Persbrandt píše:V jakém obchodě jste měl cenu 1 + 1 Kč za tu simku, v kamenném obchodě nebo na eshopu? Na eshopu vidím cenu 49 Kč, takže je to nějaké divné. Jestli jste k dosažení té ceny využil nějaké vaše osobní bonusy, kupóny z vyúčtování Clubcard apod., tak to sem skoro ani nemusíte psát.
Osobní bonusy ani kupóny z vyúčtování Clubcard nejsou potřeba, stačí členství Clubcard a zajít do hypermarketu. Tedy aspoň podle
letáků platných do 23.11. a
do 16.11., ve kterých je dále uvedeno, že nabídka "SIM karta SIMPLE za 1 Kč" platí do 31.1.2022.
(A že tarif lze aktivovat za 1 Kč do 31.12.2021, ale to pro nákup SIM není relevantní.)
Pak to ale chce silné nervy na informacích, protože všechny kasy včetně skenerů Scan&Shop (ano, opravdu se mi
svěřily, že různé kasy můžou dávat různé ceny) je počítají po 49 Kč a v mém případě následovala manifestace ženské logiky, postupně ve třech úrovních velení, telefonování ze dvou telefonů naráz někam jednou z nich, pokusy přesvědčit mě, že to platí jen při nákupu nového mobilu, že si někdo přišel koupit deset kousků a že to není správné (já bral 2), že nabídka platná do 31.1. v letáku do 23.11. platí jen do konce platnosti letáku, že jim určitě přišla informace, že je nabídka zrušená, že se jedná o nabídku tarifu u Tesco Mobile a nikoli v prodejně, apod. A nakonec po vrácení rozdílu jsem nedostal ani klíčenku.