Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gman 7. 5. 2024 05:36

Mamka má číslo u O2 family a nyní ji zdražují tarif (flat+1,5GB) z 265,- na 350,- (flat+4GB). Někdo tu zmínil tarif flat+6GB za 249,- . Jak se k tomu dá dostat? Jaká SIM od Tesca se musí koupit a jak probíhá platba?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 7. 5. 2024 08:21

gman píše:Mamka má číslo u O2 family a nyní ji zdražují tarif (flat+1,5GB) z 265,- na 350,- (flat+4GB). Někdo tu zmínil tarif flat+6GB za 249,- . Jak se k tomu dá dostat? Jaká SIM od Tesca se musí koupit a jak probíhá platba?

Sám mám číslo u Tesco Mobile - Flat + 6GB/249 Kč.
Přítelkyni O2 family naprosto stejně oznámilo zdražení Flatu+1,5 GB. Takže pá pá. A to k Tesco Mobile, kam jí právě dnes bylo číslo převedeno. Přidal jsem si jí v aplikaci Tesco mobile jako člena rodiny. O pár příspěvku nahoru jsem dával možnosti, jaké balíčky Tesco Mobile nabízí, když k nim přenášíš číslo. Mezi nimi je i Tebou zmíněný Flat + 6GB za 249 Kč. Simku si kupovat nemusíš, na stánku v prodejně Tesco Ti jí dají zdarma (pokud jí chceš na přenos) a nebo si jí ne jejich webu (chatu) objednáš a pošlou ti jí zdarma. Je úplně jedno, "jakou" simku od nich koupíš, jelikož Ti na jakoukoliv jejich simku aktivují cokoliv z jejich nabídky. Jo a ještě jedna poznámka, mají výbornou podporu, chat, takže mnohdy dostaneš daleko "jiné" ceny, než lze dohledat na webu...
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 08:36

Je nutno rozlišovat prodejnu Tesco a prodejnu TescoMobile. Stánky, na kterých lze vyřídit přenos čísla a získat SIM zdarma, jsou jen v prodejnách TescoMobile https://tescomobile.cz/seznam-prodejen/.

@gman: Pro získání toho tarifu Flat+6GB za 249Kč doporučuji využít jejich chat nebo zákaznickou linku, nemusíš kvůli tomu nikam jezdit. Není to přímo tarif, ale balíček na předplacené kartě, takže je potřeba dobíjet kredit. Nastavit lze například automatické dobíjení kreditu pomocí platební karty.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 7. 5. 2024 08:50

Ctu nabidku na webu TescoM a v polozce "balicky neomezene" vidim jen Neo+2GB za 399Kc, Neo+3GB za 459Kc a Neo+6GB za 499Kc, pokud se plati primo z platebni karty.
V cem spociva ten trik, ze Neo+6 GB stoji polovinu cenikove ceny?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 09:01

Trik je v tom, že se jedná o neoficiální nabídku TescoMobile platnou na 12 měsíců při přenosu čísla (následně by měla jít opakovaně prodloužit), kterou lze získat jen přes chat, infolinku nebo na stánku TescoMobile.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 7. 5. 2024 09:14

Jasné. Díky
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 7. 5. 2024 09:18

Jo, to ce je v aplikaci a "neoficiální" údaje se u Tesco Mobile zhusta liší...Vždy je dobré jít na chat/prodejnu/infolinku....jak píše Miloš.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod gman 7. 5. 2024 09:43

vojta66 píše:
gman píše:Mamka má číslo u O2 family a nyní ji zdražují tarif (flat+1,5GB) z 265,- na 350,- (flat+4GB). Někdo tu zmínil tarif flat+6GB za 249,- . Jak se k tomu dá dostat? Jaká SIM od Tesca se musí koupit a jak probíhá platba?

Sám mám číslo u Tesco Mobile - Flat + 6GB/249 Kč.
Přítelkyni O2 family naprosto stejně oznámilo zdražení Flatu+1,5 GB. Takže pá pá. A to k Tesco Mobile, kam jí právě dnes bylo číslo převedeno. Přidal jsem si jí v aplikaci Tesco mobile jako člena rodiny. O pár příspěvku nahoru jsem dával možnosti, jaké balíčky Tesco Mobile nabízí, když k nim přenášíš číslo. Mezi nimi je i Tebou zmíněný Flat + 6GB za 249 Kč. Simku si kupovat nemusíš, na stánku v prodejně Tesco Ti jí dají zdarma (pokud jí chceš na přenos) a nebo si jí ne jejich webu (chatu) objednáš a pošlou ti jí zdarma. Je úplně jedno, "jakou" simku od nich koupíš, jelikož Ti na jakoukoliv jejich simku aktivují cokoliv z jejich nabídky. Jo a ještě jedna poznámka, mají výbornou podporu, chat, takže mnohdy dostaneš daleko "jiné" ceny, než lze dohledat na webu...

Díky za informaci
Dobíjet se dá přesně těch 250,- Kč? Na tom chatu ihned zmínit ten tafif flat+6GB? Po roce je šance že to prodlouží?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 09:57

Zde máš kdyžtak návod, jak o ten tarif požádat viewtopic.php?p=13539669#p13539669 Dobíjet lze klidně 250Kč a co zde lidi psali, tak jim TescoMobile speciální nabídky po 12 měsících normálně prodloužili. Nicméně musí se o to na konci těch 12 měsíců požádat, jinak člověka překlopí na normální ceníkové ceny.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gaston73 7. 5. 2024 10:46

ahoj, včera jsem dokončil změnu tarifu a postupoval jsem takto:
1 zavolat na stavajícího operátora a požádat o OKU kód.

2 zavolat na Tesco mobile a požádat o SIM katru k přenosu od jiného operátora. Karta je zdarma.

3. Až příjde karta od Tesco mobile aktivovat ji zavoláním a a pro převod starého čísla:
Zašlete nám SMS z již aktivované SIM karty Tesco Mobile na číslo 999346 ve tvaru:
PRENOS(mezera)XXXXXXXXXXXXXX(mezera)YYYYYYYYY,
kde XXXXXXXXXXXXXX je OKU a YYYYYYYYY vaše přenášené telefonní číslo

4.. Do té doby můžete používat jak staré číslo, tak nové Tesco, které Vám bylo zasláno. Až bude číslo přeneseno a karta aktivní, zavoláte na operátora tesco mobile a řeknete, že máte nabídku jejich tarifu a že chcete na kartě s tel číslem které máte aktivovat jednu s níže uvedených nabídek. Ty nabídky sem dal Vojta66

Extra

- 20 GB

- 199 Kč každých 30 dnů po dobu 12 měsíců (1. měsíc zdarma)

Neomezeně 6

- neomezené volání a SMS do všech sítí ČR

- 6 GB

- 249 Kč každých 30 dnů po dobu 12 měsíců (1. měsíc zdarma)

Štědrých 200

- neomezené volání a SMS do Tesco Mobile

- 200 jednotek na volání a SMS do ostatních sítí ČR (1 jednotka = 1 minuta hovoru nebo 1 SMS)

- 99 Kč každých 30 dnů po dobu 12 měsíců (1. měsíc zdarma)

Neomezeně

- neomezené volání a SMS do všech sítí ČR

- 199 Kč každých 30 dnů po dobu 12 měsíců (1. měsíc zdarma)

Pokud byste měl zájem, data Extra a poslední Neomezeně bez dat lze kombinovat, můžeme je tedy po přenosu aktivovat současně.

dobíjí se to každých 30 dní jako kartový telefon. Každý měsíc 2 dny před koncem tě budou informovat smskou. Dobíjet můžeš přes jejich aplikaci. Délka tarifu 1 rok a operátorka mi řekla, že to prodlužují i dále.. Jinak si můžeš vzít číslo a postupovat podle výše uvedeného navodu nějam jinam.
Gaston73
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 7. 5. 2024 19:23

slavo963 píše:jak je zde nekdy debata o co nejnizsich nakladech na SIM kartu, Kaktus s 50Kc/rok patri mezi nejlevnejsi.

Ale nahodou jsem zjistil, ze Tesco muze vyjit na 1Kc/rok.
Mam SIM za kacku(je v tomhle pripade irelevantni, ze tam byl bonusovy kredit a kilo priplavalo po registraci do apky), pridal jsem bankovni kartu v aplikaci, strhlo 1Kc a kredit prodlouzilo o 6 mes a SIM kartu teda o 1 rok.
Pote jsem kartu odstranil a po tydnu zkusil opet pridat, strhlo dalsi korunu a kredit a SIM prodlouzilo o 6 mes resp rok od pridani karty....tak staci jednou rocne pridat a odebrat kartu a mame SIM s rocnim nakladem 1Kc....

Zajímavý poznatek pane kolego. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod boban 7. 5. 2024 22:06

Jak to cenově vypadá s dokoupením dat pro Neomezeně 6?
- čas neexistuje -
boban
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 8. 5. 2024 01:06

Po vyčerpání základních 6GB dat lze přikoupit dodatečných 2GB dat za 149Kč. Kdo má SIM kartu 2x více kreditu, tak tato dodatečná data lze uhradit z bonusového kreditu. Za dobitých 300Kč + bonusových 300Kč tak lze mít Flat+10GB dat (6GB+2GB+2GB). A při dobití kreditu na pokladnách Tesco lze navíc získat poukázku na 50Kč, takže to v reálu vyjde jen na 250Kč :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gman 8. 5. 2024 08:36

Dávají slevu 50% i na ten balíček neomezeně+2GB? Mamce by to bohatě stačilo. Ani teď u O2 family těch 1,5GB zdaleka nevyčerpá.
gman
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 8. 5. 2024 10:08

Nevymyslej, i tak usetri - 16 korun dolu a minimalne 4x tolik dat.
ze.us
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka