od dr._lukas 29. 11. 2023 20:24
Ty ceny u toho VDF ti nabídli na první dobrou? Já tam mám net 15 let (původně UPC), nulový tarif na jedno číslo ještě nějaký ten rok dýl a i když jsem zmiňoval, že kamarád těch 6 gb má +/- za 250,- a že bych převedl od T-Mobile dvě čísla, tak mě borec poslal doprdele, že za 333,-, pak zlevnil na 290,- a víc ani náhodou..no měl volat za dva dny, řešil jsem podobný konec pod rámcovou smlouvou a neměl jsem OKU kódy k dispozici a stejně už nezavolal..nakonec už bylo rozhodnuto přejít pod O2 Family, ale T-M po pár hodinách na Twistu a přepojení na retenční nabídlo 50% slevy na paušály a kvůli úspoře nějakých max. 70,- po započtení vratky od Airbank mi to nestálo(potřeboval jsem přechod co nejrychleji, na Twistu bylo jen 10,-, dobíjet se mi nechtělo, byl jsem na ty předplacenky převeden ve státní svátek v pátek, takže k realizaci pod jiného operátora by došlo až následující čtvrtek, vyúčtování by bylo sicher neúplné, tudíž by padla i vratka za první platbu a za zřízení, potažmo simky bych vysypal 2 kila, což je těžký nonsens) Každopádně komunikace s O2 Family profesionální, ženská na telefonu ochotná, ozvala se, jak slíbila a i když jsme se nakonec nedomluvili na přechodu, tak vše na pohodu.