Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 2. 1. 2018 14:06

Praktické poznatky o "Na dosah" - aneb neomezený internet 16 kb/s

Vyzkoušeno s Opera Mini - vyplé obrázky a maxmální úspora dat zaplá :

stránka Mobilmánia.cz se načte asi za 15 sekund, novinky.cz priblizne za 10 sekund, info.cz asi za 30 sekund a nekdy se stránka vůbec nenačte. Načítání se musí opakovat.

8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod intago 2. 1. 2018 21:04

Pamatuju, že jsem jel i dva giga rychlostí 200kbps a bylo mě to pomalý. Právě jedu pátý gigáč, stál mě zas jen pět pětek. Mám zaplý adblocker, vyčistí reklamy dočista dočista, a v ohnivé lišce mám i zabloklé automaticky spouštěná videa. To se na mobilmanii zvlášt hodí... :-)

-- 3. 1. 2018 07:34 --

BTW-v lednu máme možnost využít 50%slevy. Třeba na Týden neomezeně, stačí poslat smsku na 702 860 444 s textem NEOMEZENE.
Na kuponu ale nepíšou, zda sleva platí i pro další týdny v lednu, ale asi ano. Pozor ale, cena 60.- nejde z bonusu, tak pozor, aby nepropadl...
To jsem zvědav, čím nás překvapí... Neměli by být dražší než emtecko...
intago
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 3. 1. 2018 12:12

Že jim to tak trvá ;-) teď nevím jestli si mám zažádat o novou kartu kde pojede 4G a bude ve formátu nano sim, nebo ještě počkat a pak případně odejít...? Mám tu "starou" s dvojnasobkem za dobití. Asi si zažádám o novou a uvidí se. Jak jste to řešili s tím dvojnásobkem, a novou sim?
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod intago 3. 1. 2018 12:48

už se o tom tady mluvilo. Telefonát je drahej a nepříjemnej, tak jsem údaje poslal mailem a za tři dny mi to přepli. A 4G mám grátis.
Co zažádal, máš tedka slevu 50% na novou simku a 150 kaček ti přidají ke starému kreditu. Já bych čekal...
intago
Junior

Odeslat příspěvekod Finnak 3. 1. 2018 12:51

jirka mz píše:Že jim to tak trvá ;-) teď nevím jestli si mám zažádat o novou kartu kde pojede 4G a bude ve formátu nano sim, nebo ještě počkat a pak případně odejít...? Mám tu "starou" s dvojnasobkem za dobití. Asi si zažádám o novou a uvidí se. Jak jste to řešili s tím dvojnásobkem, a novou sim?

normálně jsem zažádal o novou SIM a pak volal na linku a operátor mi převedl komplet služby ze staré na novou. Takže o 2x kredit nepříjdeš.
Finnak
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 3. 1. 2018 12:52

Telefonát není nepříjemný, měnil jsem více simke v různé doby. I na tu jejich linku to jde z bonus kreditu a dokonce můžeš volat i z jakékoliv jiného čísla nebo od jiného operátora. Můžeš volat jak ze simky, mterou chceš měnit, tak ze simky, na kterou chceš převést.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod intago 3. 1. 2018 13:04

No, diktovat moře dlouhých čísel je otrava. Navíc se bojím, že by mohlo dojít k chybě a přepli by mi to na úplně někoho jiného... :-D Mail je navíc jako potvrzenka
intago
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 3. 1. 2018 13:31

A co zkusit ten převod na novou sim přes chat na jejich stránkách povedlo se to někomu ten se přece neplatí.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod intago 3. 1. 2018 13:34

to mi zarazili.... přikázali mi volat
asi jim jde o prachy na ten telefonát, ale mail nemůžou hodit z okna...
intago
Junior

Odeslat příspěvekod thegrid 3. 1. 2018 19:07

Mně by teda nebavilo tady furt řešit nějaký kupony na slevy, nový simky, případně každý rok nový podmínky. Člověk neví co může čekat. Vlezu do administrace a tam na mě vybafne 10 nabídek int. balíčků, jako co to je za marketing :?: Stejně tak je mi krajně nesympatické u kaktusu čekat na nějaký bonusový kredit (možná být na základce tak mi to nevadí). Takže snad nechají staré podmínky TESCO tarifu a mám klid.Případně ať udělají kompromis a nechají to tak několik let alespoň.
thegrid
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 3. 1. 2018 20:22

Přesně tohle mě taky nějak nebaví... Nechci se starat o to kdy budou 2hodiny HD a podobný voloviny. Kaktus jsem zkoušel a vychytal jsem to jen jednou jinak jsem to vždycky zjistil až po.
Jinak doteď s Tescem žádný problém, krom toho že už mě tady leží nějakej pátek novej telefon (a je dual na nano sim).
No nechám si poslat novou a pak se dál uvidí.
Ono by to taky pak asi šlo nechat Tesco jen na volání a SMS protože zas tak moc nevolám. Ana data sehnat něco lepšího. Nebo přejdu k Emtčku a bude klid... snad
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod jege 4. 1. 2018 09:33

To hlídání různých balíčků a slev + dobíjení v Tescu kvůli 50 Kč kupónu mě také dost otravuje, ale SIM s 2x kreditem je v současné době nejvýhodnější neomezenka s rozumným Internetem (cca 4GB) v ČR. Výhodou je i volání zdarma na modré a bílé linky, takže i na infolinku Tesco Mobile, pokud je aktivován balíček Týden neomezeně.

Nevýhodou je nepřevádění dat při obnovení FUP u původních internetových tarifů, které lze hradit z kreditu. Zrovna včera jsem řešil, že mi zůstalo pár MB a Internet 350 se mi obnoví až dnes v poledne, tak jsem si pro jistotu zapnul automatické obnovení po 50 MB, ale ráno jsem zjistil, že mám k dispozici celý 1.000 MB, t.j. v poslední den se mi zdarma obnovil celý FUP. Kdysi jsem o to četl, ale už si nepamatuji, kdy a proč se tak děje. Ví to někdo?
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka