Není pravda, že rychlost je omezena na 150. Nejvyšší rychlost jsem s nimi naměřil 289. A tarif s neomezeným voláním a SMS + 50 GB za 398 Kč (při přenosu čísla odjinud) je pěkná cena. Nemám pocit,že by mi rychlost nestačila �
oficielni cenikova rychlost je 150, ale to už je celkem fuk, protože u mě doma to ani těch 150 nedavalo, většinou tak do 50, 150 jsem měl v noci nebo v 5 rano, kdežto tmobile frčel na 400 pořád, problem je, že tmobil ma uplně na nic tarifi, bud 100Gb což je moc nebo 10gb což je malo a čistej eutrotel, kterej ma idealni rocni tarifi je rychlotně stejnej jako tesko, takže taky naprd
Když tě ten hon za rychlostmi baví, tak si prostě vyber toho operátora, který je v tvé lokalitě nejrychlejší. Většině normálních lidí stačí v mobilu klidně rychlost 10Mbps
To ti k PC stačí 50GB dat? Já osobně mám pro domácí PC pevný optický internet. Mobilní data využívám jen v mobilu a občas je sdílím pro NTB na cestách.
Když ti TM frčí 400 Mbps a jde ti o rychlost, tak v čem je problém? Prostě vezmi tu SIM se 100 GB (při pravidelném placení to vychází na 275 Kč měsíčně) a jestli všechna data nespotřebuješ ti může být fuk, hlavní přece je, že jsou k dispozici.
problem je tech 100Gb, což je občas zbytečně moc, 50Gb by mi stačilo, za ty 200 třeba, ale to tmobile nenabizi, takže jsem vniterně rozpolcen mezi platit méně za pomalou rychlost, nebo více za vyšší rychlost, ale vyhodit 1/3 "ceny" produktu, spíše morální dilema a proto stále hledám a nenacházím
200 nebo 275 je rozdíl tak jedné Plzně od čepu někde v hospodě. A hlavně je vždycky lepší mít nějakou rezervu, než pak řešit, že data dojdou. Ale to už si každý musí rozhodnout sám...
"spíše morální dilema a proto stále hledám a nenacházím" Život je pes.
-- 12. 2. 2025 08:13 --
JáHledač píše:můžu se zeptat, o jaké SIMce T-M 100 GB mluvíte?
O te, kterou T-Mobile nabízel před 2 lety a už se po ní slehla zem. Kamarád ji má a pořád na ni jede doma. Odhaduji, že nebude sám, kdo ji stále využívá.
Naposledy upravil jenik3 dne 12. 2. 2025 08:32, celkově upraveno 1
ahááá, takže nic aktuálního. No já taky bojuji s tím co si vybrat za SIM pro data. TM 20+30 za 199 Kč je lákavé, ale škoda že ušetřená data se nepřevádí, protože mám spotřebu nepravidelnou a tak by mi některý měsíc hodně zbylo a někdy zase chybělo. 1000 GB Datamanie za 2974 vychází cca 250 Kč/83 GB/měs což není asi nejhorší poměr, ale zase se to dá čerpat jen v ČR. Pořád nějaká omezení. Jinak TM 20+30 mi běží 250/52
Naposledy upravil JáHledač dne 12. 2. 2025 09:00, celkově upraveno 1