tu 1000Gb právě mam taky, to je pro mne uplně ideální, protože data jsou na rok, bohužel o2 obecne sere na rozvoj sítě mimo města, takže od dob zahajeni datamanie jedu na LTE, ktere ani nedosahuje sveho maxima (tam kde žiju) moje pruměrna rychlost datamanie je 30Mbps a na chalupě, kde to pořebuju nejvíc bežne 15 až 20, někomu to stačí, ale pro mě je to k pos raní, pokud potřebujete stahnout 30giga rychlostí max 1MB sa sekundu, docela se načekáte a pokud vas kriticky tlačí čas, jste docela v prde li, a pak po letech zjistíte, že kdyby jste nebyl debil a přešel ke konkurenci, frčel by jste celou dobu 100x rychlejs!! tohle zjištění mě nas ralo ze všeho nejvíc.
proto jsem chtěl zkusit tesko, bohužel jsem jaksi opoměl, že používají síť o2 a dokonce ani ne na max, posledni měsíc testuju vodafone, což je tragedie, ktera se mi uvnitř baraku přepína na sku** edge, to sem fakt nežral, kaktus má rychlost ale nemá velka data, a tmobile zase ma pouze 100Gb, ale po všem tom sran í to vypadá, že je to jediná rozumná volba