O2 Family (Bonerix) - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2023 14:10

Kdybys to vyúčtování zaplatil už v listopadu a nikoliv až v prosinci, tak odměnu 300Kč dostaneš už v prosinci.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 13. 12. 2023 14:16

Ale splatnost vyúčtování byla až 15. prosince. Proč bych ji platil už v listopadu? Mám nastavené Inkaso a jeho splatnost já neovlivním. To je na nich, kdy si to strhnou. Očekávám, že se řeší, částka za fakturu, obrat na účtu AB a včasná úhrada FA. Všechny tři podmínky splněny. Ale ono ne. Ještě musím hlídat, aby to bylo v měsíci vystavenÍ FA? Neuvěřitelný.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Taki 13. 12. 2023 14:27

Ty bláho, když to tu tak čtu, jak máte různě ta zúčtovací období, to by mi šíblo.
Jsem myslel, že už to je standardně od 1. do posledního v daném měsíci.
Aspoň já to tak naštěstí mám jak u O2FAM (2 sim) i O2(net+TV). Takže to je u mě náhoda?
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 13. 12. 2023 14:37

Asi mají těch období více podle toho, kdy byla smlouva zřízena :-)
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 12. 2023 14:37

Odměnu AB pošle další měsíc za splnění podmínek z předchozího kalendářního měsíce. Pokud fakturu z listopadu zaplatím v prosinci tak odměnu mi pošlou v lednu. Co je na tom nelogického?
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 13. 12. 2023 14:38

Že ten “další měsíc” je prosinec (v případě listopadu). Ve chvíli vyhodnocení je FA uhrazena - podmínka splněna. Ale zjevně ne.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2023 14:43

dj.kure píše:Ale splatnost vyúčtování byla až 15. prosince. Proč bych ji platil už v listopadu? Mám nastavené Inkaso a jeho splatnost já neovlivním. To je na nich, kdy si to strhnou. Očekávám, že se řeší, částka za fakturu, obrat na účtu AB a včasná úhrada FA. Všechny tři podmínky splněny. Ale ono ne. Ještě musím hlídat, aby to bylo v měsíci vystavenÍ FA? Neuvěřitelný.

Nemusí to být uhrazeno v měsíci, kdy bylo vyúčtování vystaveno. Ale v tvém případě jsi tak přišel o odměnu 300Kč za listopad, kterou připisují v prosinci, jelikož v listopadu u tebe z účtu neproběhla O2 platba.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 12. 2023 14:48

V listopadu nebyla splněna podmínka úhrady faktury-ta proběhla v prosinci - za prosinec splní podmínku - odměna přistane v lednu. Nehledejte v tom vědu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 13. 12. 2023 15:09

Já to asi chápu, ale jsem jen překvapen, jak je to nepřehledné. Čekal jsem to jednodušší, ale na druhou stranu, asi mě to ani v případě O2 nepřekvapuje :)
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 13. 12. 2023 15:49

Jak jednodušší, je to zcela v pořádku. O2 za to, že to nechápeš nemůže. Zkrátka v měsíci listopad neproběhla platba za O2 služby, tak si nesplnil podmínky. To, že to byla faktura za listopad, nehraje vůbec roli, zaplacena byla v prosinci.
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 12. 2023 15:51

Na druhou stranu by se to mohlo použít pro fakturu která nesplňuje podmínky - zaplatit v 1 měsíci faktury za 2 zúčtovací období aby byla splněna podmínka minimální útraty 600. Prostě každý druhý měsíc zaplatit 2 faktury (pokud je splatnost až další kalendářní měsíc).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 13. 12. 2023 16:04

Jenže ta podmínka,je, že útrata na jedné faktuře bude min. 600,- to je stejné,jako kdybych měla více služeb rozdělené na víc faktur (nad 600,-) odměnu dostanu jen jednu.
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2023 16:12

Ta minimální útrata 600Kč nemusí být v rámci jedné faktury. Klidně můžeš v jednom měsíci zaplatit dvě faktury (například za 300Kč a 400Kč), podmínky akce tím splníš a odměnu 300Kč získáš.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 13. 12. 2023 16:18

Jo takhle, že máš více faktur a celkově to dá min. 600,- to pak jo. :-)
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 13. 12. 2023 23:06

Tak to vypadá, že opravdu ten dodatek stáhli. Platil pro program O2 Family F&F a nikde ho po přihlášení nevidím. Jednalo se o nové tarify. :-(
davsopl
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka