Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mufinmufi píše:Prodlužovali jste si už někdo po roce zvýhodněny flat za 249 Kč s 6 gb dat popr ekvivalent? Dali vám opět zvýhodněnou cenu? Zvažuji jestli přejít od Vodafone se 4 flaty v rodině.
Mufinmufi píše:On ten roaming a data/hovory mimo CR/EU jsou snad brány u Tesco mobile jako něco nestandardniho? Trochu mě to děsí.
jege píše:Dobiju 300 Kč a na účtu se mi objeví 300 Kč normálního kreditu s platností 180 dní, 300 Kč bonusového kreditu s platností 30 dní a v aplikaci přibude 50 Kč kupón na nákup v Tescu. Normální kredit mohu použít na libovolnou službu, třeba na úhradu balíčku Neomezeně 6 GB za 249 Kč a ještě mi zbyde 51 Kč třeba na nákup jízdenky MHD, když výjimečně potřebují jet MHD. Bonusový kredit mohu využít na volání a SMS, což ale s balíčkem Neomezeně 6 GB nemá v v ČR smysl, ale lze jej využít i na volání a SMS do zahraničí, anebo na přikoupení 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP 6 GB.
jenik3 píše:mel jsem za to, ze za 398Kc je flat+20GB
Mufinmufi píše:Jen se u Tesco mobile zeptám jelikož není možné zakoupit jako právnická osoba s uvedením fakturacnich údajů jestli ty daňové doklady pak generují skutečně beze jména. DPH by pro mě totiž byl problem.
Ředitel ČTÚ píše:Ředitel ČTÚ píše:LETO aktivhovnáno.![]()
Ještě že jsem ty srač*oidy aka Kaktus 30 GB, Edice 100 GB a Datamánie 100 GB zafčasu prodal.
To LETO je nekonečné letos u Tesco Mobile. Aktivhovnáno.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků