Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
gman píše:Mamka má číslo u O2 family a nyní ji zdražují tarif (flat+1,5GB) z 265,- na 350,- (flat+4GB). Někdo tu zmínil tarif flat+6GB za 249,- . Jak se k tomu dá dostat? Jaká SIM od Tesca se musí koupit a jak probíhá platba?
vojta66 píše:gman píše:Mamka má číslo u O2 family a nyní ji zdražují tarif (flat+1,5GB) z 265,- na 350,- (flat+4GB). Někdo tu zmínil tarif flat+6GB za 249,- . Jak se k tomu dá dostat? Jaká SIM od Tesca se musí koupit a jak probíhá platba?
Sám mám číslo u Tesco Mobile - Flat + 6GB/249 Kč.
Přítelkyni O2 family naprosto stejně oznámilo zdražení Flatu+1,5 GB. Takže pá pá. A to k Tesco Mobile, kam jí právě dnes bylo číslo převedeno. Přidal jsem si jí v aplikaci Tesco mobile jako člena rodiny. O pár příspěvku nahoru jsem dával možnosti, jaké balíčky Tesco Mobile nabízí, když k nim přenášíš číslo. Mezi nimi je i Tebou zmíněný Flat + 6GB za 249 Kč. Simku si kupovat nemusíš, na stánku v prodejně Tesco Ti jí dají zdarma (pokud jí chceš na přenos) a nebo si jí ne jejich webu (chatu) objednáš a pošlou ti jí zdarma. Je úplně jedno, "jakou" simku od nich koupíš, jelikož Ti na jakoukoliv jejich simku aktivují cokoliv z jejich nabídky. Jo a ještě jedna poznámka, mají výbornou podporu, chat, takže mnohdy dostaneš daleko "jiné" ceny, než lze dohledat na webu...
slavo963 píše:jak je zde nekdy debata o co nejnizsich nakladech na SIM kartu, Kaktus s 50Kc/rok patri mezi nejlevnejsi.
Ale nahodou jsem zjistil, ze Tesco muze vyjit na 1Kc/rok.
Mam SIM za kacku(je v tomhle pripade irelevantni, ze tam byl bonusovy kredit a kilo priplavalo po registraci do apky), pridal jsem bankovni kartu v aplikaci, strhlo 1Kc a kredit prodlouzilo o 6 mes a SIM kartu teda o 1 rok.
Pote jsem kartu odstranil a po tydnu zkusil opet pridat, strhlo dalsi korunu a kredit a SIM prodlouzilo o 6 mes resp rok od pridani karty....tak staci jednou rocne pridat a odebrat kartu a mame SIM s rocnim nakladem 1Kc....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků