O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bobolit79 16. 4. 2024 07:47

Procetl jsem prilohu a dole v odstavci je prihlasovaci kod do nove samoobsluhy, kde se ten Neo modry jmenuje neo stribrny za 599,- Ale OKU jsem zobrazil, kdyztak pokecam s retencnim :)
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 16. 4. 2024 08:04

Dnes mi také přišel email o převodu na NEO+ Zlatý Family. Zatím nevím, jak budu reagovat. Jestli se snazit zůstat o tu stovku levněji na staré desítce...

Dobrý den,
protože se snažíme pořád vylepšovat naši nabídku i kvalitu péče, rozhodli jsme se ke dni 28.5.2024 nahradit současné mobilní a datové tarify řady O2 Family novými. Ale nebojte, o své výhody nepřijdete, naopak!
Máme pro Vás připravenou novou řadu tarifů s neomezenými Daty naplno, která si můžete každý měsíc až pětkrát bezplatně zapnout a 24 hodin neomezeně datovat nejvyšší dostupnou rychlostí.
V příloze najdete oznámení o změně smluvních podmínek v souvislosti s nahrazením Vašich stávajících tarifů řady O2 Family novými, a to spolu se všeobecnými podmínkami poskytování služeb, jimiž se nové tarify řídí.
Níže uvádíme přehled Vašich čísel a nových tarifů.
xxx
Nový tarif NEO+ Zlatý Family
neomezené volání a SMS
neomezená data, rychlost 20 Mb/s
neomezená data bez limitu rychlosti – 5 dnů
Cena Vašeho tarifu NEO+ Zlatý Family je 699 Kč s DPH, běžná cena je 1 149 Kč s DPH.
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 16. 4. 2024 08:21

Kdyz mas AB ses na 399? Co resis? Je to super cena….
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 16. 4. 2024 08:43

Mne taky a zvazuju kam dal protoze se u mne nyni diametralne zmenila situace a uplne by mi stacilo kdybych mel 500MB na mesic pouze na navigaci. Nyni mi staci jen neomezene volani a sms. A dost mi vadi ze do zony 1 je to stale castka za minutu a ne treba 100 minut v cene.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 16. 4. 2024 08:46

kpt.Picard píše:Kdyz mas AB ses na 399? Co resis? Je to super cena….

Tak do teď to ale třeba měl s jednou MMS zprávou a AB slevou jen za 304Kč :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 16. 4. 2024 08:50

Aha, necetl jsem to poradne, tak at jde dolu na ten 10Mbit...
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 4. 2024 08:52

Asi se normalne nelze dostat na tu cenu 699.- neomezenka s 20Mb/s? Pomohl by prenos od jineho operatora?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 16. 4. 2024 09:08

Tyhle ceny byvaly ve Family, nebo mit v rodine studenta + AB. O2 ma do dnes naky "slevy" Vsude je treba si nechat ukazat OKU a oni se vetsinou ozvou...

https://www.o2.cz/osobni/volani/mobilni-tarify
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod adeeeee 16. 4. 2024 09:12

Bobolit79 píše:Dnes prisel email, ze 28.5. prechazim pod O2 a muj soucasny tarif Neo modry vse neomezene za 599,- zdrazuji na Neo zlaty za 699,- zkousel nekdo pres zobrazeni OKU, jestli se mu nekdo ozval a vratili mu zpatky starou cenu?

Bohužel zkoušel jsem při změně, ale nedali se, 699,- byla prý nejnižší cena, co mohli jít. Je fakt, že běžná cena byla tehdá 1149,-, teď je oficiálně ve slevě za 849,-.
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.kure 16. 4. 2024 09:18

Taky mi dnes přišel mail, z NEO Modrý na nový tarif NEO+ Zlatý Family za 699,- měsíčně. Za mě Ok, já jsem spokojen. Platím si ještě podrobné vyúčtování, abych nemusel hlídat / řešit 600+ Kč, takže v reálu zdražení o nějakých 60Kč, což za dvojnásob rychlost v pohodě zaplatím :-)
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 16. 4. 2024 09:40

0055 píše:Mne taky a zvazuju kam dal protoze se u mne nyni diametralne zmenila situace a uplne by mi stacilo kdybych mel 500MB na mesic pouze na navigaci. Nyni mi staci jen neomezene volani a sms. A dost mi vadi ze do zony 1 je to stale castka za minutu a ne treba 100 minut v cene.

Tak to by ti mohl vyhovovovat tarif Family Volání https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ za 199Kč, nově je nabízený jako NEO+ Bílý Family za 249Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod davsopl 16. 4. 2024 11:46

dj.kure píše:Taky mi dnes přišel mail, z NEO Modrý na nový tarif NEO+ Zlatý Family za 699,- měsíčně. Za mě Ok, já jsem spokojen. Platím si ještě podrobné vyúčtování, abych nemusel hlídat / řešit 600+ Kč, takže v reálu zdražení o nějakých 60Kč, což za dvojnásob rychlost v pohodě zaplatím :-)

U O2 je podrobný účet zdarma v Moje O2. Jedná se i o převáděné tarify O2 Family.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 16. 4. 2024 18:32

kpt.Picard píše:Kdyz mas AB ses na 399? Co resis? Je to super cena….

Jo je super. Ta stovka navíc by mne netrápila, jen nevim, jestli mi k nečemu bude ta rychlost 20 místo 10.
Na mobilu na nějaké to kouknutí na TV s F1 i občasný hotspot mi i těch 10 postačuje, jinak jsem na optice.
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 16. 4. 2024 21:06

Takže nebude. Jestli reálně nevyužiješ, ušetřených 1200 Kč za rok se myslím hodí B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod dj.kure 16. 4. 2024 22:18

davsopl píše:
dj.kure píše:Taky mi dnes přišel mail, z NEO Modrý na nový tarif NEO+ Zlatý Family za 699,- měsíčně. Za mě Ok, já jsem spokojen. Platím si ještě podrobné vyúčtování, abych nemusel hlídat / řešit 600+ Kč, takže v reálu zdražení o nějakých 60Kč, což za dvojnásob rychlost v pohodě zaplatím :-)

U O2 je podrobný účet zdarma v Moje O2. Jedná se i o převáděné tarify O2 Family.

Já to vím. Ten podrobný výpis jsem měl čistě jen kvůli útratě 600+ Kč a odměně 300 Kč. Teď to bude jakoby o stovku dražší (samotný tarif), ale pro změnu podrobné vyúčtování zdarma, takže ani ne stovka zdražení :-)
dj.kure
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka