Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Smells 26. 5. 2013 01:03

jj Tescomobile ČR je dobrá parodie na Slovenskou nabídku.Až nabídnou to co na Slovensku,neváhám ani minutu,ale takhle ?? To nemá šanci na úspěch ani náhodou.Tipujiu,že první měsíc nalákají maximálně tisíc zákazníku a to je dost bída.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak.
Smells
Junior

Odeslat příspěvekod Lues.deFunes 26. 5. 2013 07:03

Cekam ze Tesco brzy snizi sazbu z 2,90 na 2,50... to je takovy zdejsi zvyk dorovnavat, dorovnavat..
Lues.deFunes
Junior

Odeslat příspěvekod D.roak 26. 5. 2013 12:49

pro me ani snížení na úroveň BM a Mobil.cz nemají smisl i když pro mě jediná + že nemá tu zákaznickou linku za 20 ale barevná linka
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod D.roak 27. 5. 2013 10:02

no volat vrámci tesco mobil za 1,50 to už je dobré. Ale vzhledem k tomu že lidé njsou líni měnit svou předplacenku za virtuála.Tak zatím nevidím velkou šanci že by se v část mích kontaktů přenesla k mobil.cz nebo tesco mobil.
Nebo jak to máte vy?
hezký den
mě se tesko ani kdybych se stavěl na hlavu není levnější
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod radim 27. 5. 2013 14:54

Fíla píše:Já bych Tesco Mobile zase úplně nezatracoval. Volání např. v rámci rodiny za 1,50 Kč za předpokladu, že jednotliví členové budou mít SIM Teska, není tak docela špatná nabídka. Pokud se nepletu, žádný virtuál dosud nenabídl levnější volání ve "vlastní" síti. Je to prostě něco za něco. Dostaneš levnější volání v rámci Teska, ale do cizí sítě si připlatíš.

A pokud budu volat především těm, kteří rovněž budou mít SIM Teska, tato předplacenka se mi vyplatí, i když volaní do cizí sítě je za 2,90 Kč. Záleží prostě na tom, komu nejčastěji budu volat.

Ne. To prostě nebude fungovat. Citliví na cenu už dávno mají Blesk a nemají důvod zas něco měnit. Kdo si hodně volal mezi sebou, má to už většinou pořešené z minulosti nějak, případně si teď vzali nějaké neomezené volání do vlastní sítě. Tesco bude živořit s 10 000 simkami a po roce to v tichosti zabalí. Pokud, POKUD nezmění ceny a nenabídnou něco, co by se výrazně podobalo nabídce na Slovensku. Do té doby jsou out.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod třešinka 27. 5. 2013 15:02

Fíla: jako bys tam připíchl fotku mojich tchánovců: každý jiného operátora, dohromady pořádně neví co mají v předraženém tarifu, ale měnit ne - je to moc složité :-\
třešinka
Junior

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 27. 5. 2013 16:04

Tak ono se dá, když se dejme tomu koupí v rodině nové karty od Tesca Mobile (buď do jiného mobilu či dualu) a mezi sebou za 1,50 Kč s účtováním 60+1 zase bych to nezatracoval. Neříkám, že je to nejvhodnější, ale své příznivce si to najde a na běžném trhu s dobíječkama nic podobného není (dosud, neberu v potaz nabídky, co přijdou). Aktuálně tak max. Moje Dvojka za 1,90 u Vodafone, ale tam zase předražené volání jinam za 7,50, nepočítaje SMS za 2,40 a na ostatní čísla u VF za 3,-. Takže tady je Tesco Mobile na prvním místě. :-) Ale také souhlasím, jak už jsem někde uváděl - spousta lidí má drahé volání a sms na dobíječkách, ale jsou tvrdohlaví jako skála a pak slychávám argumenty, však Ty to máš levnější a na tohle už p.... :mrgreen: Každý volá tak, jak je schopen si zařídit, jak se říká, líná huba... :-)
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod ladisl 27. 5. 2013 17:45

Svatá pravda:-)). Někteří lidi jsou neskutečně tvrdohlaví a ke změně je nepřiměje nic. Do Tesco mobile ale taky nejdu, mám BM a uvažuju ještě o Mobil.cz kvůli internetu zdarma.
ladisl
Junior

Odeslat příspěvekod Lues.deFunes 27. 5. 2013 19:01

Muj deda ma 81 a v lednu presel k Blesku a po tom co jsem mu vylicil ze jake ma Tesco ceny na Slovensku byl pripraven zase prejit ale Tesco CZ nas vypeklo. Kazdopadne az bude lepsi nabidka nez Blesk prechazi zas:-)
Lues.deFunes
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 27. 5. 2013 22:29

1,5 kč do vlastní sítě ? To nic není. Teď by měl slevnit odorik, voocall a další. Takže backcall u jakékoli simky a budu na cca 1,5 koruně taky. A bude to 1+1 ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 28. 5. 2013 10:07

Fíla píše:A jelikož jsou Češi v této oblasti většinou konzervativní až líní cokoli změnit, tak pokud se někdo nechá jednou lapit do sítí Teska, pak kvůli úspoře 40 haléřů zřejmě znova nikam pendlovat nebude.

Stále jen potvrzuješ má slova. :-) Skoro všichni už jsou lapeni do sítí Blesku a znovu už skoro nikdo nikam pendlovat nebude. Až bude volání v Tescu zadara jako na Slovensku, tak pak jo, to už by bylo slovo do pranice. Do té doby bude Tesco zdechlina.
Ono sice 1,50 a 2,50 je rozdíl, ale částečně se smaže sazbou 2,90, a navíc ten rozdíl už není tak zásadní, jako při pádu z 6,50 Kč/min s 60+60 (8–9 Kč/min) na 2,50 Kč/min s 60+1, aby to někoho vyburcovalo ke změně. O2 to udělalo fikaně, pustilo svůj Blesk jako prvního a další už budou jenom paběrkovat, pokud ovšem nenabídnou něco zásadního. Což Tesco ani zdaleka nenabídlo.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod arismendo 28. 5. 2013 10:50

Tesco mobil u nás je zcela k ničmu osobně ani nechápu proč to spouštějí ,vždyť za pár dní bude cena jinde u jiných virtuálních opů ,přijde jich několik najednou nebo během hodně krátké doby ,stačí se podívat na ostatní články ,ceny po dvě koruny apod. to co dal tesco mobil za ceny tak to má t-mobile twist mých 5 těch 3,50 za minutu to je k ničemu ani nechci kartu do tesca je na nic raději chodím vedle do Kauflandu mám tamvše levnější i bez karty.
arismendo
Junior

Odeslat příspěvekod Candide 28. 5. 2013 11:28

Hmm, podle webu tescomobile se máme zítra připravit na ostrý start. Já myslel, že Tesco už jede pecky a ono ještě ne :-).
Motorola T180 -> Nokia 6310i -> SE T630 -> SE K750i -> SE G502 -> Nokia 5530 XM
Aktuálně: Nokia C6-01 (Symbian Anna)
Candide
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 28. 5. 2013 22:06

Už jsou i billboardy lákající na "Tesco neomezené volání". Takže je to hraniční s klamavou reklamou nebo vážně si asi myslí, že na to lidí skočí a odrbou ČR i s tím co nabídli... :-\
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 28. 5. 2013 22:15

Za 300,- měsíčně v rámci vlastní sítě, ne? :-D
pedro-81cz

Předchozí stránkaDalší stránka