Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 6. 10. 2013 11:35

paty07: Docela pěkné číslo? Dneska, ale není 1.4. ;-)

Celkově jsem zvědavý, s čím přijdou stálice na CZ trhu a virtuálové na Vánoce. A to ještě přijdou zhruba 2 - 3 další virtuálové do konce roku.
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod paty07 6. 10. 2013 18:19

nnnokiaE52 píše:paty07:
Neplácej nesmysly o národu a o opech vydřiduších.
To co kritizuješ, platí přesně na tebe! Alespoň podle toho co píšeš!

Koupil jsi SIM ve slevě za 50 Kč, a teprve přecházíš na levnější volání..
A navrch se vytahuješ hezkým číslem, o které přenosem samozřejmě přijdeš.
:potichu

No původně jsem chtěl k mobil.cz, kvůli zvyku na TM (síť, vím trochu blbost, jsem konzervativec), ale když vidím jak to vedou, rozhodl jsem se přejít k Tescu, navíc prodloužili platnost bonusu. Jinak tu SIM jsem si šel koupit na testování (signál doma, na chlaupě apod.), no a když mi babča na to vrazila kupon byl bych debil, kdybych ho nevyužil. Ne fakt jsem jako socka čekal na kupónek :oboze Budu přecházet až vyčerpám kredit. Nenechám jim jen tak 800.

Vím, že o číslo přijdu, ale ted si ho dobre pamatuju na prihlaseni do samosky. :D

btw. to číslo se mi proste dobre pamatuje, nic víc, proto hezké :D
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 10. 2013 18:43

Tak číslo můžeš přenést po vyčerpání kreditu. Ale to asi pro tebe není, když máš to nové, hezké :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod paty07 6. 10. 2013 19:34

No je pěkné, ale měnit číslo? V bance, všem ho rozesílat? Ne, děkuji.
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lucinkapes 6. 10. 2013 23:28

Probiram se nabidkou virtualu. Chci nekam prejit od T-Mobile, kde jsem mel doposud 150min, 100SMS a 600MB za 230Kc. Zaujala mne nabidka Tesco Mobile. Muze se nekdo kouknout na tuto tabulku predpokladanych nakladu a rici, zda je to realita a neni nekde chyba? Jen se chci ujistit. V dnesni dobe ruznych hvezdicek, vyjimek a reklamstiny si clovek nemuze byt nikdy jisty :-) Jo a internet poresim druhou SIM (1GB/mesic za 70Kc).

Obrázek
lucinkapes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kk.berry 6. 10. 2013 23:41

Podmínkou je clubcard. A nesmíš se dostat na nulu, jinak se nikam nedovoláš. Už se to tu řešilo. Tescomobil doporučuje minimální zůstatek 40 kč.
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 6. 10. 2013 23:43

Proč proboha tak složitá tabulka. Vzhledem k tomu že balíček stojí 300 a při využití bonusového kreditu dělíš všechny ceny dvěma tak je jasné, že balíček musí vyjít na 150 měsíčně. Mimochodem mnohem jednodušší je dobít 300 jednou za 2 měsíce.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod lucinkapes 7. 10. 2013 01:09

Pravda, ze tabulka je pro mou ilustraci utraty zbytecna. Pocital jsem s jeji pomoci i dalsi varianty utrat s tim, ze bylo nutne zohlednit, ze bonusovy kredit po 30 dnech propada.
lucinkapes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paty07 7. 10. 2013 12:17

Propada, ale dobijes 300, dostaneš 600. První měsíc zaplatíš 300 za balíček, druhý měsíc máš stále 300, ze kterých uhradíš balíček znovu, máš 0. Nesmíš zapomenout, že na kartě musíš mít kredit i když máš balíček, protože kredit se strhne a zase doplní!
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos-2009 7. 10. 2013 13:06

Nevíte, jak se to u Tesco Mobile s internetem na den (50 MB za 20 Kč) v případě, že dojde k přečerpání 50 MB? Funguje pak internet alespoň zpomaleně?
karlos-2009
Junior

Odeslat příspěvekod polda 7. 10. 2013 13:13

Jo
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Reiner 7. 10. 2013 16:04

Jsem býval u T-*ebile a musím říci, že nyní u TM to šlape všechno jak má :) Kredit není problém, volání za hubičku, takže spokojenost. Zatím :D :--
Reiner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod General01 8. 10. 2013 09:18

Lze do Tesco Mobile volat z O2 Free zadarmo? Dnes je tolik virtuálů, že ani člověk neví jestli když je provozován v jejich sítí zda se do něj dá volat zadarmo nebo ne. Vím jen že do Blesku je to zadarmo a ten je provozován v síti O2,tak nevím zda mají stejné podmínky nebo jiné. Moc se o tom nepíše tak nevím jak to případně je. Končí mi totiž paušál 02 kůl který mám za 175Kč (měsíční útrata max. 250Kč - většinou 210-220) tak přemýšlím o novém ale 02 Free mi nevyhovuje, protože píšu a volám i jinam a u toho 02 Free bych 100Kč určo platil zbytečně navíc, jelikož mám to volání půl napůl + nějaké sms jinam tedy. Ale přítelkyně má 02 Free a tak má na mě doteď volání zadarmo tak bych byl rád aby jí to šlo i dále, což se mi ale značně zúží výběr. Ideálně bych bral takový kde je tarifikace 1+1 kde se dá hodně ušetřit + nějakej net,kde mi po překrčení limitu skočí fup a nebude se mi odečítat z kreditu x kč za x MB přečerpaných dat jak to některý virtuál má. Dík za opdvěď, radu.
General01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 8. 10. 2013 09:51

General01 píše:Lze do Tesco Mobile volat z O2 Free zadarmo?

3-4x klikni na Predchozi stranka a uzris, ze odpoved neni jednoznacna.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod General01 8. 10. 2013 10:05

OK,tak koukám že v 02 píšou že se to platí, tady se zas píše že platí i neplatí. Tak nevím, Tesco Mobile je o odst lepší než Blesk, sakra, to si moc nepomuzu tedy kdyz to nejde, coz je skoda, ale zarazi me ta hlaska ze se vola do site 02to by meli osetrit nejak jinak kdyz jsou tu ti virtualni operatori s jinymi podminkami aby se odlisil hovor do vlastni/cizi site. Diky
General01
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka