O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 21. 7. 2023 07:37

Ano, nabídka Airbank lze využít i s O2 Family, v reálu je to totiž s O2 jedna firma :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod drtic113 22. 7. 2023 00:04

A už tu někdo kombinaci O2F a následné vrácení 300 peněz od AirBank ověřil i prakticky?
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 22. 7. 2023 08:41

Ano, funguje to.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod drtic113 22. 7. 2023 09:09

Super. Díky moc.
Jen pro zajímavost - jakým způsobem byla přešvihnuta hranice 600,-Kč? SMS na Slovensko nebo na pevnou, MMS a nebo jinak?
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 22. 7. 2023 20:41

Nejlépe SMS do zahraničí.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod .357 23. 7. 2023 11:24

Tak sem ještě někdo napište nějaký zahraniční číslo, na který budem všichni hromadně jedinou za měsíc spamovat... �
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 23. 7. 2023 11:25

Nemáte někdo zkušenost jestli ta sleva 4 000 na HW co se mi nabízela při uzavírání smlouvy na ten tarif O2 Family Neo Modrý za 599 (s -300 s Airbank) je nějak svázána s mými osobními údaji ?
Po uzavření smlouvy 16.6. mi 3.7. přišla SMS :
Dobry den, zasilame Vam slevovy kod na nakup zarizeni z nabidky HW Bonus cerven 2023. Predanim slevoveho kodu konzultantovi O2 Prodejny vyjadrujete souhlas s podminkami Specialni nabidky HW Bonus cerven 2023, se kterymi jste byl konzultantem seznamen. Slevovy kod je XXX. Kod je platny do 31.08.2023. O2 Family
Mně je v podstatě k ničemu, founů mám v současné době až moc :-) (poslední "navíc" z té akce 5G Motorol za půlku), takže uvažuji se ho nějak šikovně zbavit třeba za 3 000. Ale jestli není nějak navázán na tu mojí fakturaci? Nebo kód je pouhý popud pro prodavače, aby po komkoliv za jen samostatný telefon, třeba za 4 500 a prodaný jen na anonymní účtenku, chtěl doplatit jen 500.
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod aaischa 23. 7. 2023 11:35

Ty kody chodí pořád každému ne? Kdyby někdo chtělo jak zas dorazí tak rád daruju :-)
aaischa
Junior

Odeslat příspěvekod .357 23. 7. 2023 12:22

Taky to budu teď řešit, v podmínkách jsem našel tohle:
"K čerpání Slevy v O2 Prodejně a k převzetí Zařízení zakoupeného se Slevou je Zákazník oprávněn pouze osobně
a jen za podmínky, že nejprve prokáže svou totožnost předložením občanského průkazu či dalšího úředního dokladu
totožnosti, dále že předem jednorázově zaplatí konečnou kupní cenu Zařízení po Slevě v penězích (tedy nikoliv splátkami)
a potvrdí převzetí Zařízení i čerpání Slevy při jeho nákupu podle těchto pravidel Akce. Dokud nejsou splněny všechny tyto
podmínky, je Pořadatel oprávněn odepřít vydání Zařízení nebo čerpání Slevy v O2 Prodejně."
Takže bude asi jednodušší něco koupit a pak to střelit přes inzerát nebo Mobil Pohotovost...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod drtic113 23. 7. 2023 14:15

.357 píše:Tak sem ještě někdo napište nějaký zahraniční číslo, na který budem všichni hromadně jedinou za měsíc spamovat... �

Myslím, že stačí zvolit slovenskou předvolbu a pak náhodné číslo. Odeslaná SMS se započítá i když cílové číslo neexistuje.
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod .357 23. 7. 2023 14:34

Díval jsem se do ceníku a asi raději zavolám anebo pošlu SMS na placené číslo infolinky...
Přílohy
Screenshot_2023-07-23-14-42-09-547_cn.wps.moffice_eng.jpg
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 23. 7. 2023 15:25

Cislo do slovenskeho radia si snad najdete. A muzete si napsat o pisnicku na prani ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 23. 7. 2023 15:45

Ano, třeba vám Slováci zahrají holki - už mi nevolej.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 23. 7. 2023 18:34

ze.us píše:Cislo do slovenskeho radia si snad najdete. A muzete si napsat o pisnicku na prani ;)

Já jsem se rozhodl oblažovat toto https://www.zahorackeradio.sk/kontakt.html . Maj tam přímo číslo jen na SMS, jednu tečku měsíčně snad snesou, nebo si přiště budu fakt něco přát zahrát 8-)

-- 23. 7. 2023 18:40 --

.357 píše:Taky to budu teď řešit, v podmínkách jsem našel tohle:
"K čerpání Slevy v O2 Prodejně a k převzetí Zařízení zakoupeného se Slevou je Zákazník oprávněn pouze osobně
a jen za podmínky, že nejprve prokáže svou totožnost předložením občanského průkazu či dalšího úředního dokladu
totožnosti, dále že předem jednorázově zaplatí konečnou kupní cenu Zařízení po Slevě v penězích (tedy nikoliv splátkami)
a potvrdí převzetí Zařízení i čerpání Slevy při jeho nákupu podle těchto pravidel Akce. Dokud nejsou splněny všechny tyto
podmínky, je Pořadatel oprávněn odepřít vydání Zařízení nebo čerpání Slevy v O2 Prodejně."
Takže bude asi jednodušší něco koupit a pak to střelit přes inzerát nebo Mobil Pohotovost...

Hmm,hm,hm, ja zatím nic nestudoval a asi teda budu možná muset fakt něco koupit. Škoda, že se to nepotkalo s tou jarní akcí na ty Motoroly, za šest stovek dostat dva 5G founy by nebylo marný. Ale třeba ještě do konce srpna s něčím podobným přijdou.

-- 23. 7. 2023 18:57 --

aaischa píše:Ty kody chodí pořád každému ne? Kdyby někdo chtělo jak zas dorazí tak rád daruju :-)

No, že by chodily pořád kódy typu "Kup si u nás cokoliv a zaplat´ nám za to o čtyři tisíce mín´" pochybuju :-) Tohle byla odměna za úpis na 2 roky, což ale mi u tarifu z neomezenými daty za 300 měsíčně ani nevadí.
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod .357 23. 7. 2023 19:31

Von si to plete s těma slevama v O2 Radosti...

Ty slevy se navíc nedají míchat dohromady s tou slevou za úpis, což bys věděl, kdybys čet ty podmínky...
Takže ty Motoroly bys stejnak levnějc nepořídil.
.357
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka