Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gman 14. 1. 2021 09:17

hauzz píše:Nikomu nenabídli retenční nabídku za 199 na půl roku FLAT+1GB při vyžádání OKU?

Nabídli, ale volám málo a internet mám přes balíček Twist. Možná za 100,- by o tom uvažoval..
gman
Junior

Odeslat příspěvekod otoman 14. 1. 2021 09:21

hauzz píše:Nikomu nenabídli retenční nabídku za 199 na půl roku FLAT+1GB při vyžádání OKU?

Nabídli, ale nevyužiji. Čísla, která chci převádět jsou dětí a těm už hlasové služby až tak moc neříkají, průměrně jsem dobíjel u dvou dětí 200,-Kč za dva až tři měsíce a u třetí, co má mobil pomalu jako zdravotní pomůcku - cukrovka I. typu - přenos dat z kontinuálního měření glykemie do cloudu, 250,-Kč ale za měsíc. Využívali jsme balíčky internet z bonusového kreditu, co už taky nejde. Prozatím jsem vybral variantu předplacenky od T-Mobile s ročním předplacením internetu s měsíčním limitem 1GB.
otoman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod henry7778 14. 1. 2021 09:30

Jsem u tesco chci odejít píšete že kaktus je lepší ale ta dobijecka jak se dozvite že zrovna bude? A koupit Sim u kaktusu jakou? Pak převézt číslo a nastavit balíček? Díky za informaci.

-- 14. 1. 2021 09:34 --

Jak u kaktusu víš že bude ta dobijecka?
henry7778
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod libol 14. 1. 2021 10:00

Mají to na FB, netu, pro android existují aplikace, které ji hlási. Tady je vlákno, kde se to píše.
Taky jsem přešel - koupíš SIM kaktusu - dáš převod a za tři dny jsi tam, jen pozor ať ti u Tesca nezůstane kredit - utrať.
Ten co je na kaktus simce zůastane i po přenosu čísla.
libol
Junior

Odeslat příspěvekod otoman 14. 1. 2021 11:06

A další past, na jedné kartě se dcerce podařilo dostat s kreditem do mínusu 0,36,-Kč, číslo teď nejde převést, zůstatek kreditu musí být kladný. Převedení kreditu z jiného čísla nemožné. Pokud nechceme přijít o číslo, dobít tedy 200,- a nebo Tesco poukázkou, tam podle toho jakou máte k dispozici. Jinak poplatek za vrácení kreditu je 99,-Kč.
otoman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 14. 1. 2021 11:11

Pro upozornění na Kaktus dobíječku používám aplikaci z obchodu Play jmenuje se Kaktus dobíječka. Dá se i tady na fóru nechat si posílat na mail upozornění na téma Kaktus-chceš přidat? Super je pokud mám u Kaktusu úvodní bonus na placených SIM 100 nebo 200 Kč edice tak úvodní bonus platí rok tak jakmile dobiju v dobíječce třeba 500 tak dalších 500 bonusů má platnost rok od aktivace SIM. Ale i když už žádný bonus na SIM nebude tak nový bonus má platnost 30 dní ale dá se krásně rozpustit do balíčků na volání/SMS/dat. U Tesco při malý spotřebě spousta bonusu zbytečně propadne.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 14. 1. 2021 11:29

I při velké spotřebě - protože bonusem už nejde skoro vůbec nic platit.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido 16. 1. 2021 12:10

otoman píše:A další past, na jedné kartě se dcerce podařilo dostat s kreditem do mínusu 0,36,-Kč, číslo teď nejde převést, zůstatek kreditu musí být kladný. Převedení kreditu z jiného čísla nemožné. Pokud nechceme přijít o číslo, dobít tedy 200,- a nebo Tesco poukázkou, tam podle toho jakou máte k dispozici. Jinak poplatek za vrácení kreditu je 99,-Kč.

Ano něco podobného se stalo mě. Zůstatek kladný, cca koruna. Přenos měl proběhnout v noci. Dvě hodiny před půlmocí kredit (ta koruna) propadl a přenos se neuskutečnil. Nakonec nezbylo než dobít 200 a přenos zkusit znovu následující noc. Co ale s kreditem? Dopadlo to tak, že cca 90 Kč jim spadlo do chřtánu.
Fido
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 16. 1. 2021 15:49

Ještě mě napadá pokud se někdo dostane do mínusu Tesco dávalo za vyplnění údajů v apce 100 bonusu (nikdo nekontroluje správnost vyplněných údajů). Za mě lepší možnost než zbytečně utrácet za dobití 200 Kč. Nebo dobít 220 na pokladně bude 300 kredit aby se částečně vrátil poplatek 90 Kč za navrácení kreditu (teď přesně nevím kolik to přesně je).

-- 16. 1. 2021 15:52 --

Další možnost je koupit v Tesco SIM v akci za cca 70 Kč je tam 150 bonusu. Pomocí chatu (klidně v apce) se provede výměna SIM a rázem nejste v mínusu aby se číslo přeneslo.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Václav Nespokojený 3. 2. 2021 17:52

Zdravím všechny NESPOKOJENÉ zákazníky Tesco Mobile ČR!
Nefungují Vám objednané služby, dostáváte se bez vlastního přičinění do minusového kreditu, jsou Vám neoprávněně blokovány služby, reklamace je bez odůvodnění zamítnuta?
Přidejte se zde : https://www.facebook.com/groups/3633745713359732
Václav Nespokojený
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sonix 4. 2. 2021 09:28

Nechal jsem si aktivovat za půlku datový balíček, ale těsně před jeho aktivací mi byl stržen ještě poplatek 29 Kč. Petra mi napsala, že za to zřejmě může reklama:

Jedná se o službu APN Internet neboli denní data.
Na každé SIM kartě Tesco Mobile je aktivní přístup k internetu, aby se mohl zákazník v případě potřeby připojit k internetu. Pokud se tedy připojíte Vy, nebo Váš mobilní telefon, tak se zaúčtuje poplatek 29 Kč za 100 MB a ten je aktivní na 24 hodin. Některé aplikace se například automaticky připojí k internetu při zapnutí zařízení, nebo také skryté reklamy dokáží obejít nastavení Vašeho telefonu a připojit se k internetu, i když jsou datové přenosy vypnuty.
Tato služba se stane aktivní ihned po aktivaci Vaši SIM karty.
I když máte mobilní data vypnutá, tak Váš mobilní telefon si je dokáže zapnout v rámci skrytých reklam nebo aktualizací.
I když si tuto službu deaktivujete, tak se dokáže sepnout při aktivaci jakéhokoliv datového balíčku, stane se aktivním při deaktivaci datového balíčku, abyste nebyli bez dat.
Mohu Vám nabídnout službu deaktivovat. Abyste nebyli úplně bez datového připojení, tak Vám mohu nabídnout náš Internet na dosah za 29 Kč na 30 dní pouze na chatovou komunikaci.
Službu lze deaktivovat v mobilní aplikaci či samoobsluze.
Než se balíček obnovil, tak byl aktivlván balíček na den.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 4. 2. 2021 11:02

A vratili ti 29?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sonix 5. 2. 2021 07:44

Nikdy nic nevrátěj. Pořád tvrdily, že jsem si to aktivoval sám. Ale já simkartu používám v USB modemu, tam prostě nejde spustit aplikace a navíc modem v tu dobu nebyl zastrčen do notebooku.
Ještě se mi dříve stalo, že mi ukončili měsíční datový balíček dříve a přišel jsem o zbylá data a samozřejmě si naúčtovali 29 Kč za denní internet. Petra tvrdila, že jsem si to deaktivoval sám a je to jen moje chyba, ale vůbec mi nevysvětlila, proč bych se dobrovolně připravil o data a chtěl platit za 29 Kč za ubohých 100 MB.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod libol 5. 2. 2021 08:37

Nemám FB, ale nespokojený klient teda jsem - oni nedodržují ani svoje VOP (protože to "tak máme nastaveno"). Klamavou reklamu jsem posílal na ČOIku, ale ani pokus o komunikaci - přece nepůjdou proti Kellnerovi.
Takže jsem to vyřešil nohama
libol
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 5. 2. 2021 09:16

Dřív byl Tesco i na velká data hodně dobrej (dokupy FUP i na nových balíčcích třeba 5GB za 79 z bonusu). Teď i po tom co dal Kaktus při započtení dobíječky za 100Kč reálných boží balíček 6GB+neomezeně sociály s nekonečným převodem nevyčerpaných jednotek (byl do konce roku, boží SIM se dají pořád sehnat a lze je aktivovat kdykoli během platnosti SIM) tak Tesco už nemá co nabídnout. Jediné co by stálo za úvahu je jejich retenční nabídka flat+1GB za 199 na 1/2 roku.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka