O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 11. 2023 21:28

Sleva s Airbank má prý trvat příští rok

Podle TS vanocni nabidky urcite dele ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 28. 11. 2023 21:34

mkovi: OKÚ snad ve firmě dostaneš hned, ne? Převod trvá cca 3 dny. Určitě se to dá stihnout do konce roku.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod mkovi 29. 11. 2023 16:07

Stihnout se to určitě dá, kamarád nechtěl čísla převádět přímo z firmy. Má s tím špatné zkušenosti. Někde se to v minulosti zadrhlo. Chtěl to řešit raději přes předplacenky. Nakonec dnes zažádal o OKU, tak uvidime kdy přijdou. Zároveň jsem na lince O2 family zažádal o převod všech čísel k nim 10 GB/399 Kč a neomezené data za 499 Kč. Nebyl s tím problém nechtěli ani kód stačil název združení. Že by se to mělo od příštího roku zdražit, jak mě včera tvrdil v prodejně O2 nic nevěděli. Vládne v tom zajímavý chaos. Šlo bx to i přes web, ale měl jsem strach, že odejdeme z firmy a pak se nedostaneme do O2 family. Musel bych mít OKU kody před registrací. Na lince mám smlouvu a kódy dodám. Rozdělíme tel. čísla pod víc rč a dostaneme víc krát slevu od air bank. Stejně tam všichni účet máme. Jinak bych šel k vodafonu. Tam jsem dostal nabídku 6 GB 251,- 10 GB 317,- neomezené data s rychlostí 10 Mb/s 417, 4 mB/s 394, 2Mb/s 298, kdyby někomu tato informace pomohla...
mkovi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 29. 11. 2023 20:24

Ty ceny u toho VDF ti nabídli na první dobrou? Já tam mám net 15 let (původně UPC), nulový tarif na jedno číslo ještě nějaký ten rok dýl a i když jsem zmiňoval, že kamarád těch 6 gb má +/- za 250,- a že bych převedl od T-Mobile dvě čísla, tak mě borec poslal doprdele, že za 333,-, pak zlevnil na 290,- a víc ani náhodou..no měl volat za dva dny, řešil jsem podobný konec pod rámcovou smlouvou a neměl jsem OKU kódy k dispozici a stejně už nezavolal..nakonec už bylo rozhodnuto přejít pod O2 Family, ale T-M po pár hodinách na Twistu a přepojení na retenční nabídlo 50% slevy na paušály a kvůli úspoře nějakých max. 70,- po započtení vratky od Airbank mi to nestálo(potřeboval jsem přechod co nejrychleji, na Twistu bylo jen 10,-, dobíjet se mi nechtělo, byl jsem na ty předplacenky převeden ve státní svátek v pátek, takže k realizaci pod jiného operátora by došlo až následující čtvrtek, vyúčtování by bylo sicher neúplné, tudíž by padla i vratka za první platbu a za zřízení, potažmo simky bych vysypal 2 kila, což je těžký nonsens) Každopádně komunikace s O2 Family profesionální, ženská na telefonu ochotná, ozvala se, jak slíbila a i když jsme se nakonec nedomluvili na přechodu, tak vše na pohodu.
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod mkovi 29. 11. 2023 20:49

Paní od VDF před 3 týdny volala, že když už mám u nich pevný internet, můžu mít výhodné tarify. Ceny lepší, ale ne zas tak moc. Paní mě měla poslat na sebe kontakt, poslala, ale email jen podporavodafone@vodafone.com. Včera jsem se stavěl na prodejně, když jsem šel kolem a ceny hrozný s tím, že lepší neumí. Když jsem jim ukazoval, jaké ceny mě někdo diktoval, řekli, že mě někdo zavolá. Dnes volal pán a dal ty ceny z předchozího příspěvku. Přijde mě to, že každý prodejce má jiné možnosti a jiné ceny. Jinak u O2 family tu aktivaci 99 taky musíme platit.
mkovi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.kure 29. 11. 2023 21:33

Takové ceny u VDF nemám ani já s 22 čísly a útratou kolem 12-13 tisíc měsíčně :)) čili to byla dobrá nabídka :-)
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0055 30. 11. 2023 17:20

Podarilo se nekomu ziskat ten Neo Zlaty tarif za 649?
0055
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 30. 11. 2023 17:40

Koukám, že tam maj novej ceník.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 30. 11. 2023 19:43

0055
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 30. 11. 2023 23:10

Pekne to zdrazili. Jeste, ze jsem stihnul neo modry za 599,- A nechapu, kde je ten neo zlaty za 649,- co byl v puvodnim ceniku?
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 30. 11. 2023 23:22

Znatelné zhoršení. Btw lze se k tomu Family Neo Modrý za 599 Kč ještě vůbec dostat?
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 30. 11. 2023 23:41

Však v té limitované nabídce je pořád k dispozici https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 1. 12. 2023 16:43

Tak teď tomu nerozumím. Kde jsou tarify z toho dodatku? Já se na ten Zlatý upřímně těšil :-D
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobolit79 1. 12. 2023 17:17

Bobolit79
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka