O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ramses33 6. 2. 2014 11:54

Nevidím výhodu. A to ani kvůli internetu. A proč oplétačky s přechodem?
Teď je to právě bez problémů, díky úpravám obchodních podmínek
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod azAllL 6. 2. 2014 11:54

A ještě něco, tady máš za 1,9 Kč/min a 1,5/sms tak nevím. Mě se to zdá výhodnější než O2 přímo... Je moc smutné že nenabídnou zakazníkům lepší podmínky než ty co mají na internetu...

-- 6. 2. 2014 10:57 --

Myslím když od nich chceš odejít. Např za rok. Internet za 195 Kč/1,5 GB? Máš kde jinde?
azAllL
Junior

Odeslat příspěvekod -tomtom- 6. 2. 2014 12:07

A ještě to zahrnuje volání na Bleskmobil a všechny pevné a VoIP linky, i když nepatří O2.
Výhoda Bonerixu je ješte to, že do ostatních sítí máš nišší sazbu než u O2. Převody z O2 dělají opravdu velmi rychle. Jakmile se vyřídí smlouvy. Oplétačky s přechodem žádné nejsou.
-tomtom-
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 6. 2. 2014 12:12

Právě teď je odchod bez problémů, už jsem to psal. Stačí se odkázat na znevýhodnění v rámci nových obchodních podmínek, volání na barevné linky.

A já mám 1 GB za 175kč a za 50 Kč si mohu dokoupit další 1 GB , ale v praxi to není potřeba, protože po Fup to jede 200 kbp/s., Stačí na cokoliv včetně What App či Skype. volání 1,25, SMS 0,75 Kč v rámci sítě zdarma bez poplatků. Vše bez úvazku, platí se jen v případě potřeby. Ovládání účtu a nastavování volání jak z webu tak z telefonu a nemám žádný strach z podvodníků přes premiové SMS... :-]

A nemusím zjišťovat, kde kdo zrovna používá jakého operátora....a bát se volat..
Naposledy upravil ramses33 dne 6. 2. 2014 12:49, celkově upraveno 1
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Chr1s 6. 2. 2014 12:13

Jenom pozor na volani z Bonerixu do Bonerixu. Zdarma volas jen tehdy, pokud volas na cislo, ktere je u Bonerixu, ale musi byt u Bonerixu pred stejnou firmu jinak to je pak jako O2 a neni to zdarma v ramci VPN.
Chr1s
Junior

Odeslat příspěvekod azAllL 6. 2. 2014 12:14

To je pravda. Právě jsem tam volal a vše bez problému vyřídí a to do 10ti dnů. Stačí jen zaslat podepsanou smlouvu na rok a je vyřízeno. Ono to platí i na voláni do Blesk mobilu to neomezené O2?

-- 6. 2. 2014 11:16 --

Jo to je jasné, musíš být pod stejnou firmou :-) to píšou i na stránkách i v letáčku.

-- 6. 2. 2014 11:18 --

ramses33 píše:Právě teď je odchod bez problémů, už jsem to psal. Stačí se odkázat na znevýhodnění v rámci nových obchodních podmínek, volání na barevné linky.

A já mám 1 GB za 175kč a za 50 Kč si mohu dokoupit další 1 GB , ale v praxi to není potřeba, protože po Fup to jede 200 mega, Stačí na cokoliv včetně What App či Skype. volání 1,25, SMS 0,75 Kč v rámci sítě zdarma bez poplatků. Vše bez úvazku, platí se jen v případě potřeby. Ovládání účtu a nastavování volání jak z webu tak z telefonu a nemám žádný strach z podvodníků přes premiové SMS... :-]

A nemusím zjišťovat, kde kdo zrovna používá jakého operátora....a bát se volat..

To je hezké. Ale takovou nabídku nemůže mít jen tak někdo :-)
Tak jako já jsem měl Chytrý Neon S s netem zdarma za 225 Kč + 60 min volání zdarma. A kdyby to nerušili vůbec nepřemýšlím zda od nich odcházet.
azAllL
Junior

Odeslat příspěvekod -tomtom- 6. 2. 2014 12:24

ramses33 píše:Právě teď je odchod bez problémů, už jsem to psal. Stačí se odkázat na znevýhodnění v rámci nových obchodních podmínek, volání na barevné linky.

Přechod O2 -> Bonerix lze udělat kdykoliv. Není třeba vypovídat smlouvu a hledat nějaké důvody. To jen v případě přechodu od jiného operátora.

-- 6. 2. 2014 11:28 --

Chr1s píše:Jenom pozor na volani z Bonerixu do Bonerixu. Zdarma volas jen tehdy, pokud volas na cislo, ktere je u Bonerixu, ale musi byt u Bonerixu pred stejnou firmu jinak to je pak jako O2 a neni to zdarma v ramci VPN.

To se týká balíčku "SPOLU". azAllL uvažuje o balíčku "NEOMEZENĚ V O2", tam se samozřejmě volá zdarma do celého Bonerixu.
-tomtom-
Junior

Odeslat příspěvekod azAllL 6. 2. 2014 12:30

A kam tedy můžem volat zdarma? Do O2, do Bonerixu a? Co ten BleskoMobile? :-)
azAllL
Junior

Odeslat příspěvekod -tomtom- 6. 2. 2014 12:32

Jojo, zahrnuje to i Bleskmobil.

A ty pevné linky. Volalo se zdarma i na všechny linky začínající osmičkou, teď straší, že se budou platit (kromě 800 xxx xxx).
-tomtom-
Junior

Odeslat příspěvekod azAllL 6. 2. 2014 12:35

Pokud i Blesk tak to je moc fajn, ty mají rodiče :-)

A pokud jde o linky 800 tak jsem rád, ale pokud i ostatní tak je to na houby. Prý do poloviny tohoto roku mají zavést e-účet jako je MojeO2.
azAllL
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 6. 2. 2014 12:36

-tomtom- píše:A ještě to zahrnuje volání na Bleskmobil a všechny pevné a VoIP linky, i když nepatří O2.
Výhoda Bonerixu je ješte to, že do ostatních sítí máš nišší sazbu než u O2. Převody z O2 dělají opravdu velmi rychle. Jakmile se vyřídí smlouvy. Oplétačky s přechodem žádné nejsou.

Je to rychle, protoze je prakticky jen o papiry, nedela se tam vymena sim nic, jen se cislo zaradi jinam, je to prakticky jen prevod ucastnictvi.
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ramses33 6. 2. 2014 12:36

azAllL píše:

A já mám 1 GB za 175kč a za 50 Kč si mohu dokoupit další 1 GB , ale v praxi to není potřeba, protože po Fup to jede 200 kbp/s., Stačí na cokoliv včetně What App či Skype. volání 1,25, SMS 0,75 Kč v rámci sítě zdarma bez poplatků. Vše bez úvazku, platí se jen v případě potřeby. Ovládání účtu a nastavování volání jak z webu tak z telefonu a nemám žádný strach z podvodníků přes premiové SMS... :-]

To je hezké. Ale takovou nabídku nemůže mít jen tak někdo :-)
Tak jako já jsem měl Chytrý Neon S s netem zdarma za 225 Kč + 60 min volání zdarma. A kdyby to nerušili vůbec nepřemýšlím zda od nich odcházet.

To je veřejná nabídka. Koupíš si kartu a je to.

Odeslat příspěvekod -tomtom- 6. 2. 2014 11:24

Píši o odchodu od O2
Naposledy upravil ramses33 dne 6. 2. 2014 12:49, celkově upraveno 1
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod karlos_santana 6. 2. 2014 12:42

Prosim o nabidku neome volani a dat za 420kc dekuji za nabidky specha dekuji
karlos_santana
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 6. 2. 2014 12:45

Bracha ma ten tarif za 420Kc, ted bude h omit co nevidet, jsou rychli i co se tyce prenosu od jineho OP. V patek mluvil s Bonerixem, a v utery uz prisla SIM, ted nahlasil CVOP a pristi tyden by mel byt u Bonerixu.
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod azAllL 6. 2. 2014 12:53

Jak je možné že jsou i další tarify než ty co mají na stránkách? :-) kdybych mohl mít net 500 MB a volání do O2 zda 300 Kč hned bych bral :-D
azAllL
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka