gsmtools 12. 10. 2023 09:52

včera jsem zašel na O2 prodejnu, že chci svůj O2family tarif převést na nový NEO+ family tarif a ještě migrovat jedno číslo z vodafonu na nový NEO+ family tarif
pán se na prodejně snažil pomoc, ale jejich systém mu tyto nové tarify vůbec nenabízí, nic o nich neví
gsmtools
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.kure 12. 10. 2023 12:38

2gsmtools: nové tarify budou k dispozici až koncem měsíce, O2 Family "zaniká" a bude už jen O2 s tím, že budou nové tarify pro původní zákazníky O2 Family (a pravděpodobně i nové zájemce). Čili vyčkej do konce měsíce :-)

2mojmax: díky, já hledal jen na Googlu, tohle vlákno mi nevyjelo.

2.357: kdyby to tak bylo, tak není problém. Jenže rozdíl jsou fakta a to, co ty si myslíš (nebo asi jak to ne/chápeš). Člověk napíše A a ty hned soudíš B-Z, aniž bys protější osobu znal a hned máš potřebu shazovat. Jedeš čistě ze svých pocitů a potřeby se povýšeně vyjádřit, jak jsou všichni kolem asi nesvéprávní a hloupí. To je celé. Čímž toto uzavírám.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod .357 12. 10. 2023 16:10

Vždyť ke sloučení s O2 už přece došlo k 1.1.2023, ne? To se snad chystají úplně zrušit Family program? Není to jen hoax?

PS: Hele kuře, já tě neznám, a tak vůbec netuším, co se ti honí hlavou. Já jen reaguju na to, co tu píšeš. Pokud to přijde jako kokotina mě, tak možná nejsem sám. Tak tady máš aspoň zpětnou vazbu, no... Tak si to po sobě příště nejdřív pořádně přečti, než tu něco zveřejníš.
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 13. 10. 2023 11:22

Tak dnes Airbank připsala na účet 300 Kč, takže vše funguje bez problémů. Slováci dnes opět dostali svou sms (mám 13. začátek nového účtovacího období), takže čekám na další fakturu na 601 Kč a následné nové tříkilo. Za full neo tarif slušnej kauf. 8-) Zítra odlétám do středomoří, tak i těch 40 GB v roumingu se bude hodit.
Naposledy upravil nereknujaksejmenuju dne 13. 10. 2023 11:42, celkově upraveno 1
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod Honzal9 13. 10. 2023 11:41

A nebo je taky varianta zavolat na o2 family linku za 2,9 ;)
Honzal9
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka