Nevidím výhodu. A to ani kvůli internetu. A proč oplétačky s přechodem?
Teď je to právě bez problémů, díky úpravám obchodních podmínek
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ramses33 píše:Právě teď je odchod bez problémů, už jsem to psal. Stačí se odkázat na znevýhodnění v rámci nových obchodních podmínek, volání na barevné linky.
A já mám 1 GB za 175kč a za 50 Kč si mohu dokoupit další 1 GB , ale v praxi to není potřeba, protože po Fup to jede 200 mega, Stačí na cokoliv včetně What App či Skype. volání 1,25, SMS 0,75 Kč v rámci sítě zdarma bez poplatků. Vše bez úvazku, platí se jen v případě potřeby. Ovládání účtu a nastavování volání jak z webu tak z telefonu a nemám žádný strach z podvodníků přes premiové SMS...![]()
A nemusím zjišťovat, kde kdo zrovna používá jakého operátora....a bát se volat..
ramses33 píše:Právě teď je odchod bez problémů, už jsem to psal. Stačí se odkázat na znevýhodnění v rámci nových obchodních podmínek, volání na barevné linky.
Chr1s píše:Jenom pozor na volani z Bonerixu do Bonerixu. Zdarma volas jen tehdy, pokud volas na cislo, ktere je u Bonerixu, ale musi byt u Bonerixu pred stejnou firmu jinak to je pak jako O2 a neni to zdarma v ramci VPN.
-tomtom- píše:A ještě to zahrnuje volání na Bleskmobil a všechny pevné a VoIP linky, i když nepatří O2.
Výhoda Bonerixu je ješte to, že do ostatních sítí máš nišší sazbu než u O2. Převody z O2 dělají opravdu velmi rychle. Jakmile se vyřídí smlouvy. Oplétačky s přechodem žádné nejsou.
azAllL píše:
A já mám 1 GB za 175kč a za 50 Kč si mohu dokoupit další 1 GB , ale v praxi to není potřeba, protože po Fup to jede 200 kbp/s., Stačí na cokoliv včetně What App či Skype. volání 1,25, SMS 0,75 Kč v rámci sítě zdarma bez poplatků. Vše bez úvazku, platí se jen v případě potřeby. Ovládání účtu a nastavování volání jak z webu tak z telefonu a nemám žádný strach z podvodníků přes premiové SMS...![]()
A nemusím zjišťovat, kde kdo zrovna používá jakého operátora....a bát se volat..
To je hezké. Ale takovou nabídku nemůže mít jen tak někdo
Tak jako já jsem měl Chytrý Neon S s netem zdarma za 225 Kč + 60 min volání zdarma. A kdyby to nerušili vůbec nepřemýšlím zda od nich odcházet.
Odeslat příspěvekod -tomtom- 6. 2. 2014 11:24
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků