Někdo se tu kdysi ptal, co se stane se zvýhodněným balíčkem Neomezeně 6 GB za 249 Kč po uplynutí 12 měsíců. Z vlastní zkušenosti mohu poreferovat, že pokud na účtu není plná částka 699Kč na jeho obnovení, tak se neobnoví a čeká na dobití. Přitom se normálně spotřebovává kredit za volání 3 Kč/min. i za Internet na den 29 Kč. Zákazník se o tom dozví přes informační SMS.
Jelikož číslo s daným tarifem má člen rodiny, který mě na tyto SMS hned neupozornil, odečetlo se kreditu 2x 29 Kč za Internet a 1x 3 Kč za hovor. Po zjištění daného faktu jsem přes chat kontaktoval operátora, co se děje a proč se balíček neobnovil za dosavadních 249 Kč, byť jsem tušil, že je to asi kvůli uplynutí 12 měsíců. Po chvilce zkoumání mi to operátor potvrdil a sám nabídl prodloužení na dalších 12 měsíců. Poprosil jsem ještě o vrácení posledních 29 Kč, jelikož do 249 Kč na obnovení balíčku mi chybělo pár korun, což operátor akceptoval a za pár minut byl kredit 29 Kč vrácen a balíček Neomezeně 6 GB obnoven za 249 Kč s prodloužením na dalších 12 měsíců.

Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.