O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 24. 1. 2024 08:50

699,- by ještě bylo OK, furt jsou to 4 stovky měsíčně, čili pohoda :-) jen teda asi musím počkat, až budu převeden. Pochybuju, že mi to udělají hned.
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 24. 1. 2024 08:51

699 je i studentský, minus AB. Not bad? Co by člověk chtěl víc. :) Mě nabídli za 10Mbit 499. Je jen otravny si hlídat těch 600. Leda hned poslat najednou MMS nebo sms do ciziny.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 1. 2024 09:38

Těch 10Mb/s s cenou 499Kč ti nabídli v rámci jakého tarifu? Studentského nebo dospěláckého? Byla to nabídka O2 Family nebo přímo O2?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 24. 1. 2024 09:54

Byla to nabidky Family, prisel mail se zdrazenim. Zvedli me to na 599+599+349( 4GB ) Na retenci dali 499+499+299. Ja potom odesel z principu, protoze mam na jinym cisle pod O2,syna na studentskym tarifu za 699 kde byl rok HBO+ TV modra zadarmo. My jsme pres experta na retence migrovali na NEO 5G za 549. A na zacatku ledna sleva zrusena a zpoplatnena. Bez jakyhokoliv oznameni, sup navic 349Kc. V kramu O2 nechapali, kde se to vzalo, pry jsem si to aktivoval sam. Rikam, dopr. proc by to delal? Kdyz to bylo zadarmo? Na info nic nevedeli. V systemu zadosti jsem nasel jen zpravu ze sleva byla 5.1. zrusena "systemem". Vypoved mesic cili me *****... :-| PS: Chapu, ze sleva byla zrejme vazana na predchozi tarif, ale snad je normalni dat cloveku vedet a ne v tichosti slevu zrusit.

Obrázek
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 25. 1. 2024 15:27

Hmm, čili ještě čekat a uvidíme, co tedy přijde za nabídku. Ani jsem netušil, že má O2 Family něco jako retenci. Hodí se vědět :-)
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 26. 1. 2024 17:32

Jen pro informaci, mám u O2 Family tarif za 199 (neomezený volání + 500MB dat), dnes přišlo vyúčtování a není tam novej kód pro vstup, ani žádná informace o zvýšení cen.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 27. 1. 2024 19:54

Já to neměl na vyúčtování, o zdražení přišel samostatný e-mail (mně na začátku ledna, ale chodí to asi postupně).
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 29. 1. 2024 11:39

Ahoj, chtěl bych kamarádovi předat kód pro vstup do O2 Family a mám pár dotazů..

1) Můj zaměstnavatel mi předá kód pro vstup do O2 Family a já ho pak předám kamarádovi, může ten kamarád pak kdykoliv odejít od O2 Family nebo bude potřebovat souhlas zaměstnavatele pro uvolnění jeho čísla? předpokládám že O2 Family je virtuální operátor takže by mělo být možné odejít kdykoliv i bez souhlasu zaměstnavatele?

2) Co když pak dám výpověď, bude mít ten kamarád stále možnost mít O2 Family nebo zanikne nárok na O2 Family a kamarád bude muset odejít od O2Family?

3) Bude ten kamarád mít fakturu na své jméno? Pro případ že by to platil z AirBank účtu... nebo mi to budou strhávat z výplaty?

4) Vidím v aplikaci aktuální útratu (třeba když pošlu navíc tu MMS) a mám možnost zablokovat placené čísla ? (Např. volání na linky s předčíslím 90X jde u normálního O2 zablokovat tak jestli je ta možnost i u O2 Family)..

Díky díky za odpovědi
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 29. 1. 2024 15:41

Máš lepší tarify než v této akci? https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ pokud ne tak kamarádovi pošli tento odkaz kde si to sám zřídí na sebe.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 29. 1. 2024 15:56

Ja myslel, ze ta sleva z AB se vztahuje jen na soukromy tarify ve family ne? Na moje rodny cislo + muj ucet u AB. To by to potom mohli uplatnovat uplne vsichni ve firme, co vyuzivaji family program. To asi nejde...
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Tecl 29. 1. 2024 16:06

Pouze na r.č,na Ičo nejde
1. Ano,po třech měsících může odejít bez sankce.
2. Nic nezanikne,tarif mu zůstane.
3. Zařídí si to sám, takže vše včetně placení bude mít na sebe.
4. Aktuální útrata vidět nejde.(pouze spotřeba internetu).Zablokování na různé placené linky jde nastavit.
Tecl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 29. 1. 2024 20:26

Nusepav píše:dorazil email "Vylepšujeme tarify a měníme smluvní podmínky nabídky O2 Family"
ve kterém byl přístupový kód
novét tarify viz screenshot

tady je screenshot s novými cenami (stránka 148 druhý příspěvěk), ten je víceméně stejný i u naší firemní nabídky.

------------------------

hauzz píše:Máš lepší tarify než v této akci? https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ pokud ne tak kamarádovi pošli tento odkaz kde si to sám zřídí na sebe.

přímo u každé nabídky(firemní) je napsáno "S účtem od Air Bank můžete získat každý měsíc 300 Kč".. Prostě je to O2 Family pro zaměstnance který kopíruje ten screenshot výše...

*NEO+ Bílý Family,,Neomezené volání a SMS+500 MB=249Kč
*NEO+ Modrý Family,,Neomezené volání a SMS+4GB=349Kč
*NEO+ Bronzový Family,,Neomezené volání a SMS+12GB=449Kč

i na tomto odkazu to chce nějaký KOD když kliknu na "objednat" a pak nový zákazník.. Navíc jsem tady na foru někde četl, že ikdyž se mi konkrétní nabídka u O2 Family neukáže(třeba ty neomezená data za 599) tak se dá vyjednat přes telefon/chat :)

------------------------

Tecl děkuji za informace.
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod Tecl 29. 1. 2024 20:42

Já jsem pár lidem dohodil jejich kontakt přímo o2family a oni jim pak zavolali a domluvily se přímo. Někdo tady psal, že si to vyjednal i na O2 prodejně,ale s tím zkušenost nemám osobně.
Ano, přes retenci jde vyjednat i jiná nabídka.
Tecl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adeeeee 30. 1. 2024 12:45

Ahoj, otázka na ty, které již převedli pod O2, také jste dostali email o změně stránek samoobsluhy a ať se zastavíte v O2 prodejně, aby vám to nastavili? To je opravdu potřeba jezdit ve 21. století na prodejnu, aby před vámi na něco klikli v jejich systému?
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod usha 30. 1. 2024 14:23

Nikde jsem nebyl, ale já měl u o2 jinou službu a přidali to automaticky k ní.
usha
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka