Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kpt.Picard píše:Cau, mam teď zajímavý problém. Koupili jsme pro babku android mobil, aby teď mohla koukat na letáky, když ma 6GB tarif. V tom není problém. Je v jiný věci a to sms. My v rodině mame IPhone. Deti mají O2 a my s ženou TMob. Z toho Xiaomi redmi note 12( Android 14 všechno aktuální ) jdou vsem nám v rodině posílat sms. Pokud obě deti pošlou sms z O2 na Tesco (O2) jde to. Ale my s ženou s T-Mobilem ani prd. Zpočátku jsem myslel, ze nějaký ten nový RSC protokol u Google děla problém, ale tím, ze dětem to jde a nám ne, tak tam chyba asi není. Pokud do Xiaomi dam do druhého slotu sms od T-Mobilu sms od deti i od nás chodi. Čili problém je teda v posíláni sms z Tmobile v IPhonech na TescoM android. Na tesco chatu mě odkázali na T-mobile. Nesetkal jste se s tím někdo?
MYCHAL S TVRDÝM píše:Tak koukám že Tesco podražilo 2gb balíče který stál 149kč na 199 a šel dokupovat že SIM 2x tolik kreditu
kpt.Picard píše:Bylo přenesené z O2 Family. Je na kartě 2x kredit. Nevim vážně kde je problém. Z jejího čísla na moje i ženy sms chodi bez problému. Ale z našich TMob čísel nepřijde nic. Od deti co mají O2 vše chodi taky normálně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků