O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 30. 1. 2024 15:09

Budu převáděn z O2 Family pod O2 na konci února a žádné info o nutnosti návštěvy O2 prodejny jsem v e-mailu neměl. U O2 nic nemám. Bude pouze potřeba vypnout a zapnout telefon (předtím přijde SMS), aby se prý správně nastavily služby. Nic víc.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 30. 1. 2024 15:43

adeeeee píše:Ahoj, otázka na ty, které již převedli pod O2, také jste dostali email o změně stránek samoobsluhy a ať se zastavíte v O2 prodejně, aby vám to nastavili? To je opravdu potřeba jezdit ve 21. století na prodejnu, aby před vámi na něco klikli v jejich systému?

Přesně tohle dnes přišlo i mě. V moje O2 nic nevidím, operátorka říkala, že to může trvat až 24 hodin. Počkám do zítra. Na prodejnu se mi také nechce.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod adeeeee 30. 1. 2024 16:39

mojmax píše:Budu převáděn z O2 Family pod O2 na konci února a žádné info o nutnosti návštěvy O2 prodejny jsem v e-mailu neměl. U O2 nic nemám. Bude pouze potřeba vypnout a zapnout telefon (předtím přijde SMS), aby se prý správně nastavily služby. Nic víc.

to posílají až v den, kdy tě převedou, já u o2 měl datamanii, už nemám pár měsíců nic a dnes mi to přišlo...
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davsopl 31. 1. 2024 09:08

Takže klasický bordel u O2. Tarif ani po 24 hodinách nikde v samoobsluze, operátor ani žádné služby po převodu nevidí. Navíc vtipné v tom je, že tarif funguje ne 10/10 ale plnou rychlostí 5G. Tohle bude ještě sranda. :-)
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 31. 1. 2024 09:23

Ja jsem s Family nemel zadny problem, od zacatku vse ok. Prvnich 24h me snad taky fungovala rychlost naplno. O to je to horsi, pokud ma clovek limit na datech. Za den klidne zmizi par GB.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 31. 1. 2024 09:43

Kolik dat na mobilu zmizí za den, to záleží hlavně na uživateli, co s tím mobilem celý den dělá a jak ho má nastaven, nikoliv tak úplně na rychlosti dat :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gman 1. 2. 2024 17:07

V podmínkách k získání tarifu O2 Family https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ je
"Smluvní vztah se uzavírá na dobu určitou v délce 24 měsíců"

Jsou nějaká sankce při odchodu řekněme třeba za půl roku?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Tecl 1. 2. 2024 17:20

Pokud si neberete telefon za zvýhodněnou cenu,tak můžete ukončit smlouvu po třech měsících bez sankce. Už se o tom tady psalo.
Tecl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod j.ch 1. 2. 2024 17:21

Po třech měsících můžeš ze zákona odejít bez sankcí (mimo dotace mobilu). Ale ono, Tě dřív stejně předvedou pod O2 kde už to není na dobu určitou.
j.ch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gman 1. 2. 2024 17:32

Díky, 3 měs. jsou naprosto OK
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 1. 2. 2024 20:07

Zrušili/převedli/zdražili někomu už tarif, co dostal jako náhradu za zrušené Plus4U? Co jsem se zatím v rodině ptal, tak nikomu žádné oznámení zatím nepřišlo.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 1. 2. 2024 20:43

Nám ne.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 1. 2. 2024 22:16

Taky ne, ale ja jsem prechazel az mesic po vas od virtuala, ne od sedivky. Navic mam hodne specificke (rekneme ne neomezene) tarify, kde zdrazeni uplne neocekavam.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0055 5. 2. 2024 09:37

Volali mi z O2 ohledne prechodu z family. Bohuzel jsem se nemohl vybavovat a proto se chci zeptat tady. Nabidli nekomu ten 20mbit za 650? Pripadne je mozne ziskat nejakou jinou zajimavou nabidku?
0055
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 5. 2. 2024 12:41

Ne, za 649 Kč to prý nejde, i když jsem argumentoval říjnovým dodatkem v ceníku. Prý za 799 Kč. Co se týká lepších cen, po přechodu k O2 a vyžádání OKÚ kódu lze vyjednávat.
davsopl
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka