Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 4. 10. 2024 06:07

On ten roaming a data/hovory mimo CR/EU jsou snad brány u Tesco mobile jako něco nestandardniho? Trochu mě to děsí.
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod jege 4. 10. 2024 06:25

Mufinmufi píše:Prodlužovali jste si už někdo po roce zvýhodněny flat za 249 Kč s 6 gb dat popr ekvivalent? Dali vám opět zvýhodněnou cenu? Zvažuji jestli přejít od Vodafone se 4 flaty v rodině.

Ano, vcelku bez problémů přes chat podpory. Stačí jím napsat poslední den zúčtovacího období a požádat o prodloužení o dalších 12 měsíců. Lze to i o pár dní dříve, ale domluvit se s nimi, ať aktuální balíček ukončí a rovnou začnou nový zvýhodněný balíček s opakováním 12x, případně nechat celý balíček doběhnout, a nemít na účtu dostatečnou částku na balíček za plnou cenu, takže ten nenaběhne a pak požádat o prodloužení zvýhodněného balíčku a jeho opakování 12x.

Chce si to trochu hlídat, ale vcelku to jde lehce, já už takhle prodlužoval 3 SIM, z toho 1 SIM dokonce 2x, přičemž 2. jsem na ní měnil tarif na 50 GB a bonusový kredit se využije na občasné volání.

-- 4. 10. 2024 08:07 --

Mufinmufi píše:On ten roaming a data/hovory mimo CR/EU jsou snad brány u Tesco mobile jako něco nestandardniho? Trochu mě to děsí.

Tak samozřejmě roaming a hovory/SMS nespadají do neomezeného volání a SMS, což je tak ale u všech operátorů, ale u TescoMobile je lze hradit z bonusového kreditu, který u neomezeného volaní a SMS nemá prakticky žádné jiné využití a za 30 dní od dobití stejně propadne.

Takže v ČR a EU volám/SMSkuji a datuji v rámci svého FUP zdarma, do zahraničí a v roamingu mimo EU volám a SMSkuji primárně za bonusový kredit anebo si za něj mohu přikoupit data, když svých 6GB vyčerpám, a to 1GB za 69 Kč. Samozřejmě to vše lze i za normální kredit po vyčerpání bonusového, ale to už není tak výhodné, jelikož bonusový kredit je zdarma a stejně za 30 dní od dobití propadne.

Tady jsem vysvětloval, jak to lze nejvýhodněji využít:
jege píše:Dobiju 300 Kč a na účtu se mi objeví 300 Kč normálního kreditu s platností 180 dní, 300 Kč bonusového kreditu s platností 30 dní a v aplikaci přibude 50 Kč kupón na nákup v Tescu. Normální kredit mohu použít na libovolnou službu, třeba na úhradu balíčku Neomezeně 6 GB za 249 Kč a ještě mi zbyde 51 Kč třeba na nákup jízdenky MHD, když výjimečně potřebují jet MHD. Bonusový kredit mohu využít na volání a SMS, což ale s balíčkem Neomezeně 6 GB nemá v v ČR smysl, ale lze jej využít i na volání a SMS do zahraničí, anebo na přikoupení 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP 6 GB. o<:)
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 4. 10. 2024 08:24

jenik3 píše:mel jsem za to, ze za 398Kc je flat+20GB

Mám to, je to flat a 50 gb, balíček Xtra za 398. 2x více kreditu a volani do EU z bonusového kreditu. Nevím o lepší nabídce pro “normálního” uživatele.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod jege 4. 10. 2024 09:19

Samotné Neomezené volání a SMS za 199 Kč lze kombinovat s Extra 50 GB za 199 Kč? :hm

Jinak volání za bonusový kredit lze použít nejenom do EU, ale celkově do zahraničí a nejdražší tarif je 20 Kč za minutu kromě volání přes satelit, které je za 200 Kč/min.: https://tescomobile.cz/wp-content/uploa ... 0-2024.pdf
Naposledy upravil jege dne 4. 10. 2024 09:37, celkově upraveno 1
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 4. 10. 2024 09:36

Prenasel jsem k nim číslo a šlo to hladce na tesco chatu.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 10. 2024 15:53

No lepší je jen nabídka O2 family neo modrý a společná akce AirBank Cashback kde komplet neomezenka s 10Mbit netem vyjde na něco málo přes 300.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 4. 10. 2024 17:28

Asi tedy risknu 3x250 Kč Tesco a 1x neomezené O2 za 300 s airbank. Pořád to vychází lépe než nabídka Vodafone za 1777 Kč vc DPH za vse. U neo modrý vidím nicméně 4 gb dat, jak se dostat k neomezenému?

Jen se u Tesco mobile zeptám jelikož není možné zakoupit jako právnická osoba s uvedením fakturacnich údajů jestli ty daňové doklady pak generují skutečně beze jména. DPH by pro mě totiž byl problem.
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 4. 10. 2024 19:49

takhle maly vydaj uplatnovat z vydaju je nonsens.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 10. 2024 20:20

Není to O2 ale O2family https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ nicméně bez problému se dá údajně o ní říct na značkové prodejně O2. Jestli ten Cashback je i pro ičaře s tím si nejsem jistý - ve vlákně O2 family se psalo že smlouva na tarif musí mít stejné RČ jako konto AirBank. Útratu nad 600 lze jednoduše udělat posláním jedné MMS měsíčně.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 10. 2024 20:31

Airbank sleva 300Kč nelze využít na IČO, pouze na RČ.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 5. 10. 2024 15:20

Mufinmufi píše:Jen se u Tesco mobile zeptám jelikož není možné zakoupit jako právnická osoba s uvedením fakturacnich údajů jestli ty daňové doklady pak generují skutečně beze jména. DPH by pro mě totiž byl problem.

Daňový doklad u Tesco vypadá takhle (původní číslo před přenosem, nyní již nefunkční):

Snímek obrazovky_5-10-2024_16826_.jpeg
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 5. 10. 2024 18:02

jege: Díky moc.
Milos: To mi docela narušilo plány, tak budu muset hledat nějakou alternativu, nebo se smířit s tím, že u tohoto čísla budu bez odpočtu.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 6. 10. 2024 09:06

Jednoduche pocty - bud 21% DPH nebo 300 AirBank.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 10. 2024 12:22

Ředitel ČTÚ píše:
Ředitel ČTÚ píše:LETO aktivhovnáno. :D

Ještě že jsem ty srač*oidy aka Kaktus 30 GB, Edice 100 GB a Datamánie 100 GB zafčasu prodal. 8-)

To LETO je nekonečné letos u Tesco Mobile. Aktivhovnáno. :D 8-)

To LETO je nekonečné letos u Tesco Mobile. O5 aktivhovnáno. :D

Vypadá to, že to už na pohodu doklepu do nějaké Vánoční akce. Rok 2024 byl teda opravdu tučný na bezplatné nebo extrémně levné data. 8-) 2 GB od T-Mobile za 12 Kč/mjesíc v podstatě vůbec nevyužiju.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jenik3 6. 10. 2024 16:14

Kdy byla zakoupena SIM karta?
jenik3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka