Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kpt.Picard píše:Kdyz mas AB ses na 399? Co resis? Je to super cena….
Bobolit79 píše:Dnes prisel email, ze 28.5. prechazim pod O2 a muj soucasny tarif Neo modry vse neomezene za 599,- zdrazuji na Neo zlaty za 699,- zkousel nekdo pres zobrazeni OKU, jestli se mu nekdo ozval a vratili mu zpatky starou cenu?
0055 píše:Mne taky a zvazuju kam dal protoze se u mne nyni diametralne zmenila situace a uplne by mi stacilo kdybych mel 500MB na mesic pouze na navigaci. Nyni mi staci jen neomezene volani a sms. A dost mi vadi ze do zony 1 je to stale castka za minutu a ne treba 100 minut v cene.
dj.kure píše:Taky mi dnes přišel mail, z NEO Modrý na nový tarif NEO+ Zlatý Family za 699,- měsíčně. Za mě Ok, já jsem spokojen. Platím si ještě podrobné vyúčtování, abych nemusel hlídat / řešit 600+ Kč, takže v reálu zdražení o nějakých 60Kč, což za dvojnásob rychlost v pohodě zaplatím
kpt.Picard píše:Kdyz mas AB ses na 399? Co resis? Je to super cena….
davsopl píše:dj.kure píše:Taky mi dnes přišel mail, z NEO Modrý na nový tarif NEO+ Zlatý Family za 699,- měsíčně. Za mě Ok, já jsem spokojen. Platím si ještě podrobné vyúčtování, abych nemusel hlídat / řešit 600+ Kč, takže v reálu zdražení o nějakých 60Kč, což za dvojnásob rychlost v pohodě zaplatím
U O2 je podrobný účet zdarma v Moje O2. Jedná se i o převáděné tarify O2 Family.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků