Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 14. 12. 2020 12:46

Opravdu zdarma se v pripade nove koupene SIM vola az po dobiti 300Kc a to jeden mesic.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod libol 14. 12. 2020 14:36

Přesně jak píše ze.us v rozporu s tím co reklamovali, musíš nejdříve dobít 300
libol
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 14. 12. 2020 20:11

A nebo aktivovat balíček neomezeno všude min+SMS+1GB za 1kč jako digi (plat. kartou)
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gman 17. 12. 2020 12:30

hauzz píše:Teď koukám že dávají v apce 7,5GB balíček taky za korunu. Takže nejdřív aktivovat Digi 1 a pak Extra, jen by chtělo ověřit jestli můžou být oba balíčky najednou.

Pro jistotu se zeptám. Neovlivní tento balíček SIM z 2násobným kreditem?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod lumík930 17. 12. 2020 15:48

Neovlivní.
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 17. 12. 2020 20:16

Žádný balíček "nepřevede" simku 2x kredit na tu druhou (4 (ne) výhody za dobití) pokud o to sami nepožádáte. Ale nenapadá mě důvod proč by to měl někdo dělat. Nemožnost Clubcard balíčku, staré Internety co šly z bonusu zrušili...No přijde mi ve všech směrech Kaktus lepší (jen tam chybí neomezenka). I ta neomezenka díky zrušení starých net balíčků už nevychází tak výhodně...Poslední dobrý pokus Tesca je možnost za 220 peněz dobít na pokladně 300 tak třeba na SMS jízdenky by se to ještě dalo. Jinak jsem rád za lepší telco řešení.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lumík930 17. 12. 2020 20:20

Jak se to vezme, pokud někdo nechce hlídat bonus u Kaktus, tak i při ceně 150 korun (reálně) bez ježdění do dalekého tesca je v podstatě balíček 120 minut + 60 minut + Tesco neomezeně OK...
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 17. 12. 2020 20:33

Jenže Kaktus umožní všechen bonus bez ztráty zužitkovat do balíčků a třeba mě po dobití 500 a bonusu 1000 a nasyslení minut vyjde minuta už od 0,5Kč s tarifikací 1+1 díky nekonečnému prodlužování to vystačí na cca 11 měsíců a to vše za aktivaci a dobití sim zdarma ve chvíli kdy je dobíječka. Po přenosu čísla čeká další triple... Kaktus je fajn. Neříkám že je ideální někoho by mohlo štvát hlídání dobíječky na dvojnásobek ale pravda je že apka hlídá vás stačí jen v danou dobu dobít třeba z apky na jeden klik. A u placených sim je nejlepší roční platnost bonusu takže stačí první dobíječku dobít 500 a máte k dispozici litr s téměř roční dobou na spotřebování. Ale chápu že pro někoho je jednodušší dobít 300 jednou za 2 měsíce mít zapnutý klubkard a o nic víc se nestarat.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lumík930 17. 12. 2020 23:33

U Tesca je navíc výhoda volání a SMS ve skupině v ceně balíčku, takže někteří mají balíček za 150 a jiní jen sem tam dobijí atd....
Internet někteří nepotřebují, některým stačí T-mobile roční 12x1GB za 250 a jiní 100GB od O2 :-)
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 18. 12. 2020 02:47

K Tescu jsem i s širší rodinou přešel před cca 6 roky kvůli 3 důvodům : dvojnásobný kredit který mi pokryl internetový balíček, volání v síti za dobití (SMS minimálně) a největší poFUP 200kbit. A teď už je výhodný jen pro ty co využijí výhody Clubcard balíčku - mě vždycky spousta minut a SMS zbytečně propadla. Data jsou u Tesco přemrštěná a už jde z bonusu hradit jen reset FUP v rámci neomezených balíčků. Při mojí minimální spotřebě mimo rodinu a volání za 90 nebonusových do vlastní sítě wtf? Pro mé účely jsou rozhodně lepší. A i ten Kaktus coby low-cost má volání v síti (bez SMS) za dobití 200+. Dřív to mělo i Tesco a nemělo to chybu. Pro mě už všemi výhodami co postupně sebrali ztratil význam. A věřte že odchodem z O2 sítě se nám dost rapidně zlepšila kvalita hovorů. To jen jako třešnička na dortu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lumík930 18. 12. 2020 21:04

Jenže někde je lepší O2 síť, a dobíjet 200 měsíčně kvůli VOLÁNÍ v síti bez sms u Kaktusu zase může být pro někoho mínus.
Natolik se v tom vyznám, abych věděl, že pro naši skupinu je Tesco zatím nejlepší, myslím simka s bonusem za dobití...
Jo a Kaktus mám mnoho let samozřejmě taky, tak ho sleduju...
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 19. 12. 2020 01:07

Jen abys rozumněl-problém s kvalitou hovorů u O2 NENÍ LOKÁLNÍ problém - mám zcestovanou republiku sakra dost abych to mohl tvrdit - a používal Tesco dost dlouho. Hovory uskutečněné v rámci sítě O2 - to bylo ještě zkousnutelný ale tragédie je hovor spojený mezi O2 a jinou sítí. Od doby co jsem u Téčka tak tyhle problémy vůbec nepozoruju, všechny hovory přes 2/3G, mám telefon bez VoLTE. A hovory T-T případně T-VF fakt naprosto bez problému. Bohužel taková je realita.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Persbrandt 19. 12. 2020 06:23

Zdravim, tak uz jste nekdo vyzkousel, jestli ten balicek 7,5 GB za 1 Kc lze zapnout i na zcela nove aktivovane simce, ktera jeste nebyla dobita? Pripadne i ten balicek Flat + 1 GB za 1 Kc?
Oba jsou zajimave. Nechce se mi verit, ze by to jeste nikdo nezkusil.

Nechtel jsem tu simku aktivovat jen kvuli overeni teto veci. K chatu s operatorem jsem se jeste nedostal, protoze vim ze zkusenosti, ze to je narocne na cas a psychiku, z nich dostat nejakou relevantni informaci.
Zajimalo by mne, jestli tyto balicky za 1 kc na nove karte jsou jenom snem, kterym se opajim, nebo je lze realne aktivovat...
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod libol 19. 12. 2020 06:34

Nemám vyzkoušeno, protože z předchozích zkušeností jsem si jist, že je to sen.
libol
Junior

Odeslat příspěvekod gman 19. 12. 2020 18:04

hauzz píše:Jenže Kaktus umožní všechen bonus bez ztráty zužitkovat do balíčků a třeba mě po dobití 500 a bonusu 1000 a nasyslení minut vyjde minuta už od 0,5Kč s tarifikací 1+1 díky nekonečnému prodlužování to vystačí na cca 11 měsíců a to vše za aktivaci a dobití sim zdarma ve chvíli kdy je dobíječka. Po přenosu čísla čeká další triple... Kaktus je fajn. Neříkám že je ideální někoho by mohlo štvát hlídání dobíječky na dvojnásobek ale pravda je že apka hlídá vás stačí jen v danou dobu dobít třeba z apky na jeden klik. A u placených sim je nejlepší roční platnost bonusu takže stačí první dobíječku dobít 500 a máte k dispozici litr s téměř roční dobou na spotřebování. Ale chápu že pro někoho je jednodušší dobít 300 jednou za 2 měsíce mít zapnutý klubkard a o nic víc se nestarat.

To vypadá zajímavě. Já mám TESCO pouze na volání a bonusový kredit mi často propadá. Dobíjím většinou za 200,- a klidně i půlka bonusu propadne. Vyplatil by se tedy spíš ten Kaktus a případně jaký balíček?
gman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka