od WolfN 2. 2. 2015 17:58
Ja se na ne ptal v cernosicich v tescu express a nemeli je a uz to snad i skoncilo co rikala pani u kasy.
Clubcard jsem si poridil, tesco mobile sim koupil, sparuji je a vycerpam ten 150FUP za 75kc limit a uvidim, jak moc to bude pouzitelne na 200kbps pri beznem surfovani, opera turbou u stejnojmenneho prohlizece by mohla jeste pomoci, nejak jsem si operu posledni dobou oblibil.
Co jsem se prestehoval od noveho roku, tak zatim jedu u VF 4GB za 519mesicne a premyslim bud pouzivat tohle nebo upc maji za 449kc 40Mbit nebo jineho poskytovatele ktery nabizi 20Mbit za 299kc mesicne ta rychlost by mi uplne vyhovovala, ted jedu na 10Mbit a pohoda, zadny velky kvanta dat netaham, uvidim jaka bude spokojenost po vycerpani fup a dam vedet, jako net za 75 mesicne by nebyl marny ale nevim nevim...
Mam dotaz kartu jsem uz dal do mobilu (bohuzel jsem nechal zapla data takze mi strhli hned 20ku za den na internetu ale to preziji, smsku pro propojeni s clubcard jsem uz posilal asi pred pul hodinou ale stale zadne zpetne potvrzeni (pry do 24h) ze je hotovo.
V samoobsluze mam stale nabidku aktivovat internet za 150kc za 150MB FUP pak to spadne na 75?
Takze mi prave snizili rychlost protoze jsem vycerpal denni limit internetu za 20kc (stahoval jsem video jak dlouho to vydrzi jet plnou rychlosti ani nevim kolik se stahlo) a tech 200kbps se da uplne v pohode, takze za tech 150kc resp 75kc s club card je ten internet pouzitelnej uplne v poho, zlepsi se to jeste s operou a zapnutym turbo rezimem, asi se na pevnouz vykaslu a pojedu na tomhle, kdyz budu chtit neco nutne stahnout skocim do mc donalds, kfc nebo jine kde je free wifi a stahnu to do notasu tam.
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.